Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.
Ne brini uvek kada se spremim za napad dobro se osiguram insulinom jer sam već prvi put kada sam se najela voća videla koliko ustvari podiže šećere! Kod mene je svaki ovakav napad unapred isplaniran
E pa onda mogu mirno da spavam Mnogi ljudi ne znaju da je i kasika brasna isto sto i kasika secera. I onda kao "pa sta, pojeo sam picu, tu nema nista slatko", a seceriiii... ihaj!
Kao i dijet kola i tome slicne zezalice. A tek sokovi!!!! Narocito oni "bez secera". Oranz djus je super za podizanje hipo, a ljudi ga piju po ceo dan i posle se pitaju sto su ima rezultati losi
Ja pijem revitu za dijabetičare i odlično mi zamenjuje sok mada ima zaslađivač ne podiže mi mnogo šećere, a i čini mi se da kada je pijem redovno opada potreba za insulinom
Da li mogu da kupim ove tracice ili vec kako se zovu za proveru acetona u nekoj apoteci,ali na manju kolicinu?
Moji seceri su u poslednja 3-4 meseca katastrofa pa bih voleo to da proverim.
Lee tračice za acetone idu u pakovanju od otprilike 100-ak komada i koštaju oko 500 dinara ako se ne varam. Ja sam moje kupila poodavno. Ustvari zaista ti potraje to pakovanje a super je jer ne moraš stalno da ideš u laboratoriju za takve stvari.