Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta
Jest, spade knjiga na dva slova...mikalja napisao:Ona mi kaze da je sve do 8 smatraju u granicama normale, tek preko 8 ne paniche ali ono vodi se kao da ima povishen shecer a u drugim zemljama i krajevima opet drugachije itd.Misle da je kod nas preterano to kao ima oko 7 i alarm tinu ninu.Shecer veliki
Tamo ne ako je 7 ne smatraju ga za povishenim.A to da ti ne uzimash nikakve lekove pa jbt i ja hranom se borim ali bash ono skroz ti onda i nisi dijabetichar zemska
.A ti da se krecesh koliko ja se krecem e jasbi moja????Nemash pojma koliko se krecem i shta sve ne radim i od treninga do trchanja pokretnih traka ali ajde de.Da se ne nastavljam s tobom jer svachiji metabolizam je drugachiji i drukchije reaguje pa ..... A da se vadim na genetiku jbt da pustim samo tom bila bih kao tenk zeno.Jedem normalno da jedem ali ne zderem jbg.Da zderem bio bi mi 14 13 ili vec .A genetika jeste chudo , mada na svakog drukchije reaguje organizam ali eto I ja se mnoogo krecem i mnogo vodim rachuna o tom a da li cesh mi ti poverovati ili ne e to je vec tvoja stvar i za sad nebitno veruj
.Pozdrav za sve chuj "sve" a nikoga nema sem nas dve tztztz caossss
.Rekla sam ti da sam dugo trepela tiraniju na poslu, jela kući ko sumanuta i padala u komu od spavanja zbog sedativa....Ko zna koliko dugo je on bio "kod mene" a ja ga tek tad otkrila. Na sve to, imala sam i 30-setak kg. viška, nikakve fizičke aktivnost ... Sve što pogoduje njemu..i eto ga...mikalja napisao:To si ti draga moja jasbi imala neki trenutni shecer ,koi je shkochio u datom momentu zbog nechega ali se i povukao na tvoju srecuI ti blagosh mene nisi diabetichar niti shecerash ma kaakvi.Hvala Bogu
Pozdrav za sve
Svaka čast dr. Milanu Petakovu !...mikalja napisao: Hm svaka chast toliki shecer skinuti bez ikakvih lekova i to odma? Iz pochetka i na chak 5-icu ispod normalnog.Pa ti si stvarno specijalista SAM SVOJ LEKAR ...Svaka chast i to da chuje,m da se moze odm
? Ajde decaos oki
Zato što "brljam" hranu....Eto,zašto. Jedem svega po malo, a to nije dijeta za slabljenje. Oslabila sam tek nešto oko 5 kg., što ti kažeš da l od vrućine ili od dijete, ne znam.. Ja na dijeti jedem meso, koje mi daje sitost, i lako proguram dan. Kad sam na postu, svaki čas nešto grickam...voće, hleb...se ono što ne bih smela na dijeti, i zbog čega se kilogrami teško tope, ili bolje reći stoje.mikalja napisao:Pa kako sad ne mozesh da skinesh nishta?Evo koliko si na dal probnim dietama te na postu i uvek tih 20 kg stoi?Zato si me bash zbunila sa tvoim izlaganjima
ali shto kazala koka ?Kako ko i kako kad?Ja sam 4 kg skinula za ovo leto tj sami sleteli od toplote se iscedilo sala
.I nishta mi to posebno ne znachi.U bolnici sam se bila prepolovila ,bukvalno je koza visila ono za pogledati je bilo bljak
.Ali shecer je ostao iako su rekli da je trenutni,jeste trenutni dok sam ziva
>Ipak mislim da je metabolizam svaki razlichit i razlichito deluje i ponasha se i na stresove (ako ih je iko imao u zivotu ja sam )ceo svoj je*eni zivot.Kao i genetika tako da????Ma .... odoh ,danas ili sutra vaaljda mi stize muz?Pa idem da spremim neku klopu malo bolju za njega, nece on buranije kaze jok travu josh nisam pocheo jesti
.Ali on je mrshavv a jede za tri choveka .Isti svoja baba ali isti da je to chudo Bozije.(opet GENETIKA!)Jela i pila sve aman bash sve i pila zena uha i zivela oko 100tke
.Caos
Pozdravche za sve