vlado pogledaj odje http://www.dr-ristic.com/download/cenov ... usluga.pdf ako oces kod privatnika
GINEKOMASTIJA
-
marko12345
- Novi član

- Pridružio se: Sub Jul 18, 2009 1:21 pm
Re: GINEKOMASTIJA
jel neko vec isao kod ovog dr. ristica... ?
-
Uno-Problem
- Novi član

- Pridružio se: Pet Jul 24, 2009 11:11 pm
ne volim igle......vadjenje krvi.....operacije......shivenje....aaaaaaaaaa....mislim da cu celog zivota ovo nositi sa sobom.....
pa **** ga ti bolje 5 min bockanja nego ceo zivot da vuces ovo na sebi!Niko ne voli igle, inekcije i vadjenje krvi al ako ti je zelja da se otaras ove napasti onda stisni zube jbg ili jesi ili nisi 
-
Uno-Problem
- Novi član

tesko je.....
Pa ovako ti jos teze.Ja bi mesec dana vadio krv i bockao se da znam da cu posle toga da se operisem 
Posto nazalost pre 18. godine ne mogu da operisem ginekomastiju, krenuo sam na dijetu i u teretanu, pre manje od mesec dana, i mogu vam reci da se vide rezultati. Grudi su mi manje. Naravno nije drasticna promena, al ipak jeste promena. Eto tako.... Poz svima
E da, koga zanima kako se radi operacija neka pogleda 11. stranu, tamo sam okacio linkUrke10 napisao:Posto nazalost pre 18. godine ne mogu da operisem ginekomastiju, krenuo sam na dijetu i u teretanu, pre manje od mesec dana, i mogu vam reci da se vide rezultati. Grudi su mi manje. Naravno nije drasticna promena, al ipak jeste promena. Eto tako.... Poz svima
-
Uno-Problem
- Novi član

gledo sam tu operaciju 3 puta...i cudi me zasto je pod LOKALNOM anastezijom.....
To je i mene zanimalo pa sam saznao da u klinickom centru vojvodine rade u totalnoj (opstoj) anesteziji,meni je operacija za koji dan... Nemam tremu,cak sto vise verujem da ce na kraju sve biti super...
sunce ti j***m tek sam sad provalio da je u lokalnoj anesteziji radjena operacijaUno-Problem napisao:gledo sam tu operaciju 3 puta...i cudi me zasto je pod LOKALNOM anastezijom.....
pa ja bih odvalio u lokalnoj
vlx88ns, srecno i samo napred, drzimo ti palcheve
kad je dusha gladna srece kupicu i nju,lek za dushu ranjenu...
sunce ti j***m tek sam sad provalio da je u lokalnoj anesteziji radjena operacijaUno-Problem napisao:gledo sam tu operaciju 3 puta...i cudi me zasto je pod LOKALNOM anastezijom.....
pa ja bih odvalio u lokalnoj
vlx88ns, srecno i samo napred, drzimo ti palcheve
kad je dusha gladna srece kupicu i nju,lek za dushu ranjenu...
Auf ja ne videh da se ovde toliko raspisalo
Na zalost i ja sam prosao kroz ginekomastiju i operaciju, tako da mozete mene da pitate sta treba
Btw. generalno me birne sto se bas povecava broj muskaraca sa ovim problemom
Bice da se nekako trujemo hormonima...
Na zalost i ja sam prosao kroz ginekomastiju i operaciju, tako da mozete mene da pitate sta treba
-
Uno-Problem
- Novi član

ma svasta sam cuo zasto se to deshava.......PAKAO!!!!!!!!
kakvi mi se kompleksi stvarajuuuuuuuuu........juce samo sto nisam umro....al sve je proslo u najboljem redu.....( necu o tome xDD )
dejanbg .....mozhes da docaras samo shta je bilo i kako. mislim iz pocetka.. u crtama.... frka mi je....moram priznati....
kakvi mi se kompleksi stvarajuuuuuuuuu........juce samo sto nisam umro....al sve je proslo u najboljem redu.....( necu o tome xDD )
dejanbg .....mozhes da docaras samo shta je bilo i kako. mislim iz pocetka.. u crtama.... frka mi je....moram priznati....
-
Uno-Problem
- Novi član

dupli post..
Poslednja izmena od Uno-Problem u Ned Avg 23, 2009 3:55 pm, izmenjeno 1 put ukupno.