Roaccutan!
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, goranai
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 26, 2005 4:11 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jun 15, 2007 10:42 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Hello,my roaccutane friends...
Da vam se javim chisto da znate da vas poseccujem,a i da podelim utiske..
Pa,ovako>
Zavrshavam 5. mesec,za par dana idem na kontrolu i ne mogu da ishchekam shta cce mi doktorka recci..mislim proslhli put je bila odushevljena
..da se razumemo imam par bubuljica na licu,ali one zrele odavno,sad su konachno izashle,tako da one nisu nikakav novi problem..i to je na samim jagodicama i male na slepoochnicama..ostatak lica je chist..
E,sad bubuljice cce i procci..ali ove fleke me jako zzivciraju, nije to nishta ekstremno..mislim i ja sam zadovoljna,lice glatko..ali vizuelno fleke me nekad bash bacaju u bedak..
Suma sumarum je da je sve super..ovo shto ja kukam oko fleka je malo i nezahvalno,znam,znam..ali dugo se vuchem s terapijom..pa valjda manjka strpljenja!
Javljam se nakon kontrole..
Sreccno,svima!

Da vam se javim chisto da znate da vas poseccujem,a i da podelim utiske..
Pa,ovako>
Zavrshavam 5. mesec,za par dana idem na kontrolu i ne mogu da ishchekam shta cce mi doktorka recci..mislim proslhli put je bila odushevljena

E,sad bubuljice cce i procci..ali ove fleke me jako zzivciraju, nije to nishta ekstremno..mislim i ja sam zadovoljna,lice glatko..ali vizuelno fleke me nekad bash bacaju u bedak..

Suma sumarum je da je sve super..ovo shto ja kukam oko fleka je malo i nezahvalno,znam,znam..ali dugo se vuchem s terapijom..pa valjda manjka strpljenja!
Javljam se nakon kontrole..
Sreccno,svima!

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 29, 2006 12:50 am
bio bi red da se i ja javim
zavrsila sam roaccutane pre nekih hmmm
4-5 meseci i od zadnjeg dana terapije nisam imala nijednu jedinu aknu. ponekad mi se pred ciklus pojavi po koja mikroskopski vidljiva bubuljica koja preko noci nestane. lice mi je potpuno cisto (da kucnem u drvo), nemam nijednu zatvorenu poru ili mitiser. umivam se obicnom vodom i povremeno sebamed sapunom. jednom nedeljno uradim piling. svako vece mazem lice preparatom scar so soft za oziljke (ostalo ih je pomalo na obrazima) i cekam jesen da uradim neki hemijski piling ili nesto slicno da ih se u potpunosti resim.
jos jedan primer da se ne treba plasiti roaccutana

zavrsila sam roaccutane pre nekih hmmm

pozdrav nisam ludanisam_luda napisao:bio bi red da se i ja javim![]()
zavrsila sam roaccutane pre nekih hmmm4-5 meseci i od zadnjeg dana terapije nisam imala nijednu jedinu aknu. ponekad mi se pred ciklus pojavi po koja mikroskopski vidljiva bubuljica koja preko noci nestane. lice mi je potpuno cisto (da kucnem u drvo), nemam nijednu zatvorenu poru ili mitiser. umivam se obicnom vodom i povremeno sebamed sapunom. jednom nedeljno uradim piling. svako vece mazem lice preparatom scar so soft za oziljke (ostalo ih je pomalo na obrazima) i cekam jesen da uradim neki hemijski piling ili nesto slicno da ih se u potpunosti resim.

drago mi je da si prebrodila problem... ja planiram u oktobru da krenem sa terapijom... drago mi je da se napasti ne vracaju... nego, kakav je bio tvoj doktor kod kog si sprovodila terapiju... mislim da li si bila zadovoljna , tj da li bi ga nekom preporuchila?
i jos nesto, kakva je situacija sa mascenjem koze 5 meseci posle terapije, i da li si uopste imala jako masnu kozu pre roakutana...?
pozz fedja
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Sep 05, 2006 6:39 pm
Tacno, ne treba se plasiti.nisam_luda napisao:bio bi red da se i ja javim![]()
zavrsila sam roaccutane pre nekih hmmm4-5 meseci i od zadnjeg dana terapije nisam imala nijednu jedinu aknu. ponekad mi se pred ciklus pojavi po koja mikroskopski vidljiva bubuljica koja preko noci nestane. lice mi je potpuno cisto (da kucnem u drvo), nemam nijednu zatvorenu poru ili mitiser. umivam se obicnom vodom i povremeno sebamed sapunom. jednom nedeljno uradim piling. svako vece mazem lice preparatom scar so soft za oziljke (ostalo ih je pomalo na obrazima) i cekam jesen da uradim neki hemijski piling ili nesto slicno da ih se u potpunosti resim.
Reci mi, kakav je to preparat koji koristis za oziljke, scar so soft, gde si ga uzela i kako funkcionise, odnosno jeli dao kakve rezultate?
evo zasla sam, iako to cinim vrlo retko, medju ove postovebranislava napisao:cao dragi moji
nesto opet citam ove postove i primetim da ljudi koji su se lecili roaccutanom skoro uopste ne postavljaju postove na ovom forumu...da li to znaci da su se izlecili...najverovatnije...sto bi bilo super...ako neko od njih jos uvek posecuje ovaj forum bilo bi super da napise svoje iskustvo posle terapije!!!Ja zavrsavam sa terapijom sledece sedmice ,pa cemo videti
pozdrav

ja sam sa terapijom zavrsila pre dve godine. lice mi je bilo savrseno cisto i bila sam prezadovoljna. medjutim, to sada nije tako, ali je jako jako daleko od onoga kako je bilo. i dalje mi se javljaju akne, ali mnogo redje, i nisu toliko izrazene. mene je lekar, moram priznati, na tako nesto i upozorio. dakle, sve normalne funkcije koze su se vratile, tako da je ona i dalje masna i i dalje problematicna, jedino sto je to sada drasticno manje slucaj, a postoje i periodi kada je skoro bez i jedne akne. naravno da je to bila prava stvar i ne mogu da predvidim sta bi bilo da se nisam odlucila za roakutan. ipak, sada mi i to malo akni mnogo teze pada i podseca me na taj period. planiram da posetim dermatologa (kada stignem) i da vidim sta ce da mi kaze, da li mozda postoji neko postterapija koja bi mi sad resila problem. ne znam da li bih opet mogla da ga pijem. ali ako bude moralo picu. to me ne raduje, posto bih volela da zatrudnim u naredne 2 godine, a tada ta opcija ne bi postojala...
pozdrav svima i drz' te se!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jun 15, 2007 10:42 pm
Uh,dugo vecc chami ova tema..da je malo vratimo na vrh..
E,pa, dame i gospodje..shalim se, ljudi..stanje je sledecce>
Za sedam dana navrshavam 6 meseci kako pijem roaccutane, u nedelju idem na nadam se poslednju kontrolu..
Lice je chisto,sa smanjivanjem doze vratila mu se elastichnost, usta su mi se oporavila,kosa je josh malo suva..
Poslednja cistichna bubuljica mi je pukla pre koji dan i sad se smiruje..
Fleke o kojim sam prichala se povlache,ne znam da l' je brzo li sporo..ali s obzirom da za njih josh nishta ne koristim super je..
Lice je na dodir glatko,mada ja iz poluprofila primetim da je ponegde roshavo..ali okey..setim se kako je bilo!
Bitna stvar je da su mi oni koji me znaju s pochetka terapije rekli da je mnogo,mnogo bolje!
To mi je podiglo samopouzdanje!
Ja ccu se javljati i dalje..
Donekle mi je drago shto zavrshavam..ali shta cce biti kada prestanem?
Nadam se da je ovo poslednja borba sa aknama!
Pishemo se, ljudi!

E,pa, dame i gospodje..shalim se, ljudi..stanje je sledecce>
Za sedam dana navrshavam 6 meseci kako pijem roaccutane, u nedelju idem na nadam se poslednju kontrolu..
Lice je chisto,sa smanjivanjem doze vratila mu se elastichnost, usta su mi se oporavila,kosa je josh malo suva..
Poslednja cistichna bubuljica mi je pukla pre koji dan i sad se smiruje..
Fleke o kojim sam prichala se povlache,ne znam da l' je brzo li sporo..ali s obzirom da za njih josh nishta ne koristim super je..

Lice je na dodir glatko,mada ja iz poluprofila primetim da je ponegde roshavo..ali okey..setim se kako je bilo!
Bitna stvar je da su mi oni koji me znaju s pochetka terapije rekli da je mnogo,mnogo bolje!
To mi je podiglo samopouzdanje!

Ja ccu se javljati i dalje..
Donekle mi je drago shto zavrshavam..ali shta cce biti kada prestanem?

Pishemo se, ljudi!

Cao ljudi
Evo ,da vam se javim na brzaka.Secate se mene.Jedna sam od prvih Roaccutanaca ovde.Pila sam ga pre tri godine,i od tada sam najsrecnija nego sto mogu biti,prezadovoljna mojom kozom.Ljudi koji ne znaju da sam imala problem pitaju me koju kremu koristim kad imam tako lepo lice.
I jos jednu najvazniju stvar da kazem,postala sam mama jednog prelepog i zdravog decaka...
Ljubim vas
SRECNO
p.s. Branislava,secam se tebe ,bila si veliki protivnik Roaccutana a vidi sada.Javi se da cujemo tvoje utiske

Evo ,da vam se javim na brzaka.Secate se mene.Jedna sam od prvih Roaccutanaca ovde.Pila sam ga pre tri godine,i od tada sam najsrecnija nego sto mogu biti,prezadovoljna mojom kozom.Ljudi koji ne znaju da sam imala problem pitaju me koju kremu koristim kad imam tako lepo lice.

I jos jednu najvazniju stvar da kazem,postala sam mama jednog prelepog i zdravog decaka...
Ljubim vas
SRECNO
p.s. Branislava,secam se tebe ,bila si veliki protivnik Roaccutana a vidi sada.Javi se da cujemo tvoje utiske
Onaj koji je pitao da mu preporucim lekara u Novom Sadu,evo mu odgovora. Idi kod Milice Subotic u Polikliniku,a pre toga uzmi uput kod lekara opšte prakse. Ja sam,inache,završio sa terapijom pre pola godina. Imao sam najgori oblik akni,a sad čisto lice,sa malo ožiljaka,koji svakim danom sve bolje izgledaju. Preporučujem svima Seru oni koji kažu da je opasan. Može samo da utiče na trudnice.......