Roaccutan!

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
mirja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 26, 2005 6:31 pm

Post od mirja »

I B M napisao:imam 19 god!
:wink: verovatno da hoce jer imas samo 19 godina! Sto ranije to bolje :wink:
mari :)
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 20, 2007 11:03 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mari :) »

bok,svima!!!! evo ja san na 115 danu ili ti brzo će pa 4 miseca,ali sad se javilo blago pogoršanje :-? pa jel to treba tako?lice nije loše ali me ipak zabrinjava-valjda neće biti još gore :( ili su ovo samo ostaci :) .....
I B M
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 03, 2007 2:52 pm

Post od I B M »

nisam_luda napisao:naravno da predjes na ovu vrstu lecenja

evo nas koji smo zavrsili terapiju, jos uvek smo zivi i zdravi :)

samo napred! to je zaista jedini lek za bubuljice koji ce ti promeniti zivot!

hvala na odgovoru a ja sto prije cu odem kod dermatologa kako bi mi prepisao recept u najgorem slucaju ukoliko mi ga ne prepise pocecu da ga koristim na svoju ruku jer stvarno zelim da ovaj problem sto prije rjesim kao svi vi ovdje i nastavim normalnim zivotom kakav sam prije imao javljam se za nekoliko dana kad pocnem sa roaccutanom cao svima!
Telepatic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 8:38 pm

Post od Telepatic »

Pozdrav!
Iz mojih ranijih postova se vidi da ja nisam na roacc-u ali me interesuje da li tokom terapije mogu da imam sexualne odnose? Cisto me interesuje posto nisam bas razumeo da li se sta razlikuje kod muskaraca i zena....

Caoo
Telepatic
Novi član
Novi član

Post od Telepatic »

Pozdrav!
Iz mojih ranijih postova se vidi da ja nisam na roacc-u ali me interesuje da li tokom terapije mogu da imam sexualne odnose? Cisto me interesuje posto nisam bas razumeo da li se sta razlikuje kod muskaraca i zena....

Caoo
santo_25
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 25, 2006 3:30 pm

Post od santo_25 »

e ovo je dosad najorginalnije pitanje... :D :D :D
nisam_luda
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 29, 2006 12:50 am

Post od nisam_luda »

ne smes, to je STROGO ZABRANJENO :evil: :evil: :evil:
nenna
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm

Post od nenna »

Telepatic napisao:Pozdrav!

Caoo
Naravno da pod obavezno moraš da aspstiniraš, jer u suprotnom možeš da ostaneš truDAN. A roaccutan i trudnice su kontraindikovani :roll:
Telepatic
Novi član
Novi član

Post od Telepatic »

:D :D :D Drago mi je sto sam vas zasmejao ali ja sam tako cuo pa reko da pitam jer kako kazu nasi stari bolje pitati nego skitati:D.
Pozdav
santo_25
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 25, 2006 3:30 pm

Post od santo_25 »

dobro da si pitao i u pravu si ko pita ne skita, a tog sto ti je to rekao mlatni mokrom carapom...
mango
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 24, 2006 2:19 pm
Kontakt:

POBJEDA

Post od mango »

EVO LJUDI NAPOKON SAM POBJEDIO AKNE..LICE MI JE CISTO I NE MOGU VJEROVATI DA NAPOKON MOGU PROCI OBRAZIMA, BRADOM I OPCENITO CIJELIM LICEM BEZ DA OSJETIM ISTA DRUGO OSIM GLATKE I MEKE KOZE...BIO SAM NA ROACCUTANU 5 I POL MJESECI...DANAS MI JE ZADNJA DOZA...PIO SAM 4O MG DNEVNO I NJEGOVAO SAM KOZU DOVE SAPUNOM I APAISAC KREMOM PRI POCETKU TERAPIJE KAD MI JE KOZA BILA DOSTA SUHA... SADA SAM PREZADOVOLJAN,.,DOKTOR MI JE REKAO DA NAKON TERAPIJE SAMO NASTAVIM EUCERIN GELOM I KLINDAMICIN GEL SAMO U SLUCAJU DA MI IZBIJE KOJA AKNA..
LJUDI NE GUBITE NADU JER ROACCUTANE PROVJERENO POMAZE VJERUJTE..MENI JE SPASIO SAMOPOUZDANJE I SUPER MI JE SAD U ZIVOTU...
PRVIH MJESEC DANA MI SE LICE POCELO LAGANO POBOLJSAVATI, NAKON MJESEC DANA JE NASTUPILO RAZOCARANJE I BILO JE POGORSANJA DOK SAM NAKON TRI MJESECA POCEO PRIMJECIVATI KAKO SE LICE DOSTA OPORAVLJA I NEMA NOVIH AKNI..NAKON 4 MJESECA KOZA JE IZGLEDALA SAVRSENO A SAD NAKON 5 I POL CAK NESTAJU I FLEKE I VISE JE NEGO SAVRSENA..
SAMO MOLIM BOGA DA SE TAKO ODRZI,,,
nikiv1984
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 26, 2007 6:43 pm

HELP!

Post od nikiv1984 »

Da li neko moze da mi kaze da li Roaccutane mogu da kupim BEZ recepta, GDE i koliko kosta? Isao sam kod dermatologa tj. idem vec duze vreme ali nece da mi prepisu roaccutane jer smatraju da mi nije toliko problematicno lice i da ce proci kadtad... a tako je vec godinama... Hocu da uzmem da ga pijem na svoju ruku, jer sam sve zive medicinske i kozmeticke preparate probao, OGROMNE pare dao za njih i za razne tretmane kao sto je mikrodermoabrazija i sl. ali NISTA! Mozda tenutno poboljsanje al se uvek vrati! Nemam akne, vec mi je najveci problem EXTREMNO masna koza lica, tako da mi izlaze velike, crvene, bolne bubuljice koje ponekad ostave oziljak koji dugo traje... Trenutno mi je lice katasrtofa, a do pre neki dan he bas bilo cisto... NE znam sta da radim, znam da nemam problem kao sto neki ljudi imaju sa aknama koje su dugotrajne i ne prolaze, ali meni sve ovo jako utice na samopouzdanje, jer mi se problem javio pre par godina, u srednjoj sam imao savrsenu kozu, sa eventualno ponekim mitisrom... A sad uzas! Je l' imao neko nekih nezeljenih efekata nakon uzimanja roaccutana? Je l' se problemi trajno resavaju ili se vracaju posle odredjenog vremena? HVALA!
mirja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 26, 2005 6:31 pm

Re: HELP!

Post od mirja »

nikiv1984 napisao:Da li neko moze da mi kaze da li Roaccutane mogu da kupim BEZ recepta, GDE i koliko kosta? Isao sam kod dermatologa tj. idem vec duze vreme ali nece da mi prepisu roaccutane jer smatraju da mi nije toliko problematicno lice i da ce proci kadtad... a tako je vec godinama... Hocu da uzmem da ga pijem na svoju ruku, jer sam sve zive medicinske i kozmeticke preparate probao, OGROMNE pare dao za njih i za razne tretmane kao sto je mikrodermoabrazija i sl. ali NISTA! Mozda tenutno poboljsanje al se uvek vrati! Nemam akne, vec mi je najveci problem EXTREMNO masna koza lica, tako da mi izlaze velike, crvene, bolne bubuljice koje ponekad ostave oziljak koji dugo traje... Trenutno mi je lice katasrtofa, a do pre neki dan he bas bilo cisto... NE znam sta da radim, znam da nemam problem kao sto neki ljudi imaju sa aknama koje su dugotrajne i ne prolaze, ali meni sve ovo jako utice na samopouzdanje, jer mi se problem javio pre par godina, u srednjoj sam imao savrsenu kozu, sa eventualno ponekim mitisrom... A sad uzas! Je l' imao neko nekih nezeljenih efekata nakon uzimanja roaccutana? Je l' se problemi trajno resavaju ili se vracaju posle odredjenog vremena? HVALA!
:wink: apoteka Sveti Sava u Nemanjinoj mozes da ga kupis :wink:
branislava
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 26, 2005 4:11 pm

Post od branislava »

i ja sam tamo kupila bez recepta,kutija 30x20 mg kosta oko 3000 din.
ja uzimam roaccutane vec 5 meseci,ali niske doze,10-20 mg,jer kad povecam dozu pojavi mi se crvenilo koze i ociju.rado bi povecala dozu da zavrsim brzo terapiju,ali imam osecaj da ce se onda pojacati ovi negativni efekti.inace ,vec sad su svi problemi davna proslost. e sad dal ce se vratiti,verovatno je sve individualno,kod nekih srecnika zauvek nestanu,a kod drugih se problem opet vrati.
nikiv1984
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 26, 2007 6:43 pm

Post od nikiv1984 »

E super, otici cu da ga kupim, nego ne znam da li je bolje posle letnjeg perioda, jer pise da ne sme da se sunca dok se uzima lek, a ja sam obicno po mesec dana na moru... U svakom slucaju, hvala!
Odgovori