upomoć ljudi!

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
bobo001
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od bobo001 »

Ma ne mrzi me,pitaj sve sto zelis!Ovako:
1.Posle 5-6 dana mi je bilo bolje,lice se smirilo,smanjila se masnoca!
2.Nisu mi izlazile,a nece ni tebi jer je krema odlicna!!
3.Pijem i sada vitamin B6(Bedoxin)
4.Potpuno sam promenio ishranu,sto preporucujem i tebi a i svima!Dakle izbaci slatko,slano,masno....A unosi vise vode(ako mozes 3-4l.na dan),voca,povrca!
Bice ti bolje,veruj mi meni je ova kombinacija promenila zivot!
Pozdrav!
emi
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Sep 30, 2006 4:23 pm

Post od emi »

Hvala jos jednom.Ja se nadam da ce ove moje rumenke proci :) :D :lol: A koliko ih vec imam postala sam i blago opsednuta njima. :roll: Delimicno sam ih i zavolela ipak je to moj epitel.Naravno salim se :lol:
Pozdrav!!!
bobo001
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobo001 »

emi napisao:Hvala jos jednom.Ja se nadam da ce ove moje rumenke proci :) :D :lol: A koliko ih vec imam postala sam i blago opsednuta njima. :roll: Delimicno sam ih i zavolela ipak je to moj epitel.Naravno salim se :lol:
Pozdrav!!!
:D :D :D :D :D
Nel lose krene i ne ide,razvucem osmeh i briga me!
jecka
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jan 18, 2006 3:47 pm

Post od jecka »

Iskočile su mi dve nove, valjda mora tako! I još uvek ne idem nigde iz kuće, ali onih 5 velikih predhodnih se polako isušuju i smanjuju. A počela sam da pijem Beviplex N - ne može da škodi. POZZZZ....
bobo001
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobo001 »

Jao Jecka tako i ja nisam izlazio iz kuce po 5-6 dana,ali izadji,covece,bolje je!
Pozzzzzz
emi
Stalni član
Stalni  član

Post od emi »

Jecka zasto ne odes kod ginekologa.90% sam sigurna da je uzrok tvojih i mojih akni hormoni.Hormoni prouzrokuju pojacano lucenje lojnih zlezda koje se nalaze tik uz folikul dlake a folikul se nalazi i u epidermisu,dermisu i hipodemisu(masno tkivo) dolazi do zacepljenja pore nagomilavaju se bakterije i puf ....bubuljica.Zbog polozaja folikula cela koza ti postaje inficirana i sve se vise nagomilavaju bakterije i lice ti postaje sve ocajnije.KOntraceptivne pilule imaju lose strane ali to nista nije toliko strasno koliko je gore da se ti svaki dan osecas grozno gledajuci bojno polje na svom licu sa smanjenim samopouzdanjem.KOliko puta sam u drustvu cutala samo da mi neko negleda dok pricam a to mi ne treba.Stanje na pocetku ce da se pogorsa ali posle mesec 2 poboljsanje je veoma vidljivo. :wink:
Delester
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 22, 2006 7:17 pm

Post od Delester »

A da li VICHY NORMADERM moze da se nadje u varijanti za suvu kozu? I jel u pitanju ona izduzena bocica sa pumpicom?
bobo001
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobo001 »

Vichy ima kolekciju za suvu kozu,siguran sam!Ali nisam siguran da je to Normaderm kolekcija!
jecka
Stalni član
Stalni  član

za emi

Post od jecka »

Hvala na odgovoru, već sam uz nadzor ginekologa pila kontraceptiv, te po njenom savetu i prestala. Jedno vreme lice je stvarno bilo bolje, koža tela mi je sijala i bila prelepa, a onda posle 4-5 meseca ponovo sve po starom.
emi
Stalni član
Stalni  član

Post od emi »

Bas bezveze... :cry: A da li imas policisticne jajnike?Upravo zbog njih nastaju akne i masti se kosa,koza.A da li znate zasto su dobre akne? :lol: :lol: :lol: :lol: Naucna studija U Velikoj Britaniji je dokazala da LJudi koji su imali bubuljice u mladosti u poznijim godinama nisu imali srcane bolesti :lol: :lol: :lol: kao njihov vrsnjaci bez akni tako da nas kad budemo matori srce nece izdati juuuuhuuuu.U zivotu sve treba docekati sa osmehom stjuardese koja zna da sa avionom nesto nije uredu :D :D :D :D :D :D :wink:
jecka
Stalni član
Stalni  član

za emi

Post od jecka »

Super ti je ono za srčane bolesti :D. Meni je ,opet, jedan dermatolog rekao da će mi koža sporije stariti :lol: i da neću biti matora kao neki moji vršnjaci što sada imaju satensko lice!
bobo001
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobo001 »

emi napisao:Bas bezveze... :cry: A da li imas policisticne jajnike?Upravo zbog njih nastaju akne i masti se kosa,koza.A da li znate zasto su dobre akne? :lol: :lol: :lol: :lol: Naucna studija U Velikoj Britaniji je dokazala da LJudi koji su imali bubuljice u mladosti u poznijim godinama nisu imali srcane bolesti :lol: :lol: :lol: kao njihov vrsnjaci bez akni tako da nas kad budemo matori srce nece izdati juuuuhuuuu.U zivotu sve treba docekati sa osmehom stjuardese koja zna da sa avionom nesto nije uredu :D :D :D :D :D :D :wink:
Cemu sve to???Znaci treba celu mladost provesti sa bubuljicama da bi 50tih godina zivota bio zategnut i da ne bi diziveo srcani udar!
A sada kada nam treba najbolji izgled mi mislimo da je to dobro za starost i tesimo se!Ma daj......HOCU sada dobar izgled,a u 50toj nek me snadje sto i moje vtsnjake!
bobo001
Aktivan član
Aktivan član

Re: za emi

Post od bobo001 »

jecka napisao: jedan dermatolog rekao da će mi koža sporije stariti :lol: i da neću biti matora kao neki moji vršnjaci što sada imaju satensko lice!
Ma rekla je i meni to Dragana,ali ja zivim u sadasnjosti i razmisljam kako ce mi lice danas biti,a ne u starosti!

Reci mi molim te,sta biras:problematicno lice u mladosti,a zategnuto u starosti,ili,lepo i cisto lice u mladosti a "normalno" u starosti!

Dajte ljudi,zivite za danas,a ne 30 godina unapred!
jecka
Stalni član
Stalni  član

Post od jecka »

Ja hoću lepo i ČISTO lice SADA! i baš me briga kako ću izgledati sa 50-60. Čini mi se da su mi naljepše godine prošle u potkožnim, bolnim, prvo crvenim, zatim gnojavim ČIBAMA, i posle obavezno ostane fleka.
iguana
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Sep 19, 2006 12:53 pm

Post od iguana »

ajoj ljudi pa vi niste normalni,nasmejali ste me do suza :D
nemojte sve da gledate tako crno,i to je za ljude
samo treba da verujete da vam nesto pomaze i ono ce vam pomoci
iskreno,neko je vec napisao na forumu i pocinjem da razumem sta je rekao,a to je da sto se vise opterecujemo ovim,sve je gore
samo se opustite,ne gledajte se u ogledalu non stop i pocece da deluje
i mnogooooo mnooogoo vode i zelenog caja.ofcourse ;D
Cuda ipak traju nesto duze ... :D
Odgovori