Roaccutan!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 26, 2005 4:11 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jun 15, 2007 10:42 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pa,te momke koje sam videla i koji su bili tada u to vreme na pola i drugi na dve treccine terapije izgledali su odlichno..po koja fleka,mada to varira kod osobe. Jedan nije imao ni jednu aknu,malo fleka ali crveno lice (ovaj koji je odradio 2/3 terapije), a drugi koji je na pola ima po josh koju aknu..ali s obzirom kakav je bio na pochetku(videla sam slike) sada izgleda odlichno..branislava napisao:solarijum i sunce izbegavati u sirokom luku...jely-R da li licno poznajes neke ljude koji su se izlecili i mozes li nam reci kakva su njihova iskustva nakon zavrsetka terapije?pozdrav

Zanima me shta cce biti posle terapije...ali videccemo..

Jao,ljudi koliku bukagiju danas imam na obrazu...i vidim josh chepova,ah treba sve to da izadje..

E,primetila sam da ja u roaccutan i nisam bila toliko upuccena,tj. pitanje je da li su navedeni efekti(pricam o nekim najgorima na koje sam po netu nailazila) zaista tacna informacija ili dezinformacija ali svashta sam nashla..
Opet, verujem svojoj doktorki i rekla mi je josh na pocetku da lekari koji ga ne prepusuju ne rade to jer nemaju iskustva s njim, donekle se plase a i neki imaju predrasuda...
Kaze da koga je probao niju me se desilo da odluchi da ga ne prepisuje vishe...
Ljudi, shta god da je istina ja sa ovim licem ne mogu zhiveti, a s obzirom da sam neustrashivo krenula u ovo neccu ni sad da panichim..
Sreccno svima!

P.S. I razmishljam kako me od silnih suvocca,te lica,te usta nishta ne nervira kao silni ljudi koji pilje u mene i nude mi kule i gradove(mazala..blabla) i kojima ja objasnim da sam na terapiji ali oni teraju neke priche..i josh se ljute shto ih ja bozhe moj ne slusham...
aaaaaaaaaaaaa,manite me se ljudi! kad ja imam strpljenja, imajte i vi!
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jul 11, 2007 7:27 pm
par pitanja
imam nekoliko pitanja za vas reaccutane
- da li resava samo probleme bubuljica na licu ili i na ostalim delovima tela (npr. ledja ramena...)
- da li bi neko mogao da prepise uputstvo koje se dobija uz njega (upotreba, nuspojave ...)
- da li je neko od vas imao iskustva sa autovakcinama iz Torlaka
ne stedite se na odgovorima
- da li resava samo probleme bubuljica na licu ili i na ostalim delovima tela (npr. ledja ramena...)
- da li bi neko mogao da prepise uputstvo koje se dobija uz njega (upotreba, nuspojave ...)
- da li je neko od vas imao iskustva sa autovakcinama iz Torlaka
ne stedite se na odgovorima
-
- Aktivan član
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 11:47 pm
E ovako, imam dijagnozu "Acne cicatrisata ed nodosa". Ajde neka mi neko prevede ovo posto na netu nisam nasao neka korisne podatke. Treba da uradim nalaze i ako su OK da uzimam 60mg
(2 ujutru, 1 uvece). E sad, ja imam drugi problem. Imam volju ali mi majka ne dozvoljava da postanem jedan od roacutanaca
usled svega sto je procitala na internetu (barem sto se tice kontraindikacija). Posto ona cita ove iste forume (cao majkoooooooo) molim vas da joj date neke od argumenata zasto bih trebao to da uzmem (ispade kao bitka "beauty or life") jer ja sam istrosio sve ideje.
Hvala

Hvala

-
- Aktivan član
cao dragi moji
nesto opet citam ove postove i primetim da ljudi koji su se lecili roaccutanom skoro uopste ne postavljaju postove na ovom forumu...da li to znaci da su se izlecili...najverovatnije...sto bi bilo super...ako neko od njih jos uvek posecuje ovaj forum bilo bi super da napise svoje iskustvo posle terapije!!!Ja zavrsavam sa terapijom sledece sedmice ,pa cemo videti
pozdrav
nesto opet citam ove postove i primetim da ljudi koji su se lecili roaccutanom skoro uopste ne postavljaju postove na ovom forumu...da li to znaci da su se izlecili...najverovatnije...sto bi bilo super...ako neko od njih jos uvek posecuje ovaj forum bilo bi super da napise svoje iskustvo posle terapije!!!Ja zavrsavam sa terapijom sledece sedmice ,pa cemo videti
pozdrav
-
- Aktivan član
Da, Branislava, moguce da si upravu... Ja sam svoju terapiju zavrsio jos u martu, i od tada zaista retko posecujem ovaj forum, ali kako mi je on bio od velike koristi na pocetku "borbe" sa roakutanom, osecam neku vrstu duznosti da i dalje pisem na njemu.
Sto se tice mog iskustva sa ovim lekom, zaista, nemam puno toga da ispricam.Kao sto rekoh, terapiju sam zavrsio u martu i od tada ni jednu bubuljicu nisam video.
Lazem, naravno....bila je po neka toliko sitna da nije vredna pomena.Sada mi je lice 98% cisto, a pre pocetka terapije sam imao prilicnih problema!!! I imam osecaj da kako vreme odmice, sve je cistije i cistije.Od dodatnih preparata sam koristio samo eucerin kremu.
Ukratko sve je super i bice jos bolje, naravno!!!!!
Pozdrav svim "roakutancima", bivsim, sadasnjim, buducim, a za ove poslednje savet da slobodno uzimaju lek, jer nije toliko opasan kao sto se prica
Sto se tice mog iskustva sa ovim lekom, zaista, nemam puno toga da ispricam.Kao sto rekoh, terapiju sam zavrsio u martu i od tada ni jednu bubuljicu nisam video.

Ukratko sve je super i bice jos bolje, naravno!!!!!

Pozdrav svim "roakutancima", bivsim, sadasnjim, buducim, a za ove poslednje savet da slobodno uzimaju lek, jer nije toliko opasan kao sto se prica

-
- Aktivan član
pozdrav shomy,Shomy_bgd napisao:Da, Branislava, moguce da si upravu... Ja sam svoju terapiju zavrsio jos u martu, i od tada zaista retko posecujem ovaj forum, ali kako mi je on bio od velike koristi na pocetku "borbe" sa roakutanom, osecam neku vrstu duznosti da i dalje pisem na njemu.
Sto se tice mog iskustva sa ovim lekom, zaista, nemam puno toga da ispricam.Kao sto rekoh, terapiju sam zavrsio u martu i od tada ni jednu bubuljicu nisam video.Lazem, naravno....bila je po neka toliko sitna da nije vredna pomena.Sada mi je lice 98% cisto, a pre pocetka terapije sam imao prilicnih problema!!! I imam osecaj da kako vreme odmice, sve je cistije i cistije.Od dodatnih preparata sam koristio samo eucerin kremu.
Ukratko sve je super i bice jos bolje, naravno!!!!!![]()
drago mi je da je sve ispalo ok u tvom slucaju i hteo bih da ti postavim par pitanja:
1) kakva je situacija u tvom slucaju sa mascenjem koze sada nakon terapije u odnosu na stanje pre uzimanja roakutana? ovo pitam posto znamo svi da je prekomerno lucenje sebuma osnovni razlog nastajanja akni... a i cuo sam neka svedocanstva da nakon par meseci mascenje se vraca na stanje pre terapije

2) kako se zove doktor koji ti je kontrolisao terapiju i da li si zadovoljan njime, tj da li bi ga nekom preporuchio...?
3) roakutan i sport...kakva su tvoja iskustva? vidim da nisi odustajao od treninga pa me zanima kako je to ishlo zajedno u sluchaju da i sam krenem na terapiju, a fizichki sam aktivan...
pozdrav, i nadam se da ces ostati cist...

Zdarvo. Na roaccutanu sam nesto manje od 4 meseca. Imam 90kg do sada sam uzeo oko 7000mg. Interesuje me koliko bih trebao da uzmem ukupno.
fedja -sto se tice sporta mislim da to sve zavisi cime se bavis. Ja sam trenirao redovno u teretani i za prva dva meseca roaccutana bolove i nista slicno nisam osecao medjutim tada su mi se pojavili oziljci na bicepsu (pretpostavljam zbog suve koze) i morao sam da prestanem.
fedja -sto se tice sporta mislim da to sve zavisi cime se bavis. Ja sam trenirao redovno u teretani i za prva dva meseca roaccutana bolove i nista slicno nisam osecao medjutim tada su mi se pojavili oziljci na bicepsu (pretpostavljam zbog suve koze) i morao sam da prestanem.