upomoć ljudi!
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Ljudi i ja sam pacenica.Kako spremam ispit nisam izlazila iz kuce pa ne stavljala puder a citam vase komentare i jaoj meni.Koristim FF vec 3 dana ali mi se koza ne peruta i lice mi se naglo popravlja.Da li znate jos neke lush proizvode koje su dobre protiv napasti?Sto se tice pudera i ja koristim MF......Ma da cu se raspitati za vish pa vam javljam....
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
jecka,koju kremu stavljas kao podlogu? nisi zaboravila da mora imati faktor zastite najmanje 15?
MF Color Adapt? Pa on je prilicno mastan i cini mi se da nije za tvoju kozu.
Probaj sa Revlonovim COLORSTAY tecnim puderom.On je odlican za masnu ili mesovitu kozu.Odlicno matira,neutralise eventualni sjaj i vrlo je postojan.
Vichy puderi ne pokrivaju dobro.
MF Color Adapt? Pa on je prilicno mastan i cini mi se da nije za tvoju kozu.
Probaj sa Revlonovim COLORSTAY tecnim puderom.On je odlican za masnu ili mesovitu kozu.Odlicno matira,neutralise eventualni sjaj i vrlo je postojan.
Vichy puderi ne pokrivaju dobro.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm
Andjela, sta mi preporucujes od krema u boji za masnu kozu, ili neki tecni puder koji nije "tezak"?
I da li je dovoljno da koristim dnevnu kremu za koju pise da ima UV filter, ili mora da poseduje i SPF, tj. zastitni faktor? Trenutno sam pocela da koristim Avene Diacneal kremu sa 6% vocnih kiselina (nocu), pa ne znam sta bih mogla da mazem tokom dana za zastitu, a da nije masno (glavni uslov)?
I da li je dovoljno da koristim dnevnu kremu za koju pise da ima UV filter, ili mora da poseduje i SPF, tj. zastitni faktor? Trenutno sam pocela da koristim Avene Diacneal kremu sa 6% vocnih kiselina (nocu), pa ne znam sta bih mogla da mazem tokom dana za zastitu, a da nije masno (glavni uslov)?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
nenno,toplo ti preporucujem ovaj Revlonov (COLORSTAY). Ja ga odnedavno koristim i prezadovoljna sam.Odlicno prija mojoj mesovitoj kozi .Poptuno neutralise eventualno izbijanje masnoce u toku dana a i odlicno pokriva.
Od krema u boji ti nista ne preporucujem,jer nemaju dobru pokrivnu moc.
Sto se tice kreme sa UVA/UVB zastitom preporucujem ti Aveninu hidratantnu sa faktorom 15. Super je. Naravno,znate da morate sacekati nekoliko minuta dok se dnevna krema upije u kozu a zatim nanosite tecni puder,kameni puder i sve ostalo?
Od krema u boji ti nista ne preporucujem,jer nemaju dobru pokrivnu moc.
Sto se tice kreme sa UVA/UVB zastitom preporucujem ti Aveninu hidratantnu sa faktorom 15. Super je. Naravno,znate da morate sacekati nekoliko minuta dok se dnevna krema upije u kozu a zatim nanosite tecni puder,kameni puder i sve ostalo?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm
A jel pise da je oil-free i non-comedogenic, to mi je jako bitno, jer nemam vise snage da se borim sa ovim mojim lojnim zlezdama?
Izvini sto mnogo pitam, ali dnevna krema i puder koji koristim tokom dana u velikoj meri uticu da stanje mog lice, i NE SMEM svesno dodatno da ga mastim.
hvala ti na odgovoru

Izvini sto mnogo pitam, ali dnevna krema i puder koji koristim tokom dana u velikoj meri uticu da stanje mog lice, i NE SMEM svesno dodatno da ga mastim.
hvala ti na odgovoru