Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.
To je stvarno puno jeftinija Milka nego što je po običnim radnjama. Ja je svuda nalazim po 150 ili 160 dinara a u onoj radnji u bioskopu Slavija je bila jeftinija a sada je i tamo 150 . Dobre su i Dorina čokolade...
PozZ svim slatkim drugarima Dijabeticar sam godinu i 6 meseci i jos sam u fazi privikavanja, ali moram vam reci da mi je novi frikomov light sladoled super legao na celu pricu. Stvarno je ukusan sto se ne moze reci za sve proizvode koji su namenjeni dijabeticarima.
Preporucujem ga svima.
Najbolje je da je sama pravis... sve sto bi ti drugi radili moras da vjerujes da je to, a ne vidis... ovako, korak po korak, kasika po kasika, i sve znas sta si stavila.
Ako hoces mogu ti pomoci da smislimo nesto...
Ja bih molila da i meni pošaljete recept. Objavila bih na sajtu "Torta a la Ramona"
Imamo odeljak za recepte i sve je više majki koje pitaju kako da za svoju decu (ili odrasli za sebe) naprave tortu sa frukotozom ili čime već sladite. Dobro bi im došla pomoć, a mislim da je Ramona prava adresa