Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.
Hawtin napisao:ja bih pre neko pilence...ili ribu,slazete se!
Samo ti izvoli.E sad zavisi kako je zovesh? Pilence ribic ili ribica ?Nebitno ,vazno da je volish .A mi zene volimo ribu kad postimo a vi opet kad se mrsite volite ribu .A i pilence neko kad uleti u klopku dobro je..Pozdrav i laq notj svima.Odo ja pravac horizontala neki umor me savlada 'mora da ce promena?Krshtenica me opominje.a i neshto mi dan bio sav ispunjen nekom jurnjavom bzvz Ciaosssssss
jasbi napisao:Gde si, Dijabeta??? Nemoj da brinemo još i o tebi....
A gde si ti ?Nemoj da brinemo josh i om tebi
Hm i om tebi?Vidi se da sam ne ispavana.I o tebi*.Ova promena mi je uzasno teshko pala .Nocas mi je bilo tako spaaaarno i vrutjinchina .Do pola ulice padala kisha a od pola nishta ni kapi. Ali zato ugushilo ufff.Kako ste mi vi ovoga jutra,dana?Pozdrav za sve
Nadam se da si vecheras' otishao na neku ribu ili sa nekom ribom, na neki splavic?Kako god?S`nekom ribom ili na neku ribu sa roshtilja vazno je da ti prija i da se lepo provedesh?Laq noc svima .Ja pobeze u krpe pravo......BzZzZZZZZZ caossss
BUraniju..
Glasam za jagu, pile,pa libicu.....Ako mene neko pita.
Za sad ipak - buranija...
JA CU DEFINITIVNO shtrajkovati PROTIV BURANIJE,da je iskorene skroz!!!!Onaj konac od nje presadio se u mene, i brkovi mi napreduju' li napreduju' a i brada ne zaostaje .A evo i shecer Bogami ,pocheo se buniti .Danas mi 8.7 a buranija mi do gushe ,doshla.
Jao pa ovo ,nepravda pa to ti je..'Kalimero .Pozvali nas na ruchak kumovi i ono navalili kao nikad.Danas im slava .I vichu ajde da rachumao,dok nisu pochelli pristizati drugi,da ono mi kumovi na tenane .I ajde odemo mi lepo sa poklonima cvecem i td.A ono tamo miliion vrsta jeeelaaaa, predjela glavna jela ,kolachi .IIIIIIIIIiiiii nishta od toga nema za mene dietetsko .Sachekala sam muza da ruchaju,popila kafu i aj kuci .Idem sad da trazim da jedem neshto.E bash smo nekako "kaznjeni"po mnogo chemu majke mi ((