Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Ne,nisam probala.Koje su mu prednosti?Izbegavam da koristim preko tecnog pudera i puder u kamenu ali ga nekad i stavim,mislim da tako dodatno opteretim kozu.
emi napisao:Ne,nisam probala.Koje su mu prednosti?Izbegavam da koristim preko tecnog pudera i puder u kamenu ali ga nekad i stavim,mislim da tako dodatno opteretim kozu.
Sasvim je solidnog kvaliteta , ima hidratizirajuce dejstvo i relativno dobru pokrivnu moc.
za marineju - lice mi je sve bolje i bolje, mada mi svakim danom izadje po koja nova, valjda ih izvlaci na povrsinu. Ma bitno mi je da nisu upaljene, bolne i da se ne zagnoje.
I naravno pozdrav svima ostalima, sada sam mirna i bezbrizna!
skvo napisao:Ja nisam i lice mi je bzvz, samo sto mi trenutno nije ni najmanje bitno kakvo mi je lice
Ma daces bre,samo ne odustaj,gore glavu,a jos bolje sto ne obracas paznju na lice,videces da ce na kraju biti sve dobro,i lice i ispiti...Jos malo izdrzi pa prolazi ova tortura od ispitnog roka Koliko ti je jso ostalo za uslov?
skvo napisao:Ja nisam i lice mi je bzvz, samo sto mi trenutno nije ni najmanje bitno kakvo mi je lice
Ma sta te briga ,znas kako kazu "ko nije obnovio godinu , taj nije ni studirao"....a, ako vec jesi...."pa , ko nije 2 puta obnovio godinu , taj nije ni studirao"....itd...
Emi, čestitam, a moje lice je svakim danom sve bolje. Dal' od kremice i sapuna, ili od manje nervoze, ili je možda kombinacija sva tri ustvari dobitna... Ljudi ja sam sada srećna, stvarno! Baš mi odavno nije bilo ovako, a i svi Vi ste doprineli mnoooooogo tome!
jecka napisao:Emi, čestitam, a moje lice je svakim danom sve bolje. Dal' od kremice i sapuna, ili od manje nervoze, ili je možda kombinacija sva tri ustvari dobitna... Ljudi ja sam sada srećna, stvarno! Baš mi odavno nije bilo ovako, a i svi Vi ste doprineli mnoooooogo tome!
---------------------------------
Jesi probala ikada kombinaciju Sa benzoil peroxidom i hidratantnom kremom??
Ako je meni upućeno pitanje, onda: nisam iz prostog razloga što živim u jednoj palanci (čitaj selendri) gde mi ni jedan lokalni dermatolog nije nikada pomenuo a kamoli preporučio, te sam ja za benzoil peroxid čula tek ovde na forumu!
I tako sam ti ja lutala godinama i kljukala se uglavnom doxiciklilnom ( prilično često -6 nedelja, pauza, pa opet...) i evo sad sam ovde:
dve nedelje - vidljivo poboljšanje! A što se tiče hidratantnih krema tiče, ni sama ne znam koliko promašaja, jer sam usput kupovala šta sam čula i stigla
Ako je meni upućeno pitanje, onda: nisam iz prostog razloga što živim u jednoj palanci (čitaj selendri) gde mi ni jedan lokalni dermatolog nije nikada pomenuo a kamoli preporučio, te sam ja za benzoil peroxid čula tek ovde na forumu!
I tako sam ti ja lutala godinama i kljukala se uglavnom doxiciklilnom ( prilično često -6 nedelja, pauza, pa opet...) i evo sad sam ovde:
dve nedelje - vidljivo poboljšanje! A što se tiče hidratantnih krema tiče, ni sama ne znam koliko promašaja, jer sam usput kupovala šta sam čula i stigla