Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.
mary napisao:Da i glukozu u mokraći i acetone.
Postije i one koje mere još neke stvarčice ali mislim da ti nisu potrebne
Zavisi... Ako zelis da pratis stanje bubrega ima onih koji ti mere proteine i ostale zezancije u mokraci. One su 1010 din (mere 10 parametara), ali 100 komada. Povoljno, zar ne?! Sto se tice distribucije po Srbiji, pitacu mog drugara u kojim sve apotekama u kojim gradovima ih ima, pa cu vam javiti
Meni su rekli da bih imala odličnu prođu za pumpu ali čini mi se da mi još uvek nije potrebna jer odlično regulišem šećere penovima. Doduše sada u trudnoći imam malih varijacija ali to je od hormona i verovatno će se stabilizovati odmah posle porođaja.
Mislim da je za pumpu najvažnije imati dobrog endokrinologa da te "pogura"
iskreno nisam se još ni na ovo navikla. Zamisli kako bi tek teklo navikavanje na pumpu, cevčice... Ipak mi treba malo vremena da savladam prvo sve ovo pa ćemo onda dalje
Ja sam novi ovde, i molio bih da mi neko kaze koje su dozvoljene dnevne oscilacije secera u krvi?Nisam dijabeticar, i nista o tome ne znam ali, mi se dogadja da u toku dana imam skokove secera izmjerenog u krvi do 10, a ujuto na taste mi je nivo normalan 5,1. Unapred zahvalan...