Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.
pa **** ga ti bolje 5 min bockanja nego ceo zivot da vuces ovo na sebi!Niko ne voli igle, inekcije i vadjenje krvi al ako ti je zelja da se otaras ove napasti onda stisni zube jbg ili jesi ili nisi
Posto nazalost pre 18. godine ne mogu da operisem ginekomastiju, krenuo sam na dijetu i u teretanu, pre manje od mesec dana, i mogu vam reci da se vide rezultati. Grudi su mi manje. Naravno nije drasticna promena, al ipak jeste promena. Eto tako.... Poz svima
Urke10 napisao:Posto nazalost pre 18. godine ne mogu da operisem ginekomastiju, krenuo sam na dijetu i u teretanu, pre manje od mesec dana, i mogu vam reci da se vide rezultati. Grudi su mi manje. Naravno nije drasticna promena, al ipak jeste promena. Eto tako.... Poz svima
E da, koga zanima kako se radi operacija neka pogleda 11. stranu, tamo sam okacio link
To je i mene zanimalo pa sam saznao da u klinickom centru vojvodine rade u totalnoj (opstoj) anesteziji,meni je operacija za koji dan... Nemam tremu,cak sto vise verujem da ce na kraju sve biti super...
Auf ja ne videh da se ovde toliko raspisalo
Na zalost i ja sam prosao kroz ginekomastiju i operaciju, tako da mozete mene da pitate sta treba Btw. generalno me birne sto se bas povecava broj muskaraca sa ovim problemom Bice da se nekako trujemo hormonima...
ma svasta sam cuo zasto se to deshava.......PAKAO!!!!!!!!
kakvi mi se kompleksi stvarajuuuuuuuuu........juce samo sto nisam umro....al sve je proslo u najboljem redu.....( necu o tome xDD )
dejanbg .....mozhes da docaras samo shta je bilo i kako. mislim iz pocetka.. u crtama.... frka mi je....moram priznati....