Ma vec mi je dosta svega...volio bi sto prije zavrsiti sa terapijom i da mi akne vise ne izlaze a onda da se mogu posvetiti rijesavanju tog crvenila i flekica...makarije napisao: Meni se koza peruta bas mnogo, a koristim Apaisak u velikim kolicinama...
Jos mi je doza smanjena na 20 mg dnevno. I moram reci da u zadnje vrijeme nisam ni zadovoljan stanjem lica, nekako se mnogo crveni problematicna zona, i malo "boli", kao da radi opet... Pojavljuju se i neke neravnine, a sto dan odmice, to je sve opisano izrazenije. Mozda smo previse smanjili dozu, ne znam. Sutra kontrola...
Samo da se koza vrati u normalu...
Iako se ne bi trebao zaliti, ne peruta mi se koza bas jako.
Samo, znate sta sam primjetio...na onoj strani lica na kojoj spavam imam vise crvenila i tamo gdje bas i nisu bile akne.
Vjerojatno koze dehidrirana, peruta se, onda jos mehanicki osteti prilikom spavanja i eto crvenila.
Ali dobro...ljudi moji, ne trebamo pretjerivati!
Samo kad pogledam slike od prije nekoliko mjeseci...pa bolje i crvenilo i flekice nego izrazene akne, jel tako?!?!
Ako ce poslije Roaccutana to zacjeljivanje ici brze, pa onda cu jos izdrzati...a iskreno se nadam da cu do ljeta imati lijepo lice