Roaccutan!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
mango preporucio bi ti da procitas komplet temu posvecenu Roaccutanu znaci od prve strane. Ne znam jesi li ali ako nisi obavezno predji sve temeljno pa ces shvatiti da sve kroz sto prolazis normalno. bio bi bolje pripremljen ja sam citao danima iskustva desetak ljudi koji su prosli terapiju, osim SARAh nikog vise nema na forumu sto znaci da su se rijesili akni.
Tako i ti gledaj na to da treba biti strpljiv izdrzati sve to...
nemoj prije isteka pola godine praviti nikakve analize jer to je vrijeme potrebno da lijek djeluje na organizam.
pozdrav i opet kazem tu smo da pomognemo jedni drugima iskustva su od neprocjenjive vrijednosti.
Tako i ti gledaj na to da treba biti strpljiv izdrzati sve to...
nemoj prije isteka pola godine praviti nikakve analize jer to je vrijeme potrebno da lijek djeluje na organizam.
pozdrav i opet kazem tu smo da pomognemo jedni drugima iskustva su od neprocjenjive vrijednosti.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Nov 24, 2006 2:19 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
THANKS
Santo puno ti hvala na potpori
Duboko u sebi vjerujem da ce se sve to rjesiti za pola godine s tim vise sto su iskustva skoro svih 100% pozitivna...ipak nije lako prelaziti preko svih tih stvari u javnosti..da ne ispadne sad dramaticno, nije mi lice cijelo sad u aknama al oko usana brade, da! najgore od svega sto sam uvijek imao cisto i lijepo lice i uvijek se volio sprdati na racun tudjeg izgleda jer sam ja bio kao good looking al bas vidim kako mi se lijepo vratilo. naucio sam lekciju
what goes around, comes around... dobro necu filiozofirati, sretno svima u lijecenju i da vam (tj. nam) ova godina bude prekretnica,da se rjesimo akni u ovoj 2007 svi 

Hola svim roakutancima i onima koji se zanimaju za temu!
Evo mene opet posle duzeg vremena
poslednji put sam se javljala i pomalo zalila sto moram da ponovim terapiju roakutanom iako to nije bila prava terapija nego vise postterapija-prepisano mi je da 4 meseca uzimam celu jednu nedelju po 40 mg dnevno, sto je oko 0,66mg po kg. elem, ja sam to ispostovala 3 meseca i vise nije bilo potrebe tako da vam eto sada javljam dobru vest da je moje stanje odlicno i da je taj trenutni problem verovatno bio izazvan time sto sam se zaposlila itd. tj. bila pod pozitivnim, ali ipak stresom...
pozdrav
i samo napred
Evo mene opet posle duzeg vremena
poslednji put sam se javljala i pomalo zalila sto moram da ponovim terapiju roakutanom iako to nije bila prava terapija nego vise postterapija-prepisano mi je da 4 meseca uzimam celu jednu nedelju po 40 mg dnevno, sto je oko 0,66mg po kg. elem, ja sam to ispostovala 3 meseca i vise nije bilo potrebe tako da vam eto sada javljam dobru vest da je moje stanje odlicno i da je taj trenutni problem verovatno bio izazvan time sto sam se zaposlila itd. tj. bila pod pozitivnim, ali ipak stresom...
pozdrav
i samo napred
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 29, 2006 12:50 am
evo i mene posle nekog vremena
danas mi je 65. dan, sto znaci da mi je do kraja ostalo nesto vise od mesec dana (ukoliko kumulativna doza bude 120mg/tt) odnosno dva meseca ukoliko bude doza od 150 mg/tt.
u zadnjih par dana lice mi se skoro u potpunosti ocistlio a sitne flekice su vec pocele dosta da blede. kakva su vasa iskustva sa flekama, posle koliko vremena blede? trenutno nemam vise od 5-6 sitnijih akni a zadnjih par meseci ih je bilo mnogo vise.
sta je sa ostalima? kako napredujete i koliko ste zadovoljni? mirja?

u zadnjih par dana lice mi se skoro u potpunosti ocistlio a sitne flekice su vec pocele dosta da blede. kakva su vasa iskustva sa flekama, posle koliko vremena blede? trenutno nemam vise od 5-6 sitnijih akni a zadnjih par meseci ih je bilo mnogo vise.

-
- Aktivan član
@makarije,
dobro si razumeo. Tako je bilo. jedna nedelja na rokautanu pa 3 pauza. Ali to je bilo posto sam pre godinu dana (septembar 2005) zavrsila punu terapiju. na more sam isla odmah u oktobru sa visokom zastitom. I 2006 sam bila na moru. Mislim da je rizicno neposredno po terapiji ukoliko je sunce izuzetno jako, kao u julu i avgustu.
dobro si razumeo. Tako je bilo. jedna nedelja na rokautanu pa 3 pauza. Ali to je bilo posto sam pre godinu dana (septembar 2005) zavrsila punu terapiju. na more sam isla odmah u oktobru sa visokom zastitom. I 2006 sam bila na moru. Mislim da je rizicno neposredno po terapiji ukoliko je sunce izuzetno jako, kao u julu i avgustu.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 26, 2005 4:11 pm
nisam_luda napisao:evo i mene posle nekog vremenadanas mi je 65. dan, sto znaci da mi je do kraja ostalo nesto vise od mesec dana (ukoliko kumulativna doza bude 120mg/tt) odnosno dva meseca ukoliko bude doza od 150 mg/tt.

fic1984hr napisao:U pocetku...ja sam vec na 140+ danu.

-
- Aktivan član