upomoć ljudi!

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Andjela »

emi,kakav tip koze imas?
emi
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Sep 30, 2006 4:23 pm

Post od emi »

Normalan mozda malo naginje ka masnom.
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

Jesi PROBALA Loreal INFALLIBLE?

Jel stavljas preko tecnog kameni ili u prahu?
emi
Stalni član
Stalni  član

Post od emi »

Ne,nisam probala.Koje su mu prednosti?Izbegavam da koristim preko tecnog pudera i puder u kamenu ali ga nekad i stavim,mislim da tako dodatno opteretim kozu.
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

emi napisao:Ne,nisam probala.Koje su mu prednosti?Izbegavam da koristim preko tecnog pudera i puder u kamenu ali ga nekad i stavim,mislim da tako dodatno opteretim kozu.
Sasvim je solidnog kvaliteta , ima hidratizirajuce dejstvo i relativno dobru pokrivnu moc.
jecka
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jan 18, 2006 3:47 pm

Post od jecka »

za Skvo i Emi - dala sam uslov!

za marineju - lice mi je sve bolje i bolje, mada mi svakim danom izadje po koja nova, valjda ih izvlaci na povrsinu. Ma bitno mi je da nisu upaljene, bolne i da se ne zagnoje.

I naravno pozdrav svima ostalima, sada sam mirna i bezbrizna!
skvo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 12:47 am

Post od skvo »

Ja nisam i lice mi je bzvz, samo sto mi trenutno nije ni najmanje bitno kakvo mi je lice :(
jecka
Stalni član
Stalni  član

Post od jecka »

Ma glavu gore, postoji oktobar 2! To ti je taman da ponovis jos jednom. A onda ce se lice smiriti samo od sebe!
Marinaja
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 19, 2006 2:01 pm

Post od Marinaja »

skvo napisao:Ja nisam i lice mi je bzvz, samo sto mi trenutno nije ni najmanje bitno kakvo mi je lice :(
Ma daces bre,samo ne odustaj,gore glavu,a jos bolje sto ne obracas paznju na lice,videces da ce na kraju biti sve dobro,i lice i ispiti...Jos malo izdrzi pa prolazi ova tortura od ispitnog roka :wink: Koliko ti je jso ostalo za uslov?
Fisi
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jan 05, 2006 5:16 pm
Kontakt:

Post od Fisi »

skvo napisao:Ja nisam i lice mi je bzvz, samo sto mi trenutno nije ni najmanje bitno kakvo mi je lice :(
Ma sta te briga ,znas kako kazu "ko nije obnovio godinu , taj nije ni studirao"....a, ako vec jesi...."pa , ko nije 2 puta obnovio godinu , taj nije ni studirao"....itd...:)

A oktobar 2 je tu.......
emi
Stalni član
Stalni  član

Post od emi »

Cestitam jecka :D I ja sam dala uslov :lol: Ali lice mi se tako pogorsalo da je to strasno.Neznam vise sta da radim :o
Skvo-lepo neko rece postoji oktobar 2!
jecka
Stalni član
Stalni  član

Post od jecka »

Emi, čestitam, a moje lice je svakim danom sve bolje. Dal' od kremice i sapuna, ili od manje nervoze, ili je možda kombinacija sva tri ustvari dobitna... Ljudi ja sam sada srećna, stvarno! Baš mi odavno nije bilo ovako, a i svi Vi ste doprineli mnoooooogo tome! :D
sacramento
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Okt 19, 2005 8:49 pm

Post od sacramento »

jecka napisao:Emi, čestitam, a moje lice je svakim danom sve bolje. Dal' od kremice i sapuna, ili od manje nervoze, ili je možda kombinacija sva tri ustvari dobitna... Ljudi ja sam sada srećna, stvarno! Baš mi odavno nije bilo ovako, a i svi Vi ste doprineli mnoooooogo tome! :D
---------------------------------

Jesi probala ikada kombinaciju Sa benzoil peroxidom i hidratantnom kremom??
jecka
Stalni član
Stalni  član

Post od jecka »

Ako je meni upućeno pitanje, onda: nisam iz prostog razloga što živim u jednoj palanci (čitaj selendri) gde mi ni jedan lokalni dermatolog nije nikada pomenuo a kamoli preporučio, te sam ja za benzoil peroxid čula tek ovde na forumu!
I tako sam ti ja lutala godinama i kljukala se uglavnom doxiciklilnom ( prilično često -6 nedelja, pauza, pa opet...) i evo sad sam ovde:
dve nedelje - vidljivo poboljšanje! A što se tiče hidratantnih krema tiče, ni sama ne znam koliko promašaja, jer sam usput kupovala šta sam čula i stigla
jecka
Stalni član
Stalni  član

Post od jecka »

Ako je meni upućeno pitanje, onda: nisam iz prostog razloga što živim u jednoj palanci (čitaj selendri) gde mi ni jedan lokalni dermatolog nije nikada pomenuo a kamoli preporučio, te sam ja za benzoil peroxid čula tek ovde na forumu!
I tako sam ti ja lutala godinama i kljukala se uglavnom doxiciklilnom ( prilično često -6 nedelja, pauza, pa opet...) i evo sad sam ovde:
dve nedelje - vidljivo poboljšanje! A što se tiče hidratantnih krema tiče, ni sama ne znam koliko promašaja, jer sam usput kupovala šta sam čula i stigla
Odgovori