Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.
Kakve vesti iz mog kraja?Vesti ima non stop a pogotovu loshih E sad na koe si ti naletela hm .Ja sam sad ushla u kucu .Bila sam na Frushkoj Gori ishli malo na peshachenje i da obidjemo neko jezero ,mnogo je lepo i usput neke manastire sam obishla (Krushedol se renoviras) .Ali umorila sam se kao pas,ispeshachila ali zrak je predivan.Svratila sam u Indjiju da uzmem revitu na bazi mlecha (diet) shto uzimam vec duuuugo kod jednog mog medicinskog tehnichara,popili kafitzu i onda otishli za Nove Banovce kod jednog prijatelja od mom muza shto rade zajedno neshto da uzmemo i svratili da vidimo tu sotonu ili sektasha koi je ubio onog dechaka i ujaka mu.Ali ovo sad se tako munjevito sve deshava a josh munjevitije zaboravlja,Nema nishta kao da je bilo pre 100 god.Idem sad pod tush popila sam jogurt neki posni sa cimetom i dovoljno mi za vecheru a i sad ce 20h kasno za klopu.A to za postove da moram svaki dan hm .Samo se mreti mora .Pozdrav za jasbi i ako neko svrati ovde caosssss
Smrt fashizmu a SLOBODA narodu .I mene tje moja mati partizanom zvati ,i meeeene tje moja maati partizanom zvaatiiiiii.
Vid poshla shkola i djaci izviruju a otje otje bit ce domaci:Kako smo proveli letnji raspust ? Pozdravv narode .Buudjenjeee
Pridružio: 20 Dec 2005
Nova porukaPoslao: Pet Sep 07, 2007 12:22 pm Naslov: Odgovoriti sa citatom
Jasbi, volim da znam mnogo stvari. Iznenadio bi te opseg mog znanja.
Ljudi kako vi podnosite ove ovako nagle promene i utichuli na vas i vashe zdravlje?Na mene utichu jaako negativno .Da li shto sam u "pubertetu" kasnom ili shto vec ali hmz .Bash mi ne prija nikako.Te mi se zamanta iz chista mira a i svashta neshto bash sam kao machka zgazena ciaosss
Pa da ,jeste diabetichar to su vec rekli dok je pocheo shtrajk gladju Bash komentarishemo da je neki dechko bile bi komplikacije iha i to od kad .Ali Bog njega chuva Samo mi nije jasno kako je mogao bez vode i koliki mu je sad shecer .A mozda mu se organizam prochisti i sad bude kao dechkic ko to zna moj BOJJo u svakom sluchaju on je isterao ono shto je zeleo i treba tako >E po onakom vremenu u njegovim godinama plus diabetichar i ko zna shta josh + neprijatne situacije (STRESOVI) ma na njegovom mestu ja bi otegla papke otkad ?:P
Pozdrav za sve misheve koi su u rupama Izlazite brej
jasbi bwe Jel ode taj komshija koi je popio? Il mozda i ne misli da ide ?:P A ti ga ne opominjesh od juche bre zenska glaavoooo Ne znam dal da da se plashim za tebe?Ili da se radujem zbog toga? Javni brejjj bela udovice >Hm ove kishetine i pohgladno mozda se zadrzi da ushtedish na grejanju Laq noc u svakom sluchaju nadam se da je sve u redu caosssss
Odmah da pisnem dok ne zaboravim, noćas sam sanjala kako kao je došao neki moderator na ovu temi i sve nam postove obrisao ! I baš sam se uvredila, žestoko.....
A, to sam možda sanjala zbog onih silnih knedli koje sam sinoć ubila...
jasbi napisao:Odmah da pisnem dok ne zaboravim, noćas sam sanjala kako kao je došao neki moderator na ovu temi i sve nam postove obrisao ! I baš sam se uvredila, žestoko.....
A, to sam možda sanjala zbog onih silnih knedli koje sam sinoć ubila...
Pa si se ponadala da je i ono testo vrelo izbrisano bez traga tztz :lol:Ma ti si kao dren jasbi zabushantu jedan .Ja da sam to spucala toliko nebih ovde pisala veruj
Nek je tebi na zdravlje a knednala shuknedlama itd pokoj dushe ,Ti si njih uspokojila i poslala na onaj svet .Samo ne znam jesi li znjopajuci im govorila ?E i ti skupi noge savi roge i ti idesh na onaj svet i njaaam njam