Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
E.....a ja htela da budem malo pozitivna Nije nam lako ali sta je tu je Ja sam sigurna da cu u borbi protiv mojih rumenki izadji kao pobednik zato sto cu se aktivno boriti protiv njih i imam osmeh na licu.Ja sam buduc lekar i susrecem se svakog dana sa mnogo gorih,neizlecivih bolesti i svaki bolesnik misli da je njemu najgore i pita se zasto bas meni........I ovo ce PROCI. UZIVAJTE
ma ok je sve. Ja sutra imam ispit za uslov i frka mi je i panika i muka i pod stresom sam hronično, i nije ni čudo što mi se sve to odražava na licu. I u pravu si svakome treba malo volje, vere i pozitivnih misli. A moje je lice bolje, jes da imam jos 1 novu potkožnu( valjda mora) ali onih 7 se suše polagano.
Samo da vam svima zahvalim, lice mi je bolje, ovih par što ih još velikih imam polako ,polako prolaze. Ispit mi je odložen za sledeću nedelju, pa sam sad malo mirnija.
Pitanje za Emi,a i za bilo koga drugog ko zna
Pijem Diane 35,pocela sam sa drugom kutijom i bolje mi je lice od pre neki dan tek,a do tada sam imala cak vise problema sa bubuljicama nego pre nego sto sam pocela da pijem pilule...To je kao to pogorsanje,znaci normalno sasvim,uobicajena pojava?
A kada bi trebalo da nastupi potpuno okrepljenje?
I preporucujem svima sapun Fresh farmacy iz Lush kolekcije,stvarno je delotvoran!Korsitim i Vichy kremu,sasvim je ok!
Pozzzz svima
Ja sam pila Diane 35, i poboljšanje je bilo vidljivo kroz nekih mesec dana, i uopšte koža mi je sijala, ali sam i dobila 5-6kg. Po savetu ginekologa sam i prestala da ih pijem ( 5 kutijica). Što se tiče lica, bila sam mirna neko vreme pa su ponovo počele da iskaču, iako sam ih još uvek pila! I Ja sad koristim, već nedelju dana, Lush i Vichy!
A jesi skinula tih 5-6kg?Ja sam dobila 2kg,samo sto se to na meni ne primecuje,bar nesto u svoj ovoj muci,ali meni se u pocetku strasno bio otvorio apetit,a sada se vratio u normalu.A tebi,otvorio se ili si se nezavisno od toga ugojila?
I da,posle koliko vremena si pocle da se gojis od pilula?
Hvala sestro
Ma ja i inače imam dobar apetit iako sam mršavko ! Čini mi se da sam dobijala odmah kilograme nezavisno od ishrane, već samo od pilula. Kilažu sam vratila posle jedno pola godine od prestanka. Na meni se inače vidi i 2 kg. Lice mi se počelo čistiti posle nekih mesec dana, izregulisao mi se ciklus, nemam više bolova (onakvih)... Međutim, bubuljice su mi izlazile kasnije dok sam pila pilule . Pozz
Ajoj Jecka,hoces da kazes da ti se lice ocistilo pose nekih mesec dana ali se ponovo sve vratilo na staro iako nisi prestajala da pijes pilule?
Lele,pa ovo nije fer! Em se ugojis,em i dalje imas bubuljice...
A kako ti je sada lice?Meni je od FF sapuna poprilicno bolje,a koristim ga tek par dana.
I jel capkas lice i gledas svaki casak u ogledalo?
Da tačno to, počelo da se čisti, ugojila se,koža mi je bila extra, sijala, i onda nekako ponovo počelo da mi se kvari lice ! Ogledalo koristim svakih 10-15 min, a ručni rad (prstiće) izbegavam stvarno.