Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.
Jedini sladoled za "nas" koji sam do sada pronasao je frikomov light(2 vrste) porodicni! DA li postoje jos neki sladoledi bez saharoze, i da li postoje onako u maloj kutijici da moze da se nadje na ulici...?!
ima delta sladoled na stapicu od cokolade bar je bio prosle godine bez secera i masti a mislim da je sa fruktozom...nisam sigurna....i ekstra je i meni koja ne moram da jedem takve stvari
Znači da je to ta magična poslastica za predstojeće leto,moćiće da se uvede i kod nas za užinicu koja dozvoljava 17.5 -20gr UH biće to veeeeeeeeeliki veeeeeeeeeeeeeliki
Već smo pričali ovome u nekoj temi ranije... pomenuli smo i da može i običan "sneško" da prođe.
Ponoviću da ne tražite po forumu: sladoled uvek posle obroka, nikako kao samostalna užina
Jeste fantastičan probali smo supruga i ja a deca će čim malo otopli nadamo se od ponedeljka sad je baš bljak vreme a male su pa nećemo žuriti sa sladžom!