diarera i diabetis

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta

Odgovori
2007
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Sep 15, 2007 11:29 am

Post od 2007 »

Pozdrav svima,evo mene posle malo duzeg vremena i kao sto sam vam rekao nemam sada internet pa nisam stalno na forumu.
Kao prvo stanje kod mene jos uvek se krece gore dole al eto mogu reci da mi je bolje,kilazu nisam povratio i jos uvek sam onako mrsav jer ni ovaj stomak nije prestao,opet sam bio kod doktora za to ali ni on nezna staje pa tako da se patim po starom,jednostavno postalo mi je to svakodnevnica da idem stalno u toalet i da me boli stomak.

Sa mojim glikozama je ovako,sada uzimam od 4 do 6jedinica za dorucak,rucak 6-8,vecera 6-8,s tim sto izmedju obroka jedem uzinu ali uvek uzmem 2 jedinice extra tada.
Insulatard uzimam 14-16,tako da glikemije su izmedju 5-9,za sada sam i ja zadovoljan jer kada se sjetim prvobitnog stanja ovo je super.

Nego nevidim na forumu mmilu,mikalju,bojja,neznam gdje su sada i staje sa njima kako su i kako kod njih stanje diabetisa.Pozdrav svim slatkim ljudima na ovom forumu...
Postao sam *sladak*...
radoslava stankov
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 16, 2008 12:51 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od radoslava stankov »

Pozdrav 2007!Ne znam da li jos posecujes forum,ali te nisam pitala,sta pijes od lekova za zaustavljanje stolice i varenje?Ja pijem loperamid,po 2 tablete,odmah kada krenu prolivi i posle 2 h jos 2 tablete.Jesu doze jake,ali drugacije ne mogu da zaustavim stolice.Povremeno pijem pankreatin,u toku jela 2 tablete,za svaki obrok.Mada,ni to mi nije bas nekada dovoljno.A ko posecujes forum,javi se kako si!!! 8)
Bolujem od dijabetesa od 1995. god.Imam sve komplikacije od secera.
2007
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Sep 15, 2007 11:29 am

Post od 2007 »

Posecujem forum al rjedje,pijem imodium 2tablete,kada sve to krene,malo ublazi al u sustini ne pomaze dosta
Postao sam *sladak*...
radoslava stankov
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 16, 2008 12:51 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od radoslava stankov »

Pokusaj da pijes loperamid kada ti krenu prolivi,po 2 tablete.Ako ne prestane za sat vremena opet popi 2 tablete,i jedi suvlju hranu,pokusaj.Pokusaj kuvano zito,pire krompir,sargarepu kuvanu,mislim da znas sta vec smes jesti.Pozdravljam te i javi se nekada!!!
Bolujem od dijabetesa od 1995. god.Imam sve komplikacije od secera.
Odgovori