upomoć ljudi!
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jan 18, 2006 3:47 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
upomoć ljudi!
26 godina od toga 10 godina ACNE VULGARIS, 5 dermatologa, 25 terapija, bacila sam previše i para i živaca i ne mogu više da slušam da sam u PUBERTETU. Korišćeno: Doksiciklin - dovicin, klindamicin, skinoren, diane 35, bedoxin, glicerninski sapuni, borna kiselina, bakini recepti, losion na bazi sumpora, i još 300 NO NAME preparata kupljenih kod dermatologa. Nemam ja nikada više od 4-5 bubuljica ali su ogromne, bolne, poput čira, požtkožne i dok ne izbiju i sazre treba prilično vremena. Ima li neko ideju
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm
Ovo je OK,ali nije sve u tome,i naravno mozes da promenis ishranu(ja sam to ucinio),da unosis vece kolicine vode...Nevidjena napisao:Ja imam jednu ideju koja te ne mora nista kostati.
Probaj malo da nahranis dusu lepim stvarima, da se opustis, ne nerviras... Jer kao kod mnogih bolesti i to moze biti na nervnoj bazi.
Ako te interesuje da procitas nesto vise o tome, pretrazi po netu, ima dosta toga...
Pozdrav!
Jecika,jecka napisao:Kremu kupujem jos danas,uzdam se u tebe i tvoje iskustvo, a gde da nadjem sapun?
Ako si iz Beograda Lushove proizvode mozes da kupis u Knez Mihajlovoj br.52. Takodje ih mozes poruciti preko njihovog sajta kako bi ti stigli putem posiljke.
Ovo je sajt na kojem mozes da se informises o svim njihovim proizvodima i nacinom kupovine. http://www.lush.co.yu/
Pozdrav
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jan 18, 2006 3:47 pm
HVALA BOBOU I IVANCHICI
dva dana sam na tvojoj terapiji, i ne bih puno da se hvalim da ne urekenem! Nasla sam i sapun u NS i neverovatno šta je uradjeno za 2 dana HVALA!!!
Re: za BOBOA
Ja mislim da je dovoljno ujutru i uvece, ne valja nista sto je preterano.jecka napisao:Naravno najvažnije nisam pitala, pošto sam se sada primila i umivam se i mackam svakih sat vremena, kako da koristim, da li ujutru i uveče, samo uveče...
Ali prepustam da ti Bobo to bolje objasni, on je strucnjak

Ja sam Jecka nekad imala problema sa aknama vulgaris, koje sam izlecila u Koto dermi. Ali mi se pokadkad pojavi poneka, kao tebi sada i to zna jako da iritira bas zato sto su podmukle i upaljene pa da bar hoce da izbiju na povrsinu bilo bi mnogo lakse.
Elem, ja sam juce bila na institutu Torlak ne bi li uspela da resim taj problem jednom za svagda. Vadili su mi sadrzaj iz akne (doktorka se jako namucila posto u tom momentu i nisam imala bas nijednu zrelu), pa ako se ispostavi da je to bakterioloski tj. ako uspeju da izoluju bakteriju, napravice autovakcinu koja bi trebala da deluje i resi problem bar na neko duze vreme. U svakom slucaju valja se boriti i sve moguce pokusati.
Pozdrav
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm
Ja licno nisam za Sebamed!
Jecka samo ujutru i uvece,znaci umijes se sapunom i namazes Vichy i sve ce biti OK!Ne preteruj,koza ne voli lickanje na svakih sat vremena!
I mogla bi da probas sa oblogama od caja zalfije,to je dobro za crvenilo!
Zelim ti sve najbolje!Bas mi je drago zbog tebe!I veruj mi da znam kako se sada osecas!I ja sam bio kao ti izgubljen prilikom dolaska na forum,a vidi me sada!
Jecka samo ujutru i uvece,znaci umijes se sapunom i namazes Vichy i sve ce biti OK!Ne preteruj,koza ne voli lickanje na svakih sat vremena!
I mogla bi da probas sa oblogama od caja zalfije,to je dobro za crvenilo!
Zelim ti sve najbolje!Bas mi je drago zbog tebe!I veruj mi da znam kako se sada osecas!I ja sam bio kao ti izgubljen prilikom dolaska na forum,a vidi me sada!
ja se vec godinu dana borim sa ovim uzasnim napastima.Ovo ne samo da je odvratan estetski problem vec i veoma lose utice na psihu,a smanjeno samopouzdanje nikom nista lepo ne donosi.Ja trenutno koristim vichi i nameravam da kupim i njihov gel a zanimame koliko kosta lush sapun.Od vichy mi jos vise izbacuju bubuljice ali mislim da je to samo zbog toga sto mi se cicti epidermis ili ne.....?