GINEKOMASTIJA

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
danijel
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Dec 06, 2005 11:04 pm

Post od danijel »

marko12345
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 18, 2009 1:21 pm

Re: GINEKOMASTIJA

Post od marko12345 »

jel neko vec isao kod ovog dr. ristica... ?
Uno-Problem
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 24, 2009 11:11 pm

Post od Uno-Problem »

ne volim igle......vadjenje krvi.....operacije......shivenje....aaaaaaaaaa....mislim da cu celog zivota ovo nositi sa sobom.....
danijel
Stalni član
Stalni  član

Post od danijel »

pa **** ga ti bolje 5 min bockanja nego ceo zivot da vuces ovo na sebi!Niko ne voli igle, inekcije i vadjenje krvi al ako ti je zelja da se otaras ove napasti onda stisni zube jbg ili jesi ili nisi :D
Uno-Problem
Novi član
Novi član

Post od Uno-Problem »

tesko je.....
danijel
Stalni član
Stalni  član

Post od danijel »

Pa ovako ti jos teze.Ja bi mesec dana vadio krv i bockao se da znam da cu posle toga da se operisem :D
Urke10
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jul 12, 2009 6:15 pm

Post od Urke10 »

Posto nazalost pre 18. godine ne mogu da operisem ginekomastiju, krenuo sam na dijetu i u teretanu, pre manje od mesec dana, i mogu vam reci da se vide rezultati. Grudi su mi manje. Naravno nije drasticna promena, al ipak jeste promena. Eto tako.... Poz svima
Urke10
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jul 12, 2009 6:15 pm

Post od Urke10 »

Urke10 napisao:Posto nazalost pre 18. godine ne mogu da operisem ginekomastiju, krenuo sam na dijetu i u teretanu, pre manje od mesec dana, i mogu vam reci da se vide rezultati. Grudi su mi manje. Naravno nije drasticna promena, al ipak jeste promena. Eto tako.... Poz svima
E da, koga zanima kako se radi operacija neka pogleda 11. stranu, tamo sam okacio link :)
Uno-Problem
Novi član
Novi član

Post od Uno-Problem »

gledo sam tu operaciju 3 puta...i cudi me zasto je pod LOKALNOM anastezijom.....
vlx88ns
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 14, 2009 12:39 am

Post od vlx88ns »

To je i mene zanimalo pa sam saznao da u klinickom centru vojvodine rade u totalnoj (opstoj) anesteziji,meni je operacija za koji dan... Nemam tremu,cak sto vise verujem da ce na kraju sve biti super...
mcnair
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 21, 2009 1:14 am

Post od mcnair »

Uno-Problem napisao:gledo sam tu operaciju 3 puta...i cudi me zasto je pod LOKALNOM anastezijom.....
sunce ti j***m tek sam sad provalio da je u lokalnoj anesteziji radjena operacija :o
pa ja bih odvalio u lokalnoj :D

vlx88ns, srecno i samo napred, drzimo ti palcheve :)
kad je dusha gladna srece kupicu i nju,lek za dushu ranjenu...
mcnair
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 21, 2009 1:14 am

Post od mcnair »

Uno-Problem napisao:gledo sam tu operaciju 3 puta...i cudi me zasto je pod LOKALNOM anastezijom.....
sunce ti j***m tek sam sad provalio da je u lokalnoj anesteziji radjena operacija :o
pa ja bih odvalio u lokalnoj :D

vlx88ns, srecno i samo napred, drzimo ti palcheve :)
kad je dusha gladna srece kupicu i nju,lek za dushu ranjenu...
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Auf ja ne videh da se ovde toliko raspisalo :D
Na zalost i ja sam prosao kroz ginekomastiju i operaciju, tako da mozete mene da pitate sta treba 8) Btw. generalno me birne sto se bas povecava broj muskaraca sa ovim problemom :-? Bice da se nekako trujemo hormonima...
Uno-Problem
Novi član
Novi član

Post od Uno-Problem »

ma svasta sam cuo zasto se to deshava.......PAKAO!!!!!!!!
kakvi mi se kompleksi stvarajuuuuuuuuu........juce samo sto nisam umro....al sve je proslo u najboljem redu.....( necu o tome xDD )

dejanbg .....mozhes da docaras samo shta je bilo i kako. mislim iz pocetka.. u crtama.... frka mi je....moram priznati....
Uno-Problem
Novi član
Novi član

Post od Uno-Problem »

dupli post..
Poslednja izmena od Uno-Problem u Ned Avg 23, 2009 3:55 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Odgovori