upomoć ljudi!
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ma ne mrzi me,pitaj sve sto zelis!Ovako:
1.Posle 5-6 dana mi je bilo bolje,lice se smirilo,smanjila se masnoca!
2.Nisu mi izlazile,a nece ni tebi jer je krema odlicna!!
3.Pijem i sada vitamin B6(Bedoxin)
4.Potpuno sam promenio ishranu,sto preporucujem i tebi a i svima!Dakle izbaci slatko,slano,masno....A unosi vise vode(ako mozes 3-4l.na dan),voca,povrca!
Bice ti bolje,veruj mi meni je ova kombinacija promenila zivot!
Pozdrav!
1.Posle 5-6 dana mi je bilo bolje,lice se smirilo,smanjila se masnoca!
2.Nisu mi izlazile,a nece ni tebi jer je krema odlicna!!
3.Pijem i sada vitamin B6(Bedoxin)
4.Potpuno sam promenio ishranu,sto preporucujem i tebi a i svima!Dakle izbaci slatko,slano,masno....A unosi vise vode(ako mozes 3-4l.na dan),voca,povrca!
Bice ti bolje,veruj mi meni je ova kombinacija promenila zivot!
Pozdrav!
Jecka zasto ne odes kod ginekologa.90% sam sigurna da je uzrok tvojih i mojih akni hormoni.Hormoni prouzrokuju pojacano lucenje lojnih zlezda koje se nalaze tik uz folikul dlake a folikul se nalazi i u epidermisu,dermisu i hipodemisu(masno tkivo) dolazi do zacepljenja pore nagomilavaju se bakterije i puf ....bubuljica.Zbog polozaja folikula cela koza ti postaje inficirana i sve se vise nagomilavaju bakterije i lice ti postaje sve ocajnije.KOntraceptivne pilule imaju lose strane ali to nista nije toliko strasno koliko je gore da se ti svaki dan osecas grozno gledajuci bojno polje na svom licu sa smanjenim samopouzdanjem.KOliko puta sam u drustvu cutala samo da mi neko negleda dok pricam a to mi ne treba.Stanje na pocetku ce da se pogorsa ali posle mesec 2 poboljsanje je veoma vidljivo. 

-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jan 18, 2006 3:47 pm
za emi
Hvala na odgovoru, već sam uz nadzor ginekologa pila kontraceptiv, te po njenom savetu i prestala. Jedno vreme lice je stvarno bilo bolje, koža tela mi je sijala i bila prelepa, a onda posle 4-5 meseca ponovo sve po starom.
Bas bezveze...
A da li imas policisticne jajnike?Upravo zbog njih nastaju akne i masti se kosa,koza.A da li znate zasto su dobre akne?
Naucna studija U Velikoj Britaniji je dokazala da LJudi koji su imali bubuljice u mladosti u poznijim godinama nisu imali srcane bolesti
kao njihov vrsnjaci bez akni tako da nas kad budemo matori srce nece izdati juuuuhuuuu.U zivotu sve treba docekati sa osmehom stjuardese koja zna da sa avionom nesto nije uredu

-
- Aktivan član
Cemu sve to???Znaci treba celu mladost provesti sa bubuljicama da bi 50tih godina zivota bio zategnut i da ne bi diziveo srcani udar!emi napisao:Bas bezveze...A da li imas policisticne jajnike?Upravo zbog njih nastaju akne i masti se kosa,koza.A da li znate zasto su dobre akne?
![]()
![]()
![]()
Naucna studija U Velikoj Britaniji je dokazala da LJudi koji su imali bubuljice u mladosti u poznijim godinama nisu imali srcane bolesti
![]()
![]()
kao njihov vrsnjaci bez akni tako da nas kad budemo matori srce nece izdati juuuuhuuuu.U zivotu sve treba docekati sa osmehom stjuardese koja zna da sa avionom nesto nije uredu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A sada kada nam treba najbolji izgled mi mislimo da je to dobro za starost i tesimo se!Ma daj......HOCU sada dobar izgled,a u 50toj nek me snadje sto i moje vtsnjake!
Nel lose krene i ne ide,razvucem osmeh i briga me!
-
- Aktivan član
Re: za emi
Ma rekla je i meni to Dragana,ali ja zivim u sadasnjosti i razmisljam kako ce mi lice danas biti,a ne u starosti!jecka napisao: jedan dermatolog rekao da će mi koža sporije staritii da neću biti matora kao neki moji vršnjaci što sada imaju satensko lice!
Reci mi molim te,sta biras:problematicno lice u mladosti,a zategnuto u starosti,ili,lepo i cisto lice u mladosti a "normalno" u starosti!
Dajte ljudi,zivite za danas,a ne 30 godina unapred!
Nel lose krene i ne ide,razvucem osmeh i briga me!
ajoj ljudi pa vi niste normalni,nasmejali ste me do suza
nemojte sve da gledate tako crno,i to je za ljude
samo treba da verujete da vam nesto pomaze i ono ce vam pomoci
iskreno,neko je vec napisao na forumu i pocinjem da razumem sta je rekao,a to je da sto se vise opterecujemo ovim,sve je gore
samo se opustite,ne gledajte se u ogledalu non stop i pocece da deluje
i mnogooooo mnooogoo vode i zelenog caja.ofcourse ;D

nemojte sve da gledate tako crno,i to je za ljude
samo treba da verujete da vam nesto pomaze i ono ce vam pomoci
iskreno,neko je vec napisao na forumu i pocinjem da razumem sta je rekao,a to je da sto se vise opterecujemo ovim,sve je gore
samo se opustite,ne gledajte se u ogledalu non stop i pocece da deluje
i mnogooooo mnooogoo vode i zelenog caja.ofcourse ;D
Cuda ipak traju nesto duze ...