ZAŠTO STE DOBILI ŠEĆER ?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
jasbi
Stalni clan
Stalni clan
Pridružio: 16 Jul 2007
Nova porukaPoslao: Čet Avg 23, 2007 12:40 pm Naslov: Odgovoriti sa citatom
To je, bre, hrana 5 !..... .
..hihihihihihiiiiii i ja volim pivo.... .. ...vitamin B, a nema šećera ...
????????hehehe ma ne slushajte je chuj pivo nema shece Jasminaaaa zjako
.Ma ona shta joj god prija i troshi ona to stavi pod ono :nema tu shecera ai jasbi
i cigarete su hrana br 6 jeli
hehe
ih kako bih i ja sve to ali prtz milojka nesmem -->kukavitza ebga
periznajem a ko priznaje pola mu se dodaje
.Uf vritjine danas majko moja
.Ajte ostajte mi veseli i zdravi rumeni,zadrigli onako debeli pa kad jedan obras pljusnesh da drugi puca
ciaoss drugari
Stalni clan
Stalni clan
Pridružio: 16 Jul 2007
Nova porukaPoslao: Čet Avg 23, 2007 12:40 pm Naslov: Odgovoriti sa citatom
To je, bre, hrana 5 !..... .
..hihihihihihiiiiii i ja volim pivo.... .. ...vitamin B, a nema šećera ...

????????hehehe ma ne slushajte je chuj pivo nema shece Jasminaaaa zjako

- mikalja
- Stalni član
BoJJo
Aktivan clan
Aktivan clan
Pridružio: 20 Dec 2005
PorukaPoslao: Čet Avg 23, 2007 3:31 pm Naslov: Odgovoriti sa citatom
Sto bi Sale rekao "VRH BRA-TEE!!"
ili "djanija ?E koja luda od dechka qqq budaletine ono je dechko za lechenje zivota mi, hop hop VRH brateee i ja sam se navukao hop HoOp tztz hehe dzabalesku dzab dzab dzabalesku HOp hO P VrH Brateee uhhh 
Aktivan clan
Aktivan clan
Pridružio: 20 Dec 2005
PorukaPoslao: Čet Avg 23, 2007 3:31 pm Naslov: Odgovoriti sa citatom
Sto bi Sale rekao "VRH BRA-TEE!!"

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jul 16, 2007 9:08 pm
- Kontakt:
Samo ti mene češće podsećaj da sam bela udovica...mikalja napisao:jasbi zjakacho pa ti bi i mushku vodu pila tztze bela udovice, to piju mushkarci zbog mushkostivido ti nju
![]()
![]()

Moram da odem kod čika doce u ordinaciju da proverim stoji li još uvek onaj plakat na zidu iznad njega....

Diabeta, šta ti kažeš na ove dodatne fizičke aktivnosti? Samo se kljukamo kapsulicama, tableticama.....

- mikalja
- Stalni član
heheeheheheh sve da ti i poverujem ali ti da ne jedesh e to malo teze
Ma zasu je vreme i da smo pametni poludeli bi a i zdravi da smo razboleli bi se
.Uzasno ono promolish glavu vani i kao da naprasno otvorish vrelu rernu i u facu ti onako ona vrutjinchina pljusne .Ugushi brej .Ja se nekako mrduckam samo koliko bash moram i bez unutra gde ima klima e tako neeekako bitishem .Ali u celom svetu vreme je poludelo pa shta da se radi?SAmo shto kod nas kriju mnogo shta , znamo da je povecan broj smrtnosti od vrucine takodje mozdanih udara shlogiranih itd itd.Ali ako priznaju?Morat ce proglasiti vanredno stanje
a mi nemamo to u statusu ili gde vec tako da moramo sami da se muchimo i izborimo za kakav takav opstanak
.Ljudi padaju po ulici ali idu na posao MORAJU jer nije proglasheno vanredno stanje......E sad da li su kod nas ljudi ili kako nas smatraju ili nazivaju e to vec ne znam
.A to da me ovaj "sistem "shutnuo u stalne chlanove jao pa posle tebe odmah i onda sistem poblesavio i tebe ooooooodma baci u aktivne kaaaaaao ono piskarash iz knjiga pastujesh vishe ali zatajio je opet nek malo pronjuvari po temama i zbroji koliko imam ja gosta
tj odgovora i pregleda
ali shta vredi nisam aktivan chlan uhhhhhhh to me jako pogodilo
da sam malopre sela i spoocala celi skoro butic od jagnjeta sa salaticom nisam hlebac mogu meso bez hleba
nego jasbi javni de mi shta ti uradi za onaj plin bwe,pusti glooposti gledaj od chega se zivi
Pozdraf za sve
Shto kazu ?Skoro za sve
hheheeheheh q notj

Ma zasu je vreme i da smo pametni poludeli bi a i zdravi da smo razboleli bi se

-
- Aktivan član
- Kontakt:
" Na početku moramo biti svesni činjenice da je dijabetes najlakše ne dobiti i najlakše ga je
lečiti u startu, dok nema potrebe da se radi bilo šta osim da se drži dijeta. Dijabetes je
bolest koja dolazi od nečega, prosto od nečega. Kod svakog dijabetičara bi, s toga, trebalo
da se ustanovi zašto se razboleo. To što su njegova majka i baba i prababa imale dijabetes
ne znači da ga on ima zbog toga, već zato što su svi oni imaju i imali su neku stvar u
svom životu koja pogoduje nastanku dijabetesa. Te stvari se veoma mnogo prenose
porodično i ostaju u porodici.
Kad se kaže «porodična dispozicija», pa to je nasledno... "
Više o ovome na linku...
http://www.torexin.co.yu/docs/uputsvozadijabetes.pdf
Interesantan članak....
lečiti u startu, dok nema potrebe da se radi bilo šta osim da se drži dijeta. Dijabetes je
bolest koja dolazi od nečega, prosto od nečega. Kod svakog dijabetičara bi, s toga, trebalo
da se ustanovi zašto se razboleo. To što su njegova majka i baba i prababa imale dijabetes
ne znači da ga on ima zbog toga, već zato što su svi oni imaju i imali su neku stvar u
svom životu koja pogoduje nastanku dijabetesa. Te stvari se veoma mnogo prenose
porodično i ostaju u porodici.
Kad se kaže «porodična dispozicija», pa to je nasledno... "
Više o ovome na linku...
http://www.torexin.co.yu/docs/uputsvozadijabetes.pdf
Interesantan članak....

-
- Aktivan član
- Kontakt:
zezaj me ti, zezaj...Kad sam postala stalni član na dijabetesu, sad tandrljam na - endokriologiji...mikalja napisao:E da ovo se odnosilo na jasbi "aktivan chlan"
a on nestade hm
Ziva li si zenska Nema te ni na pp ni ovde ni kod mene na temi !jesi li dobro brej' i ti i sinchek Ovo vreme zasu pa reko shta znam javni se negde ,mozda shvrckash ali brej lupi koju i idi .Nemo da ja zovem Rusiju pozdravche

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Okt 07, 2004 1:07 pm
Mene baš dugo nije bilo, ali imam vrlo jednostavan komentar na ovu temu:
NE POSTOJI ISTI ODGOVOR I ISTI RAZLOG ZA SVE. NEKI OD NAS NI POSLE DETALJNIH SAMOSTALNIH ANALIZA SVEGA ŠTO JE PREDHODILO RAZVOJU DIJABETESA, JOŠ UVEK NEMAJU ODGOVOR!
NISMO SVI ISTI, A I DIJABETES NIJE ISTI KOD SVAKOGA, ZAR NE?
NEMOJTE SE MUČITI RAZLOZIMA JER TO NIŠTA NE MENJA. AKO BUDETE I ZNALI ZAŠTO TO VAS NEĆE IZLEČITI, NITI ĆETE SE OSEĆATI BOLJE.
GLEDAJTE U BUDUĆNOST, A NE U PROŠLOST!!!
NE POSTOJI ISTI ODGOVOR I ISTI RAZLOG ZA SVE. NEKI OD NAS NI POSLE DETALJNIH SAMOSTALNIH ANALIZA SVEGA ŠTO JE PREDHODILO RAZVOJU DIJABETESA, JOŠ UVEK NEMAJU ODGOVOR!
NEMOJTE SE MUČITI RAZLOZIMA JER TO NIŠTA NE MENJA. AKO BUDETE I ZNALI ZAŠTO TO VAS NEĆE IZLEČITI, NITI ĆETE SE OSEĆATI BOLJE.

-
- Aktivan član
- Kontakt:
Loša procena, odmah da ti kažem u startu. Bez prošlosti nema ni budućnosti....Nemoguće je lečenje bez otklanjanja uzroka, a uzrok leži u prošlosti.mary napisao:Mene baš dugo nije bilo, ali imam vrlo jednostavan komentar na ovu temu:
Baš zbog toga što razlozi za dobijanje dijabetesa nisu kod svih isti, pokrenula sam ovu temu. Da vidimo od čega sve on kreće. Od kojih uzroka, problema.
Kod mene je, to sam konačno utvrdila pre par dana, od stresova ...I stresova, i stresova i mog načina reagovanja na iste. Na moju žalost, to mi je potvrdila analiza štitne žlezde.....
Razloga je naravno puno, kod