ZAŠTO STE DOBILI ŠEĆER ?

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Diabeta

Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

U potpunosti se slazem sa mary i njenom teorijom a to je --->
GLEDAJTE U BUDUĆNOST, A NE U PROŠLOST!!!
Pravo imash kao i sve u zivotu pa i ovo ako bi gledali rektroaktivno gde bih stigli ?NIGDE..I bilo o chemu da je rech treba gledati ispred sebe a ne iza sebe,I shto znachi treba gledati U BUDUCNOST I BOLJE SUTRA AKO NISHTA BAR NADATI SE .!Jer chovek bez nade i nije chovek i ne treba mu ubijati pesimizmom nadu i volju za boljim sutra .A sad ako je neko pesimista ne treba da shiri i na druge i prenosi negativnu energiju ,nije lepo kao prvo i a ne pozeljno je jer nikakve pozitivnosti od toga nema.Zato shto bih rekla mary :GLEDAJTE U BUDUĆNOST, A NE U PROŠLOST!!! Jer proshlost je skoro ali ponavljam opet skoro sve ovde okrznula bar s nechim ruznim i bolnim :-? Stoga zashto ga ne zaboraviti ako je ikako moguce ?Bolje po sve NAS!!! :lol: Pozdravche za sve ciaoooos
Hadrijan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 11, 2007 10:27 am

Post od Hadrijan »

I u proslost i u buducnost.
Sa malim naglaskom na buducnost.

"Opasan je pogled unazad.", za neke od nas preopasan.
Tako da opet nema pravila za sve, svako od nas ima drugaciju mentalnu gradju.

I u proslost i u buducnost.
Sa malim naglaskom na buducnost.

Pozdrav!
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

ZASTO STE DOBILI SECER

Post od mikalja »

Zashto smo dobili shecer? :o Zato shto smo stajali u redu a chuli da se deli :D .Josh stoimo shaputje se da ce se deliti i ulje tj masnoca :) A ako budemo istrajni mozda nam i pesak udele (to daju umesto deterdzenta)kao vim se koristi samo shto ga pakuju u bubrezima :wink: :lol: :lol: .ALO ZIVI LI STE ?Pa ako zene spremaju zimnicu mushki sigurno ne jedino mozda degustiraju :wink: polako brej
Astromile
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 21, 2007 11:41 am

Post od Astromile »

Radim jedno istraživanje ,astrološko,pa bih molio obolele od dijabetesa da mi daju svoje podatke,tačno vreme rođenja i sat što tačnije znaju i mesto rođenja.Imena nisu važna,može samo x1,x2...Trebalo bi mi barem dvadesetak osoba,da vidim dali bolesni imaju neke zajedničke aspekte.
Hvala svima,

P.S.
molim poslati podatke na p.p.
jasbi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jul 16, 2007 9:08 pm
Kontakt:

Post od jasbi »

Sigurna sam da imaju. Smem da garantujem u postojanost nekog aspekta.. :D Sve to stoji učukano u zvezdama.
Evo, ja ću prva da ti pošaljem svoje podatke na pp.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

jasbi napisao:Sigurna sam da imaju. Smem da garantujem u postojanost nekog aspekta.. :D Sve to stoji učukano u zvezdama.
Evo, ja ću prva da ti pošaljem svoje podatke na pp.

:lol: :lol: :lol: :lol: I shta ti te crtice kazu kakav dan cesh sutra da imash ee jaaco jaaco ti se sama samozbunjujesh sa svim i svachim :D .Pa prodat ce ti podatke jaado pa'sh ga vijati posle :P :P :P :P .E sha cu s tobom qqlelerac :lol: a de mu je link da vidimo koj smo i odakle smo i zakuj smo.E machko moja mozda je neko dete ili gangster, ne davaj adrese zivota ti ne trchi pred rudu :oops: :roll: pozdravvvvv
BoJJo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 20, 2005 1:46 pm

Post od BoJJo »

Ja sam strijelac, smijem se kladiti da postoji barem jos jedan dijabeticar koji je strijelac!
Tip 1 od sept 1990. Minimed & Humalog od feb 1998.
jasbi
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od jasbi »

Šta tek ja k'o vodolija treba da kažem.... :roll: ..... :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

A ja ?Devica, mislim u horoskopu znash jasbi da mi je skoro bio rodjendan? 2septembar .Ja reko oootkud da je jasbi ranije ustala? :o Kad bolje pogledah a ono iha ona nocas posle 24h postovala :D :D hehe.Pozdrav
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Pa toliko je ljudi pod jednim horoskopskim znakom na milioneeee i normalno da od njih toliko je bar jedan diabetichar?Koi ce se javiti i onda ce reci vidish da imate isto svi neshto ,a to je shecer :D :D
BoJJo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 20, 2005 1:46 pm

Post od BoJJo »

Eto vidis mikalja, a moja mama je rodjena 3 septembra.. kazem ti ja da smo mi svi nekako povezani.
Tip 1 od sept 1990. Minimed & Humalog od feb 1998.
jasbi
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od jasbi »

mikalja napisao:Pa toliko je ljudi pod jednim horoskopskim znakom na milioneeee i normalno da od njih toliko je bar jedan diabetichar?Koi ce se javiti i onda ce reci vidish da imate isto svi neshto ,a to je shecer :D :D
Jeste, Miko, milioni ljudi je rodjeno istog dana. Samo što nisu svi istog časa i minute, i ispod istih planeta. U tome je pojenta...:wink: Položaj planeta na nebu u trenutku rodjenja. Taj položaj se razlikuje izmedju mene i nekog ko se rodio sat, dva, pre ili posle mene u Bgd. O Pančevu ili Americi, da i ne govorim.
jasbi
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od jasbi »

mikalja napisao:A ja ?Devica, mislim u horoskopu znash jasbi da mi je skoro bio rodjendan? 2septembar .Ja reko oootkud da je jasbi ranije ustala? :o Kad bolje pogledah a ono iha ona nocas posle 24h postovala :D :D hehe.Pozdrav
hihihihihihi...Znam da si devica. Nisam znala datum, nisi mi rekla. Pa, sa malim zakašnjenjem, nek ti je sa srećom... :wink:

Ubi me ova prehlada, virus, šta li je. Nit spavati, nit disati, strašnoooo...Samo ne deluje na apetit... :-?
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

jasbi napisao:
mikalja napisao:A ja ?Devica, mislim u horoskopu znash jasbi da mi je skoro bio rodjendan? 2septembar .Ja reko oootkud da je jasbi ranije ustala? :o Kad bolje pogledah a ono iha ona nocas posle 24h postovala :D :D hehe.Pozdrav
hihihihihihi...Znam da si devica. Nisam znala datum, nisi mi rekla. Pa, sa malim zakašnjenjem, nek ti je sa srećom... :wink:

Ubi me ova prehlada, virus, šta li je. Nit spavati, nit disati, strašnoooo...Samo ne deluje na apetit... :-?
Ima li te Jacika macika :P ?Prodje li ta prehlada em joj misha bash mi te smori :( Ajde ne daj se (sem nekom dobrom baaji :wink: )Ozdravi nam i vrtji se brej .Na forumu je tako pusto i tuzno bez tebe .Bye, bye pishemo se
Astromile
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 21, 2007 11:41 am

Post od Astromile »

mikalja napisao:I shta ti te crtice kazu kakav dan cesh sutra da imash ee jaaco jaaco ti se sama samozbunjujesh sa svim i svachim :D .Pa prodat ce ti podatke jaado pa'sh ga vijati posle :P :P :P :P .E sha cu s tobom qqlelerac :lol: a de mu je link da vidimo koj smo i odakle smo i zakuj smo.E machko moja mozda je neko dete ili gangster, ne davaj adrese zivota ti ne trchi pred rudu :oops: :roll: pozdravvvvv
Adresa nije potrebna za analizu,samo vreme i mesto rođenja a nisam ni dete ni gangster,tebi bih preporučio da se naučiš pisati na forumu i da nelupetaš ako se nerazumeš u astrologiju.
Pozdrav
Odgovori