Molim sve za komentarisanje ovog pitanja
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Diabeta
- mikalja
- Stalni član

- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
mazo je tvoja rech ,ne pishe se ni mazo ni maz`o .Bog nit maze nit ma`ze . A razlika je ogromna u rechi edukacija i "edukacija" jer sa " " je pogrdno ili ti u ovom sluchaju znachi ne edukovana ili ti nepismena. No bilo kako bilo ,ode ja da nastavim zavrshavati ajvar mom suprugu kome sam dovoljno edukovana za sve , i razgovor i kuvanje ajvaraBoJJo napisao:E pa nije bas tako.. ne pise se mazo, vec maz'o ili mazaoheheh zezao sam se, samo cool.
- mikalja
- Stalni član

ZNALI KO?
Molim sve koi neshto znaju o konjskom mesu?Znam da je zdravo ,ali da li mi smemo jesti konjsko meso,kobasicu?Mislim na nas "slatlke"
?Hvala unapred i pozdrav za sve 
- mikalja
- Stalni član

Re: ZNALI KO?
Dok se neko smilujemikalja napisao:Molim sve koi neshto znaju o konjskom mesu?Znam da je zdravo ,ali da li mi smemo jesti konjsko meso,kobasicu?Mislim na nas "slatlke"?Hvala unapred i pozdrav za sve
- mikalja
- Stalni član

Da bar pokusha da,da neki komentar?mikalja napisao:Dok se neko smilujemikalja napisao:Molim sve koi neshto znaju o konjskom mesu?Znam da je zdravo ,ali da li mi smemo jesti konjsko meso,kobasicu?Mislim na nas "slatlke"?Hvala unapred i pozdrav za sve
- mikalja
- Stalni član

Meso nestalomikalja napisao:Da bar pokusha da,da neki komentar?mikalja napisao:Dok se neko smilujemikalja napisao:Molim sve koi neshto znaju o konjskom mesu?Znam da je zdravo ,ali da li mi smemo jesti konjsko meso,kobasicu?Mislim na nas "slatlke"?Hvala unapred i pozdrav za sve
- mikalja
- Stalni član

Ni pas ga nebi jeo,zbog "mirisa"mikalja napisao:Meso nestalomikalja napisao:Da bar pokusha da,da neki komentar?mikalja napisao: Dok se neko smiluje..A i shto je ostalo?
E bash ste azurni "internet drugari moi "
- mikalja
- Stalni član

OD SRCA VAM "HVALA"mikalja napisao:Ni pas ga nebi jeo,zbog "mirisa"mikalja napisao:Meso nestalomikalja napisao: Da bar pokusha da,da neki komentar?..A i shto je ostalo?
![]()
E bash ste azurni "internet drugari moi "
- mikalja
- Stalni član

I kod mene je sad "problematichno"misur napisao:![]()
![]()
![]()
Inace, konjsko meso, kao izvor proteina moze da zasmeta kod ljudi koji imaju probleme sa bubrezima. Koliko ja znam, kod ostalih dijabeticara ne bi trebalo da bude problematicno. Kazu, popravlja krvnu sliku.
.Pojeli oni koi nisu chekali ni nachije odgovore