upomoć ljudi!

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
jecka
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jan 18, 2006 3:47 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

upomoć ljudi!

Post od jecka »

26 godina od toga 10 godina ACNE VULGARIS, 5 dermatologa, 25 terapija, bacila sam previše i para i živaca i ne mogu više da slušam da sam u PUBERTETU. Korišćeno: Doksiciklin - dovicin, klindamicin, skinoren, diane 35, bedoxin, glicerninski sapuni, borna kiselina, bakini recepti, losion na bazi sumpora, i još 300 NO NAME preparata kupljenih kod dermatologa. Nemam ja nikada više od 4-5 bubuljica ali su ogromne, bolne, poput čira, požtkožne i dok ne izbiju i sazre treba prilično vremena. Ima li neko ideju
bobo001
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm

Post od bobo001 »

VICHY NORMADERM KREME I LUSH FRESH FARMACY SAPUN!KOMBINACIJA BOLI GLAVA!isti je bio i moj slucaj,samo je malo veci broj dermatologa,a manji broj godina :D ,a sada je takva promena da svima stane pamet!
Probaj ne gubis nista!
Nevidjena
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 26, 2006 8:18 pm

Post od Nevidjena »

Ja imam jednu ideju koja te ne mora nista kostati.

Probaj malo da nahranis dusu lepim stvarima, da se opustis, ne nerviras... Jer kao kod mnogih bolesti i to moze biti na nervnoj bazi.

Ako te interesuje da procitas nesto vise o tome, pretrazi po netu, ima dosta toga...

Pozdrav!
bobo001
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobo001 »

Nevidjena napisao:Ja imam jednu ideju koja te ne mora nista kostati.

Probaj malo da nahranis dusu lepim stvarima, da se opustis, ne nerviras... Jer kao kod mnogih bolesti i to moze biti na nervnoj bazi.

Ako te interesuje da procitas nesto vise o tome, pretrazi po netu, ima dosta toga...

Pozdrav!
Ovo je OK,ali nije sve u tome,i naravno mozes da promenis ishranu(ja sam to ucinio),da unosis vece kolicine vode...
jecka
Stalni član
Stalni  član

Post od jecka »

Kremu kupujem jos danas,uzdam se u tebe i tvoje iskustvo, a gde da nadjem sapun?
iwancica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Maj 23, 2006 12:30 am

Post od iwancica »

jecka napisao:Kremu kupujem jos danas,uzdam se u tebe i tvoje iskustvo, a gde da nadjem sapun?
Jecika,

Ako si iz Beograda Lushove proizvode mozes da kupis u Knez Mihajlovoj br.52. Takodje ih mozes poruciti preko njihovog sajta kako bi ti stigli putem posiljke.
Ovo je sajt na kojem mozes da se informises o svim njihovim proizvodima i nacinom kupovine. http://www.lush.co.yu/
Pozdrav
jecka
Stalni član
Stalni  član

HVALA BOBOU I IVANCHICI

Post od jecka »

dva dana sam na tvojoj terapiji, i ne bih puno da se hvalim da ne urekenem! Nasla sam i sapun u NS i neverovatno šta je uradjeno za 2 dana HVALA!!!
bobo001
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobo001 »

Super covece,tako sam i ja reagovao kada sam poceo da koristim tu kombinaciju,i do kraja me je drzao taj optimizam,da bih danas bio potpuno izlecen!Ali samo lice!
Samo furaj napred!
Pozzzzzzz
jecka
Stalni član
Stalni  član

za BOBOA

Post od jecka »

Naravno najvažnije nisam pitala, pošto sam se sada primila i umivam se i mackam svakih sat vremena, kako da koristim, da li ujutru i uveče, samo uveče...
iwancica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Maj 23, 2006 12:30 am

Re: za BOBOA

Post od iwancica »

jecka napisao:Naravno najvažnije nisam pitala, pošto sam se sada primila i umivam se i mackam svakih sat vremena, kako da koristim, da li ujutru i uveče, samo uveče...
Ja mislim da je dovoljno ujutru i uvece, ne valja nista sto je preterano.
Ali prepustam da ti Bobo to bolje objasni, on je strucnjak :wink:
Ja sam Jecka nekad imala problema sa aknama vulgaris, koje sam izlecila u Koto dermi. Ali mi se pokadkad pojavi poneka, kao tebi sada i to zna jako da iritira bas zato sto su podmukle i upaljene pa da bar hoce da izbiju na povrsinu bilo bi mnogo lakse.
Elem, ja sam juce bila na institutu Torlak ne bi li uspela da resim taj problem jednom za svagda. Vadili su mi sadrzaj iz akne (doktorka se jako namucila posto u tom momentu i nisam imala bas nijednu zrelu), pa ako se ispostavi da je to bakterioloski tj. ako uspeju da izoluju bakteriju, napravice autovakcinu koja bi trebala da deluje i resi problem bar na neko duze vreme. U svakom slucaju valja se boriti i sve moguce pokusati.
Pozdrav
iguana
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Sep 19, 2006 12:53 pm

Post od iguana »

Ja sam danas kupila sebamed sapun umila sam se i super mi za sad izgleda :)
pisem vam kako napredujem
Cuda ipak traju nesto duze ... :D
bobo001
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobo001 »

Ja licno nisam za Sebamed!
Jecka samo ujutru i uvece,znaci umijes se sapunom i namazes Vichy i sve ce biti OK!Ne preteruj,koza ne voli lickanje na svakih sat vremena!
I mogla bi da probas sa oblogama od caja zalfije,to je dobro za crvenilo!
Zelim ti sve najbolje!Bas mi je drago zbog tebe!I veruj mi da znam kako se sada osecas!I ja sam bio kao ti izgubljen prilikom dolaska na forum,a vidi me sada!
emi
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Sep 30, 2006 4:23 pm

Post od emi »

ja se vec godinu dana borim sa ovim uzasnim napastima.Ovo ne samo da je odvratan estetski problem vec i veoma lose utice na psihu,a smanjeno samopouzdanje nikom nista lepo ne donosi.Ja trenutno koristim vichi i nameravam da kupim i njihov gel a zanimame koliko kosta lush sapun.Od vichy mi jos vise izbacuju bubuljice ali mislim da je to samo zbog toga sto mi se cicti epidermis ili ne.....? :o
bobo001
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobo001 »

100grama-421din
emi
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Sep 30, 2006 4:23 pm

Post od emi »

Hvala.bobo 001 citajuci tvoje komentare svatila sam da ti je kombinacija vichy+lush sapun veoma pomogla.Imam nekolik pitanja pa ako te na mrzi ........odgovori mi .
1.Kada je poboljsanje postalo vidljivo? :D
2.Da li su ti na pocetku izlazile nove bubulice? :o
3.Da li si pio neke vitamine? :o
4.Ishrana ? :wink:
Cao :D
Odgovori