Molim sve za komentarisanje ovog pitanja

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta

Odgovori
jasbi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jul 16, 2007 9:08 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od jasbi »

mikalja napisao:
jasbi napisao:Odmah da pisnem dok ne zaboravim, noćas sam sanjala kako kao je došao neki moderator na ovu temi i sve nam postove obrisao ! I baš sam se uvredila, žestoko..... :lol:
A, to sam možda sanjala zbog onih silnih knedli koje sam sinoć ubila... :-?
Pa si se ponadala da je i ono testo vrelo izbrisano bez traga tztz :lol:Ma ti si kao dren jasbi :lol: zabushantu jedan :wink: .Ja da sam to spucala toliko nebih ovde pisala veruj :(
Nek je tebi na zdravlje a knednala shuknedlama itd pokoj dushe :P ,Ti si njih uspokojila i poslala na onaj svet :D .Samo ne znam jesi li znjopajuci im govorila ?E i ti skupi noge savi roge i ti idesh na onaj svet i njaaam njam :lol: :lol:
Ništa nisam govorila. Nisam imala kad... :D Samo sam ih luckala i ćutala...Nisam ni disala, majku mu..

Iz tvojih usta u božje uši,....Samo, sad moram čekati da prodje jedno petnaest dana, pa da merim cuker...Prpa mi sad. Bolje da ne znam koliki mi je, s oproštenjem. .. :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Ništa nisam govorila. Nisam imala kad... Samo sam ih luckala i ćutala...Nisam ni disala, majku mu..
Hahahahahahhah
vidi ti nju "luckala"otkad se to zove luckanje? :o hehe,shta da chekash toliko chuj 15 dana ,za merenje cukra :x Za to vreme ti cesh drugu turu i trecu spucati :wink: :lol: :lol: caosss
jasbi
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od jasbi »

mikalja napisao:Ništa nisam govorila. Nisam imala kad... Samo sam ih luckala i ćutala...Nisam ni disala, majku mu..
Hahahahahahhah
vidi ti nju "luckala"otkad se to zove luckanje? :o hehe,shta da chekash toliko chuj 15 dana ,za merenje cukra :x Za to vreme ti cesh drugu turu i trecu spucati :wink: :lol: :lol: caosss
Dobro, bre, Miko, što si takva? ....Živ čovek, šta mogu. Eto, prijelo mi se, pa kud puklo da puklo. Ajd, sad, šta da radim.. Jesam se sladila, pa da platim koliko treba.
To ja "luckanjem" da ublažim malo..Njamala sam, to bi bio bolji izraz... :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

heheheheheh :lol: blesice moja shalim se ja s tobom ista si ona moja cera :D .I ona tako sve u minijaturi kad oce da ublazi neshto shto je ljuto ili veliko.Tako ona meni kaze des guzo moja :D :D A ja znam shta ona misli na goozchetinu :( .Samo ti luckaj' nasha mala ja"u"ca sa stolice muca mati mati mati koliko je cati ?MNogo mnogo kuca tleba da se luca.Lucala je kuca a moze opet i juca"a" :lol: E znash shta? :oops: Sad izgladni a proshlo je 20h :oops: odo da se nabokam ,ili ti nakrkam ops naluckam bolje nego nocas da ustajem ,malo ribice tunjevine sa celerom i 1kg crnog hleba :lol: :lol: :lol: Crn je pa se ne vidi unutra koliko shta ima :lol: :lol: :lol: AJte uzdravlje pozdrav caosssss
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

jasbi!Jesi li zakazala kod onog dr Hajdukovica na VMA ?Ili si vec bila?Ili ti onako po obichaju kazesh da idesh ti ,svuda cesh ti :P .Ja sad cu da pastujem sve glooposti ovde :lol:. I to po rechenicu dve slovo ili dva da samo nabijem s oproshtenjem shto vishe poruka :roll: Pa da dobijem status "POCASNI CLAN"svidja mi se onaj smajlic onako s onim cvikama bash deluje fancy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Valjda po broju poruka dodeljuje se titula bem li ga, a koliko vidim nije bitno kakve su i od kakve vaznosti :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

GRRRRRRRRRRRRRRR :oops: Chekam sat vremena da ode poruka ,i onda kad vec posumnjam da nije ni otishla ja kliknem opet poshalji i eto vraga odma doopla .Pa shta rade ovi moderatori ili masteri ili mooderatori ili ko vetj :evil:
jasbi
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od jasbi »

mikalja napisao:jasbi!Jesi li zakazala kod onog dr Hajdukovica na VMA ?Ili si vec bila?Ili ti onako po obichaju kazesh da idesh ti ,svuda cesh ti :P .Ja sad cu da pastujem sve glooposti ovde :lol:. I to po rechenicu dve slovo ili dva da samo nabijem s oproshtenjem shto vishe poruka :roll: Pa da dobijem status "POCASNI CLAN"svidja mi se onaj smajlic onako s onim cvikama bash deluje fancy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Valjda po broju poruka dodeljuje se titula bem li ga, a koliko vidim nije bitno kakve su i od kakve vaznosti :wink:
Rekla sam ti da moram raditi tu analizu na antitela i ponovo ovaj hormonski nalaz. To ću ipak u Konzilijumu, najbliži su mi... :D Kad to pokupim, onda idem kod tog čika hajduka medju enkolozima. Malo mi glupo da platim pregled i da odem kod njega bez ičega. Ovako, sve ću spremiti, pa imam s čim izać pred Murata. Onda neka gleda u ćitabe i nek kaže šta mi je. E, a to sve mu dodje, draga moja,50 evra.. :wink: I sama znaš šta moram sad sve platiti, tako da će to morati sačekati neko bolje vreme. Tamo, posle prvog. Ne mogu pre.
Volim ja što ti misliš na mene....Ako,ako... :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Pa dobro onda :) Ja reko da nisi se predomislila MURATE Qrate :) Samo ti spremi citabe a on nek razreze onda :roll: Izvini jaco ja zaboravila za ana;lizu na antitela reko mozda si uradila :x >Ma da treba lova svuda u lepu pm :oops: Procice i to strpljen s`pashen :x pozdrafche caosss :wink:
Diabeta
Saradnik
Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
Kontakt:

Post od Diabeta »

mikalja napisao:GRRRRRRRRRRRRRRR :oops: Chekam sat vremena da ode poruka ,i onda kad vec posumnjam da nije ni otishla ja kliknem opet poshalji i eto vraga odma doopla .Pa shta rade ovi moderatori ili masteri ili mooderatori ili ko vetj :evil:
Nemo' da me prozivaš bre! :D Vidiš da, kad se nakačim, ja obrišem sve dooooople poruke. Kod moderatora Dijabetes foruma, spala knjiga na jedno slovo odavno :wink:
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
jasbi
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od jasbi »

mikalja napisao:Pa dobro onda :) Ja reko da nisi se predomislila MURATE Qrate :) Samo ti spremi citabe a on nek razreze onda :roll: Izvini jaco ja zaboravila za ana;lizu na antitela reko mozda si uradila :x >Ma da treba lova svuda u lepu pm :oops: Procice i to strpljen s`pashen :x pozdrafche caosss :wink:
E,da,draga moja. Lova, lova.....Ni u crkvu bez love, a kamoli kod lekara. Neću ja skoro doći na red kod doktora...Knjige, sveske, patike, eksurzija...sve to čeka još ovog meseca...Zdravlje će popričekati...neka bolja vremena.....A, el sam sročila ovo lepo?... :D
jasbi
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od jasbi »

Diabeta napisao:
mikalja napisao:GRRRRRRRRRRRRRRR :oops: Chekam sat vremena da ode poruka ,i onda kad vec posumnjam da nije ni otishla ja kliknem opet poshalji i eto vraga odma doopla .Pa shta rade ovi moderatori ili masteri ili mooderatori ili ko vetj :evil:
Nemo' da me prozivaš bre! :D Vidiš da, kad se nakačim, ja obrišem sve dooooople poruke. Kod moderatora Dijabetes foruma, spala knjiga na jedno slovo odavno :wink:
GDE SI TI, BRE????..... :evil: ...Ja se već zabrinula......
Od jednom te nema, šta ga znam, da nisi otišla na Havaje... :roll:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

zezaj zezaj !JA kad odem onda cu da odem bash Ne moraju biti Havaji ali i prvo selo ce biti tako daleko' mislim necu se javljati ..Dok ovde nisam doshla na forum sredila bila shecer na 6.3 6.5 .a Bogami znao je biti i 5.6 5.7. A SADDDDD vrti se oko 9ke.Pa sad ti reci zar mi ovo treba ili od koje li mi je pomoci bio forum .Josh sve znash shta sve radim i uzimam da bi ga odrzala u nekim granicama normale.Ovde samo mi trucamo, niiiko da se kompetentan oglasi barrrr ponekad ,pitash molish' ma jokkkkk ni da se nashale sa dva slova.Rekoh ja tebi, ono koji znaju nemaju, oni vremena za internet a i za dzabe nece bre da pishu .Ih da daju savete desetak minuta a da ne naplate? Ma jock to ne treba kod nas ni ochekivati davno je to izumrlo tj humanost ...Pozdrav za "sve" caoooooooo
i ti meni pishesh ovo dole grrrr
GDE SI TI, BRE????..... :evil: ...Ja se već zabrinula......
Od jednom te nema, šta ga znam, da nisi otišla na Havaje... :roll:[/quote] :evil:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

A da jasbi ono gore se odnosilo na Diabetu haha a bwe jasbi pa shto si se zabrinula da je otishla na Havaje?Kama sretje da je tamo otishla :D .Ja i nisam gledala na koga se odnosilo ono--->Nemo' da me prozivaš bre! Vidiš da, kad se nakačim, ja obrišem sve dooooople poruke. Kod moderatora Dijabetes foruma, spala knjiga na jedno slovo odavno ,,I ne gledam poshto sam vec navikla da Diabeta nije tu,ja pomislih da jasbi meni se zali kako je grdim .Tek sad videh da se Diabeta oglasila qqq :oops: .Dobro je znachi ziva je :wink:
Diabeta
Saradnik
Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
Kontakt:

Post od Diabeta »

Živa sam, fala bogu :D A, da radim mlogo - radim. I sve za "dž", kad si već pomenula tu temu :D
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Diabeta napisao:Živa sam, fala bogu :D A, da radim mlogo - radim. I sve za "dž", kad si već pomenula tu temu :D
AKO! AKO, Neka si ti nama ziva pa izviri ponekad bwe.Plashimo se da te nije ko kidnapovao :wink: I daj bwe ako nishta ne moze bolje mozesh urgirati kod web majstora ili tih tvoih saradnika da ako ne mogu avatare postaviti ,mogu dodati smajlica ovi jadni vec se ubudjali zajedno s nama a i smor pravi vec uvek isto kao shvaba trala la.Nek stavi neke da se mozemo isplaziti kao ljudi ili pokazati srednjaaaaak hahahahah :lol: ovom vec otpala gornja usna samo on vibrira a ovaj vec kriv :wink: caoooooooo :D
Odgovori