upomoć ljudi!
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Gledaj, ja nemam bubuljice, samo ponekda neku najcesce u pmsu ili kada ja sama ceputam lice, pa se upali.
Uzela sam ff(pre vise meseci) zato sto imam masnu kosu, prosirene pore i slicno, i u prvo vreme, mozda nedelju dve bilo mije bas super, manje se mastilo, zdravije koza izgledala, i onda je pocelo da se peruta, pa sam proredila koriscenje posto sam cula da to se desava od njega, i na kraju sam zavrsila sa isusenom kozom, sitnim crvenilima kako male bubuljice i slicno.
Pre 10ak sam htela ponovo da probam i ista stvar, smao sada u kracem roku, prva 3 danan manje masno loice, lepo glatko, a posle male bubuljice, tacnije kao crvene tackice, dehidrirana koza iako sam ga koristila samo 1 dnevno. Eto, i Dragana me je videla pre i posle tog ponovnog "eksperimenta" i primetila je da se pogorsalo.
Svo to vremem,i prvi i drugi put, proizvodi koje sam koristila pored ff-a su bili isti, cak sam i bila pazljivija sa licem, tako da je definitivno od njega. Nisam jedina, ima jos devojaka na forumu s aslicnim iskustvima.
Ja sam ljudima na forumu rekla za ff, zato sto saa cula da ima puno ljudi kojim aje pomogao, pa da probaju, jer iako nije odgovarao meni nekome mozda hoce. Samo sam htel da vam kazem da ako pocnete da se perutate, bolje prestanite sa koriscenjem, ili ga koristite redje.
A mozda vam i bude super odgovarao kao bobu i makiju, pa budete ultra zadovolni. Ja samo da kazem sta je moguce da se desi.
Uzela sam ff(pre vise meseci) zato sto imam masnu kosu, prosirene pore i slicno, i u prvo vreme, mozda nedelju dve bilo mije bas super, manje se mastilo, zdravije koza izgledala, i onda je pocelo da se peruta, pa sam proredila koriscenje posto sam cula da to se desava od njega, i na kraju sam zavrsila sa isusenom kozom, sitnim crvenilima kako male bubuljice i slicno.
Pre 10ak sam htela ponovo da probam i ista stvar, smao sada u kracem roku, prva 3 danan manje masno loice, lepo glatko, a posle male bubuljice, tacnije kao crvene tackice, dehidrirana koza iako sam ga koristila samo 1 dnevno. Eto, i Dragana me je videla pre i posle tog ponovnog "eksperimenta" i primetila je da se pogorsalo.
Svo to vremem,i prvi i drugi put, proizvodi koje sam koristila pored ff-a su bili isti, cak sam i bila pazljivija sa licem, tako da je definitivno od njega. Nisam jedina, ima jos devojaka na forumu s aslicnim iskustvima.
Ja sam ljudima na forumu rekla za ff, zato sto saa cula da ima puno ljudi kojim aje pomogao, pa da probaju, jer iako nije odgovarao meni nekome mozda hoce. Samo sam htel da vam kazem da ako pocnete da se perutate, bolje prestanite sa koriscenjem, ili ga koristite redje.
A mozda vam i bude super odgovarao kao bobu i makiju, pa budete ultra zadovolni. Ja samo da kazem sta je moguce da se desi.
Nemoj da dozvolish da ti Fresh Farmacy isushi kozu, nanesi sapunicu na lice i isperi odmah, nemoj da ga ostavljash na licu duze od 20tak sekundi, i videcesh da josh bolje tako deluje.Marinaja napisao:Meni je pocela koza malo da se peruta i to u predelu brade i oko usana i na celu...Mozda da proredim....Javljaj Jecka kako napredujes.
Znaci samo nemoj da ga ostavljash da odstoji duze na licu, i videcesh da nece da ti isushi kozu, a ako i pored toga isushuje, onda probaj Avene Cleanance Gel za pranje lica, za njega kazu da je jako blag, a dobar. Ajd srecno:)
Za Marinaju:pogorsanje koje je nastupilo posle par koriscenja je sasvim normalno Koza ti se cisti >meni je se to dogodilo posle Vishy a sad se sve smiruje i prezadovoljna sam ,hocu da kupim i njihov gel pa ako neko ima iskustva sa njim nek kaze.Lice moje drugarice od antibebi pilula je fenomenalno ,mlecno a bilo je grozno kao bojno polje.Do gojenja moze doci zbog toga sto antibebi pilule zadrzavaju vodu u organizmu i povecavaju apetit!!!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jan 18, 2006 3:47 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Evo i mene, svakim danom bolje, i vedrije i lepše. Počele su polako da se povlače. Naravno + jedna nova. Bojim se da mi se lice ne počne mastiti, jer jujutru kad ustanem prilično je masno na delu ispod očoju a pored nosa ( valjda ste shvatili šta je pesnik hteo reći). Neverovatno koliko lice čini čoveka zadovoljnim, srećnim, uliva samopouzdanje. Na drugoj temi vidim da ste osnovali nekakvu sektu, iliti KULUB LEČENIH BUBULJIČARA pa i ja bih se rado pridužila.