Molim sve za komentarisanje ovog pitanja

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Diabeta

Odgovori
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Kakve vesti iz mog kraja?Vesti ima non stop a pogotovu loshih :wink: E sad na koe si ti naletela hm :-? .Ja sam sad ushla u kucu .Bila sam na Frushkoj Gori ishli malo na peshachenje i da obidjemo neko jezero ,mnogo je lepo i usput neke manastire sam obishla (Krushedol se renoviras) .Ali umorila sam se kao pas,ispeshachila ali zrak je predivan.Svratila sam u Indjiju da uzmem revitu na bazi mlecha (diet) shto uzimam vec duuuugo kod jednog mog medicinskog tehnichara,popili kafitzu i onda otishli za Nove Banovce kod jednog prijatelja od mom muza shto rade zajedno neshto da uzmemo i svratili da vidimo tu sotonu ili sektasha koi je ubio onog dechaka i ujaka mu.Ali ovo sad se tako munjevito sve deshava a josh munjevitije zaboravlja,Nema nishta kao da je bilo pre 100 god.Idem sad pod tush popila sam jogurt neki posni sa cimetom i dovoljno mi za vecheru a i sad ce 20h kasno za klopu.A to za postove da moram svaki dan hm :evil: .Samo se mreti mora :wink: .Pozdrav za jasbi i ako neko svrati ovde ;) caosssss
jasbi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jul 16, 2007 9:08 pm
Kontakt:

Post od jasbi »

Pa, dob'o, bre, slatkiši, gde ste? Nigde vas nema ! Il ste svi pošli u školu, il ste kidnuli negde na odmore.....:lol:.....
BoJJo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 20, 2005 1:46 pm

Post od BoJJo »

Jel to "Pioniri maleni mi smo deca prava" ili je "Moj dilbere kud se seces, sto i mene ne povedes"? 8)
Tip 1 od sept 1990. Minimed & Humalog od feb 1998.
jasbi
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od jasbi »

BoJJo napisao:Jel to "Pioniri maleni mi smo deca prava" ili je "Moj dilbere kud se seces, sto i mene ne povedes"? 8)
E, baš to ! Vi'š kako ti sve znaš, ko mator... :wink:

"pioniri, maleni, mi smo deca prava"......oooo, Bože, zaboravih dalje... :lol:
eh, eto, šta godine znače....

Pozdrav, pozdrav narode.. :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Smrt fashizmu a SLOBODA narodu :wink: .I mene tje moja mati partizanom zvati ,i meeeene tje moja maati partizanom zvaatiiiiii.
Vid poshla shkola i djaci izviruju a otje otje bit ce domaci:Kako smo proveli letnji raspust ? :lol: :lol: :lol: :lol: Pozdravv narode :) .Buudjenjeee :D
BoJJo
Aktivan član
Aktivan član

Post od BoJJo »

Jasbi, volim da znam mnogo stvari. Iznenadio bi te opseg mog znanja.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

BoJJo
Aktivan clan
Aktivan clan

Pridružio: 20 Dec 2005

Nova porukaPoslao: Pet Sep 07, 2007 12:22 pm Naslov: Odgovoriti sa citatom
Jasbi, volim da znam mnogo stvari. Iznenadio bi te opseg mog znanja.
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ljudi kako vi podnosite ove ovako nagle promene i utichuli na vas i vashe zdravlje?Na mene utichu jaako negativno :x .Da li shto sam u "pubertetu" :wink: kasnom ili shto vec ali hmz :oops: .Bash mi ne prija nikako.Te mi se zamanta iz chista mira a i svashta neshto bash sam kao machka zgazena :P ciaosss
BoJJo
Aktivan član
Aktivan član

Post od BoJJo »

Cujem danas na vijestima da je i vladika Filaret dijabeticar :) do dzadza!
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Pa da ,jeste diabetichar to su vec rekli dok je pocheo shtrajk gladju :-? Bash komentarishemo da je neki dechko bile bi komplikacije iha i to od kad :x .Ali Bog njega chuva :wink: Samo mi nije jasno kako je mogao bez vode i koliki mu je sad shecer :roll: .A mozda mu se organizam prochisti i sad bude kao dechkic ko to zna moj BOJJo u svakom sluchaju on je isterao ono shto je zeleo i treba tako >E po onakom vremenu u njegovim godinama plus diabetichar i ko zna shta josh :roll: + neprijatne situacije (STRESOVI) ma na njegovom mestu ja bi otegla papke otkad ?:P
Pozdrav za sve misheve koi su u rupama :wink: Izlazite brej :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

jasbi bwe :o Jel ode taj komshija koi je popio? :x Il mozda i ne misli da ide ?:P A ti ga ne opominjesh od juche bre zenska glaavoooo :-? Ne znam dal da da se plashim za tebe?Ili da se radujem zbog toga? Javni brejjj bela udovice :lol: >Hm ove kishetine i pohgladno mozda se zadrzi da ushtedish na grejanju :D :D Laq noc u svakom sluchaju nadam se da je sve u redu caosssss :wink: :D :lol:
BoJJo
Aktivan član
Aktivan član

Post od BoJJo »

Pio je vodu i koristio je lijekove.. Bez vode bi se preselio na onaj svijet posle dva dana.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

BoJJo napisao:Pio je vodu i koristio je lijekove.. Bez vode bi se preselio na onaj svijet posle dva dana.
Pa onda nije pravilno shtrajkovao gladju Boze me oprosti varao je :lol: :lol: i ja reko mislim se :roll: kako moze s diabetesom bez vode lekova itd hmz
Pozdravche
jasbi
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od jasbi »

Odmah da pisnem dok ne zaboravim, noćas sam sanjala kako kao je došao neki moderator na ovu temi i sve nam postove obrisao ! I baš sam se uvredila, žestoko..... :lol:
A, to sam možda sanjala zbog onih silnih knedli koje sam sinoć ubila... :-?
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

jasbi napisao:Odmah da pisnem dok ne zaboravim, noćas sam sanjala kako kao je došao neki moderator na ovu temi i sve nam postove obrisao ! I baš sam se uvredila, žestoko..... :lol:
A, to sam možda sanjala zbog onih silnih knedli koje sam sinoć ubila... :-?
Pa si se ponadala da je i ono testo vrelo izbrisano bez traga tztz :lol:Ma ti si kao dren jasbi :lol: zabushantu jedan :wink: .Ja da sam to spucala toliko nebih ovde pisala veruj :(
Nek je tebi na zdravlje a knednala shuknedlama itd pokoj dushe :P ,Ti si njih uspokojila i poslala na onaj svet :D .Samo ne znam jesi li znjopajuci im govorila ?E i ti skupi noge savi roge i ti idesh na onaj svet i njaaam njam :lol: :lol:
Odgovori