upomoć ljudi!
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Dakle, treba mi avene dnevna, avene nocna krema za voc.kiselinama, uskoro cu potrositi ovo rvb mleko za ciscenje lica, pa ce mi trebati nesto... stvarno bih mogla da uzmem taj puder, posto poslednja 2 koja sam kupila su potpuni promasaj, pa sada kao da nemam nijedan.
Mom novcaniku se ne dopada sve ovo...

Mom novcaniku se ne dopada sve ovo...

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Andjela, a koje sve nijanse postoje, i da li je to što vidiš u bočici nijansa koju dobiješ kad naneseš na lice? Ili daje tamniji/svetliji efekat od onoga kakvim se na prvi pogled čini?
Ja imam relativno svetao ten, mada sam još uvek "crna" od mora, a i stavljam Nivea mleko za samopotamnjivanje (svuda po telu, ali NE I NA LICE, jer užasno deluje na pore, zapušava ih, masti i sl.) zato mi treba nešto za nijansu tamnije od trenutne boje lica?
Koju nijansu ti koristiš?
Ja imam relativno svetao ten, mada sam još uvek "crna" od mora, a i stavljam Nivea mleko za samopotamnjivanje (svuda po telu, ali NE I NA LICE, jer užasno deluje na pore, zapušava ih, masti i sl.) zato mi treba nešto za nijansu tamnije od trenutne boje lica?
Koju nijansu ti koristiš?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Hm...nenno,dobro si pitanje postavila.
Da,efekat boje u flasici moze da prevari i zato zamoli,mada to prodavacice u parfimerijama uvek rade,a i postoje testeri...da ti dozvole da namazes prstom puder na nadlanicu i procenis da li je to boja koja ti odgovara.
Ako imas svetliji ten,uzmi cetvorku...mislim da ce ti biti OK.
Ako zelis za nijansu tamniji ten,sedmica ce ti onda biti dobra.
Da,efekat boje u flasici moze da prevari i zato zamoli,mada to prodavacice u parfimerijama uvek rade,a i postoje testeri...da ti dozvole da namazes prstom puder na nadlanicu i procenis da li je to boja koja ti odgovara.
Andjela da znas da si upravu za MF.Ja imam veoma lep ten osim na mestima gde imam bubuljice a to je samo u predelu brade ali skroz dole .Koji mi puder preporucujes?Ja bih koristila neki blazi ali ne verujem da ce mi on sakriti rumenke.......a kada nanesem korektor izgledam kao da sam se sat vremena druzila sa pcelama,a sa puderom ne dobijam prirodan izgled vec kao da sam stavila masku.Zelela bih da znam da li postoji neki puder koji istovremeno deluje i antibakterijski a ima i pokrovnu moc,mozda zvuci nerealno ali cuda postoje>PORFAVOR ADJUDATEME(ovo je na spanskom)
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm
To mi je uvek problem da odaberem odgovarajuću nijansu, valjda neću da pogrešim ovaj put.Andjela napisao:Hm...nenno,dobro si pitanje postavila.
Hvala još jednom:)