Molim sve za komentarisanje ovog pitanja
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Diabeta
- mikalja
- Stalni član

- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pa zashto ne da se malo pozabavimo ako nishta drugo po avatarima da zamishljamo kakav je ko?Jer avatar obichno prestavlja deo osobe bar?Dodushe ako izbor ima da moze svako da izabere shto odprilike zeli ?jasbi napisao:E, jesi luda....100 posto.........Gde se seti avatara.....
-
jasbi
- Aktivan član

- Pridružio se: Pon Jul 16, 2007 9:08 pm
- Kontakt:
Da, draga moja. Avatar je čovekovo drugo ja.mikalja napisao:Pa zashto ne da se malo pozabavimo ako nishta drugo po avatarima da zamishljamo kakav je ko?Jer avatar obichno prestavlja deo osobe bar?Dodushe ako izbor ima da moze svako da izabere shto odprilike zeli ?jasbi napisao:E, jesi luda....100 posto.........Gde se seti avatara.....
A i sajt bi bio intersantniji vedriji s`tim mislim odma i poseceniji puniji ,prijatniji za zadrzavanje zar ne?Pozdrav za svee sa ovim ucvarenim smailicima
![]()
Sigurno da bi bolje uticalo na rasploženje forumaša, to si u pravu.
- mikalja
- Stalni član

NEgo shta jasbi mojajasbi napisao:Da, draga moja. Avatar je čovekovo drugo ja.mikalja napisao:Pa zashto ne da se malo pozabavimo ako nishta drugo po avatarima da zamishljamo kakav je ko?Jer avatar obichno prestavlja deo osobe bar?Dodushe ako izbor ima da moze svako da izabere shto odprilike zeli ?jasbi napisao:E, jesi luda....100 posto.........Gde se seti avatara.....
A i sajt bi bio intersantniji vedriji s`tim mislim odma i poseceniji puniji ,prijatniji za zadrzavanje zar ne?Pozdrav za svee sa ovim ucvarenim smailicima
![]()
Sigurno da bi bolje uticalo na rasploženje forumaša, to si u pravu.
-
Diabeta
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
- Kontakt:
Pišite adminu, ja sam u ovom slučaju nemoćna 
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
-
Diabeta
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
- Kontakt:
Admin je super, nemojte bas mlogo da pritezete 
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
- mikalja
- Stalni član

"edukacija" bogtemazo pa ovde i ne vredi se frljati sa istom jer Bog se pishe velikim slovom ,kao pod br1 a pod br 2 pishe se odvojeno Bog te mazo i to na tri sloga .Mislim ako se kritikujemo i prichamo o edukaciji tj "edukaciji" onda treba pokazati na lichnom primeru! Hvala na opomeni ,morat cu ici edukovati se , opismeniti da bi ovde postovala,medju "elitom""edukovanom" shta ja trazim tu ?Pozdrav za forumdzije (valjda se tako pishe narode ) ?A ako' ne?Izvinjavam se !!.....BoJJo napisao:Znaci, kod tebe nista od onog gramatickog "cu, ces, ce, cemo, cete, ce"?mikalja napisao:oki doki.Videt ce mo da li ce upaliti ovo--->
ili ---->ovo
haha
Sta ova "edukacija" cini bogtemazo!