GINEKOMASTIJA
Re: GINEKOMASTIJA
Uno-Problem,jesi li uspeo vec nesto da sredis? Sta kaze lekar?
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jul 24, 2009 11:11 pm
ja sam jednom ovde napisao.....ali...nije nije se POST-ovalo..imao sam nekih problema.....
otiso kod doktora opste-praxe. Dala mi je uput bez problema.....i otiso kod endokrinologa..kaze.... da TEK 28.mog MOZE da se zakazhe..
kao u oktombru ce biti pregled !!... od mog druga keva radi tamo.... i ona ce mi zakazati...dacu joj uput...verovatno cu biti medju prvih nekoliko.....hvala poz
otiso kod doktora opste-praxe. Dala mi je uput bez problema.....i otiso kod endokrinologa..kaze.... da TEK 28.mog MOZE da se zakazhe..
kao u oktombru ce biti pregled !!... od mog druga keva radi tamo.... i ona ce mi zakazati...dacu joj uput...verovatno cu biti medju prvih nekoliko.....hvala poz
Forum je stao,tema se zapucala... 

Kako si ti? Jel si zadovoljan kako su ti uradili operaciju?vlx88ns napisao:Forum je stao,tema se zapucala...
Nije stao vec je sve receno. Ono novo sto moze da se kaze su iskustva ljudi iz prve ruke, kao npr tvoje 

Jos uvek imam taj kompresivni zavoj i rivanolske obloge (virnuo sam unutra na momenat i sve deluje da je ok) nekako su se bradavice skroz skupile,valjda taj zavoj mora da uradi svoj posao da ih fiksira. Mislim da je sve dobro uradjeno,ali to cu napisati kad vidim to sve ispred ogledala... Mora to sve da splasne i tek onda se skida ovaj kompresivni...
E svaka cast
drago mi je da se bar neko otarasio bede.Sad mozes slobodno na bazen 
Ja sam se smorio sve sam uradio i odem ja kod mog doktora opste prakse i on mi kaze da moram opet da posetim endokrinologa kao poviseni mi hormoni a endokrinolog mi rekao da je sve u redu!Znaci ne mogu da verujem.Boze ima li te?Ma brate da ruke ne mogu da pomerim 2 meseca a da me operisu bio bih presrecan,pretrpeo bih svaki bol

Ja sam se smorio sve sam uradio i odem ja kod mog doktora opste prakse i on mi kaze da moram opet da posetim endokrinologa kao poviseni mi hormoni a endokrinolog mi rekao da je sve u redu!Znaci ne mogu da verujem.Boze ima li te?Ma brate da ruke ne mogu da pomerim 2 meseca a da me operisu bio bih presrecan,pretrpeo bih svaki bol

Ma bre,samo trazi uput za plasticnog... I moja bi tri godine insistirala na endokrinoloskim nalazaima a sve u nedogled... I nema bolova posle operacije... A jos daleko bilo dva meseca....danijel napisao:E svaka castdrago mi je da se bar neko otarasio bede.Sad mozes slobodno na bazen
E super sto si se operisaovlx88ns napisao:Forum je stao,tema se zapucala...

Ma nece da mi da moram opet da posetim endokrinologa pa ce onda ici cu moram jbg bolje i tako nego da ne odem uopste 

-
- Novi član
nisam se dugo javljao.......nemam sta da kazem..cekam 28-mi.. i idem kod endokrinologa..pa javljam..pozdrav
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jul 18, 2009 1:21 pm
vlx bas mi drago zbog tebe... 
nego ja imam velike komplekse , i to mi stvara jos vci problem....samo odlazem i odlazem....
i hteo sam da te pitam , ako hocu kod privatnika da idem...da odem u tu kliniku pa cu tamo sve da saznam sta mi treba ..?

nego ja imam velike komplekse , i to mi stvara jos vci problem....samo odlazem i odlazem....
i hteo sam da te pitam , ako hocu kod privatnika da idem...da odem u tu kliniku pa cu tamo sve da saznam sta mi treba ..?
Pa da... Odes u privatnu kliniku i vidis sta treba da uradis od nalaza... Evo,meni proslo 18 dana od operacije i osecam se fenomenalno. Imam utisak da je operacija bila prosle godine
Ja sam prezadovoljan rezultatima jer oziljaka maltene i nemam. Grudi sad izgledaju bas onako kako treba! Najbitnije je da to ama nista ne boli (operacija i sve) Prepisao mi je contratubex gel za oziljke,ali stvarno ovo izgleda ne kao oziljak vec kao kad se rascesete posle ujeda komarca. Potupuno ce nestati i nista se nece poznavati. Najsladje mi je to sto je sve ovo bilo na racun drzave i zdravstvenog osiguranja,a dobio sam extra uslugu! Ma super je sve................................... 

E bas mi je drago zbog tebe!!!!!vlx88ns napisao:Pa da... Odes u privatnu kliniku i vidis sta treba da uradis od nalaza... Evo,meni proslo 18 dana od operacije i osecam se fenomenalno. Imam utisak da je operacija bila prosle godineJa sam prezadovoljan rezultatima jer oziljaka maltene i nemam. Grudi sad izgledaju bas onako kako treba! Najbitnije je da to ama nista ne boli (operacija i sve) Prepisao mi je contratubex gel za oziljke,ali stvarno ovo izgleda ne kao oziljak vec kao kad se rascesete posle ujeda komarca. Potupuno ce nestati i nista se nece poznavati. Najsladje mi je to sto je sve ovo bilo na racun drzave i zdravstvenog osiguranja,a dobio sam extra uslugu! Ma super je sve...................................

-
- Novi član
nemoj odlagati.....tako sam ja radio.....pa dok nisam otisao kod doktora opste prakse..po uput..sada jedva cekam da odem kod Endokrinologa ...za 4 dana idem