ZAŠTO STE DOBILI ŠEĆER ?

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta

Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Astromile napisao:
mikalja napisao:I shta ti te crtice kazu kakav dan cesh sutra da imash ee jaaco jaaco ti se sama samozbunjujesh sa svim i svachim :D .Pa prodat ce ti podatke jaado pa'sh ga vijati posle :P :P :P :P .E sha cu s tobom qqlelerac :lol: a de mu je link da vidimo koj smo i odakle smo i zakuj smo.E machko moja mozda je neko dete ili gangster, ne davaj adrese zivota ti ne trchi pred rudu :oops: :roll: pozdravvvvv
Adresa nije potrebna za analizu,samo vreme i mesto rođenja a nisam ni dete ni gangster,tebi bih preporučio da se naučiš pisati na forumu i da nelupetaš ako se nerazumeš u astrologiju.
Pozdrav
Aaaaajdeeeee' ako nisi, shto se nalazish prozvanim? :lol: :lol: :lol: :lol:
Ima svashta danas, nije zgoreg opreznosti malo zar ne?A da sam htela neshto prikriti ima pp ,zar ne?A to shto mislish za crtice ,hiromantiju itd ?Zezam se bwe,ipak znam pisati tj kuckati ,dok si ti uspeo prochitati i skontati Astromile :wink: .Uzivaj bwe :P
Hawtin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 02, 2007 4:16 am

Post od Hawtin »

dve godine sam na insulinu,kako vreme leti,choveche!!
imam 23 god. i kod mene je u pitanju nasledni faktor,imamo sestra,majka...i ja..i pokojna baka je imala! majka je dobila secer,dosta kasno,mozda pre 15tak god,i na tabletama je dok smo sestra i ja na insulinu,sestra od svoje 16.,a inache ima 27,ima klinca,zdravog,hvala Bogu...
to je neka moja pricha,i rado je delim sa drugima,ne krijem niti imam nameru...
sreca ,kod mene je bila ta shto sam vec bio upoznat sa tom boleshcu,pored sestre,i kada sam pocheo sa insulinom,super sam to prihvatio i potpuno normalno zivim i nosim se sa tim...ona je prosto deo mene,i sa njom idem ruku pod ruku,diabetes je sada moj prijatelj,i moram da ga negujem,pazim,i odrzavam kako treba....razumemo se?!
pozdrav svima!
Diabeta
Saradnik
Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
Kontakt:

Post od Diabeta »

Svaka ti čast, samo napred! :D
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
jasbi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jul 16, 2007 9:08 pm
Kontakt:

Post od jasbi »

Gde si, Dijabeta??? Nemoj da brinemo još i o tebi.... :wink:
Diabeta
Saradnik
Kontakt:

Post od Diabeta »

Tu sam, ne brini... Samo gomila obaveza.... :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Hawtin napisao:dve godine sam na insulinu,kako vreme leti,choveche!!
imam 23 god. i kod mene je u pitanju nasledni faktor,imamo sestra,majka...i ja..i pokojna baka je imala! majka je dobila secer,dosta kasno,mozda pre 15tak god,i na tabletama je dok smo sestra i ja na insulinu,sestra od svoje 16.,a inache ima 27,ima klinca,zdravog,hvala Bogu...
to je neka moja pricha,i rado je delim sa drugima,ne krijem niti imam nameru...
sreca ,kod mene je bila ta shto sam vec bio upoznat sa tom boleshcu,pored sestre,i kada sam pocheo sa insulinom,super sam to prihvatio i potpuno normalno zivim i nosim se sa tim...ona je prosto deo mene,i sa njom idem ruku pod ruku,diabetes je sada moj prijatelj,i moram da ga negujem,pazim,i odrzavam kako treba....razumemo se?!
pozdrav svima!
Uh :( bash si mlad i ti i tvoja sestra da bi vam diabetes bio drug :x. Ali poshto je ovo sad postalo ludilo od boleshtina.' koje napadaju bash mlade ljude,tako da se nichemu ne chudimo sem ako se desi da neko STARIJI premine?Na zalost to je surova istina :roll: .Drago mi je da to stoichki podnosish i da ti sestrica ima zdravo dete koe cesh i ti ako Bog da dobijesh zivo i zdravo i da se pridrzuzi svojoj sestrici/bratu od tetke .Samo tako osmeh na lice i napred .SVAKA CHAST za tu tvoju pozitivnost u tebi koja odnosi podosta bolesti :wink: Veliki pozdrav za tebe Sestru i sve ovde na forumu
CAOSSSSS
Hawtin
Novi član
Novi član

Post od Hawtin »

hvala mikalja....diabeto!!
svojim primerom bih zeleo da olaksham svima koji se prvi put srecu,a i ostalima,sa ovom boleshcu,ako je prihvatimo kao neprijatelja,tako ce i uticati na nas...
drago mi je shto sam,ali sasvim sluchajno,naleteo na ovaj sajt,bicu deo njega,i zaista bih zeleo na neki nachin da pomognem ljudima,bilo ako....
zeleo bih da budem u nekom udruzenju mladih diabetichara,ne znam ni da li to postoji...siguran sam da u Nishu ne!?
pozdrav....i glave gore,svi!
:D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Hawtin napisao:hvala mikalja....diabeto!!
svojim primerom bih zeleo da olaksham svima koji se prvi put srecu,a i ostalima,sa ovom boleshcu,ako je prihvatimo kao neprijatelja,tako ce i uticati na nas...
drago mi je shto sam,ali sasvim sluchajno,naleteo na ovaj sajt,bicu deo njega,i zaista bih zeleo na neki nachin da pomognem ljudima,bilo ako....
zeleo bih da budem u nekom udruzenju mladih diabetichara,ne znam ni da li to postoji...siguran sam da u Nishu ne!?
pozdrav....i glave gore,svi!
:D
Svaka chast !Ovde si dobro doshao medju nas.Mada ti ne zelim; da bolujesh od diabetesa !Mnogo vishe bih volela da si na nekom forumu za mlade koi ne znaju ili bar ne osecaju na sebi ovakve probleme.Ali u svakom sluchaju dobro si doshao a pogotovu sa tako pozitivnom energijom i mislima koima plenish.Jer i ovde ima na ZALOST dosta mladih ljudi ,tvoih vrshnjaka pa i mladjih koima ce dobro doci tvoje druzenje a i pomoc (znanje) steknuto dvogodishnjim stazom nazalost ove nimalo bezazlene bolesti.Chovek mora da zivi sa njom ali i da se bori protiv iste.Postoje udruzenja u BG_du ali o tome ce najkopetentnije ti objasniti Diabeta koja u svom potpisu ima sajt svoj koi poseti obavezno .Prijatno :wink:
Hawtin
Novi član
Novi član

Post od Hawtin »

Da,ja sam upravo preko tog sajta i stigao ovde...preko preterazivacha,posetio ga i evo me!!
odlichan je...sve shto se treba znati je istaknuto!!
pozdrav! :wink:
Diabeta
Saradnik
Kontakt:

Post od Diabeta »

E, što mi milo & drago kad pročitam ovako nešto... :D Znači da radimo pravu stvar! :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Diabeta napisao:E, što mi milo & drago kad pročitam ovako nešto... :D Znači da radimo pravu stvar! :wink:
Pravu stvar :wink: u pravo vreme :) & sa pravim ljudima tj s`amnom 8) hehe :lol:
Diabeta
Saradnik
Kontakt:

Post od Diabeta »

Bez tebe i tvog beskrajnog optimizma, bilo bi nam mlogo, mlogo teže :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Diabeta napisao:Bez tebe i tvog beskrajnog optimizma, bilo bi nam mlogo, mlogo teže :D
EeEeEeE ovde pokazujem jednu stranu lica,onu vedriju :lol: .Jer ona druga je musava ,a niko nevoli musavice :( i slinavice.Zato je ovde sakrijem i pokazem samo ovu :D :D hehe ,Uh pechem muzu meso svinjsko,al mirishi misha mu :P .Mloogo lepshe od buranije :wink:
Tezak je zivot nas"umetnika" :D
Hawtin
Novi član
Novi član

Post od Hawtin »

mikalja napisao:
Diabeta napisao:E, što mi milo & drago kad pročitam ovako nešto... :D Znači da radimo pravu stvar! :wink:
Pravu stvar :wink: u pravo vreme :) & sa pravim ljudima tj s`amnom 8) hehe :lol:
mikaljo...mislila je na mene...heheheheheh :D
shalim se,naravno!
vi ste stari znanci.....
jel me primate u kompanijuuuu?!?
:)
Diabeta
Saradnik
Kontakt:

Post od Diabeta »

Eh, još pitaš?? :D :D :D