Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.
jasbi napisao:E, jesi luda....100 posto...... ...Gde se seti avatara.....
Pa zashto ne da se malo pozabavimo ako nishta drugo po avatarima da zamishljamo kakav je ko?Jer avatar obichno prestavlja deo osobe bar?Dodushe ako izbor ima da moze svako da izabere shto odprilike zeli ? A i sajt bi bio intersantniji vedriji s`tim mislim odma i poseceniji puniji ,prijatniji za zadrzavanje zar ne?Pozdrav za svee sa ovim ucvarenim smailicima
Pa zashto ne da se malo pozabavimo ako nishta drugo po avatarima da zamishljamo kakav je ko?Jer avatar obichno prestavlja deo osobe bar?Dodushe ako izbor ima da moze svako da izabere shto odprilike zeli ? A i sajt bi bio intersantniji vedriji s`tim mislim odma i poseceniji puniji ,prijatniji za zadrzavanje zar ne?Pozdrav za svee sa ovim ucvarenim smailicima
Da, draga moja. Avatar je čovekovo drugo ja.
Sigurno da bi bolje uticalo na rasploženje forumaša, to si u pravu.
Da, draga moja. Avatar je čovekovo drugo ja.
Sigurno da bi bolje uticalo na rasploženje forumaša, to si u pravu.
mikalja napisao:oki doki .Videt ce mo da li ce upaliti ovo---> ili ---->ovo haha
Znaci, kod tebe nista od onog gramatickog "cu, ces, ce, cemo, cete, ce"? Sta ova "edukacija" cini bogtemazo!
"edukacija" bogtemazo pa ovde i ne vredi se frljati sa istom jer Bog se pishe velikim slovom ,kao pod br1 a pod br 2 pishe se odvojeno Bog te mazo i to na tri sloga .Mislim ako se kritikujemo i prichamo o edukaciji tj "edukaciji" onda treba pokazati na lichnom primeru! Hvala na opomeni ,morat cu ici edukovati se , opismeniti da bi ovde postovala,medju "elitom""edukovanom" shta ja trazim tu ?Pozdrav za forumdzije (valjda se tako pishe narode ) ?A ako' ne?Izvinjavam se !!.....