ps. Zao mi je samo sto sam bas ja upao u onih 20% kod kojih se javljaju recidivi

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Wucko napisao:..na kraju,ti ipak nisi luda... hehehe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pozz za tebe,i jedno veliko hvala na pomoci koju si nam ovde pruzila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Saquella napisao:Sta se desava sa kozom na telu?Da li je i za telo potrebna neka posebna nega tokom terapije?
Ja sam od oktobra krenula na terapije vocnim kiselinama,pa sam odradila 4 puta glikolnu...I iskreno skoro da nema nikakvog efekta...
Razmisljam da pocnem sa roac pa me zanima jel zna neko od vas koliko bih trebala da sacekam sa pocetkom th posto sam isla na glikolnu?
Pozz svima i hvala unapred!!!
imala sam slicno iskustvo sa tim sto opisujes na rukama. par prskanja termalnom vodom i mazanje apaisacom u debljem sloju je pomoglo. osim toga, mozes namazati i pavlovicevu mast ili bilo sta tako masnije na ruke. to ti je posledica susenja koze na rukama. ukoliko ti apaisac ne pomogne, preporucujem ti da pre spavanja namazes pavlovicevu mast ili bilo koju slicnu masnu kremu u debljem sloju, na to stavis najlonske rukavice (kao one koje se dobijaju u svakom pakovanju farbe za kosu a mozes ih uzeti i na benzinskoj pumpigoaman napisao:Evo i ja da se pridruzim konacno, ja imam po dijagnozi doktorke sa poliklinike u NS dermatitis rosaceiformis!!! Posle 11 god NE uspesnog lecenja dobia sam na moj predlog roaccutane.Dobio sam 30mg.Poceo da ga pijem 6.12. Od promena mi se javlja:bubuljice su izbile skoro prvog dana mada mi je lice vec bilo pod upalom i izlazile su tamo gde su i obicno,suva koza lica,unutrsnji deo nosa,usne,krvare mi blago desni pri pranju zuba i imam crvenkaste kao ekceme po sakama, ne dlanovima.Da li se nekome javilo isto ili slcino sa krvarenjem i ekcemima ako je ekcem, mada me NE svrbi?Mazem po licu Eucerinovu kremu Hydro-protect matt LSF 15 i lebello za usne nista vise.Molim da mi neko odgovori.Hvala
pogorsanje se desava izmedju druge nedelje i pocetka prvog meseca (ukoliko se dobro secam), tako je kod vecine ljudi. kod mene pocetnog pogorsanja nije biloZoza80 napisao:pocinjem da pijem roaccutane prekosutra definitivno... dugo sam odlagala te zbog ovog te zbog onog.. al' upravo sam resila da vise nema odlaganja.... uzrok mojim odlaganjima su ogroman strah od nus pojava i trazenje posla...sve mislim ako pocnem da pijem pa se desi pocetno pogorsanje nece mi biti do izlaska iz kuce a ne do odlaska na razgovor...samopouzdanje 0...a bas bih zelela da dobijem taj posao..al' zaista nemam pojma kada ce me pozvati na intervju..da li za 1 nedelju ili tri al' znam da ce biti uskoro..
Da li moze neko da mi kaze kada se obicno desava pogorsanje i koliko je strasno... ?