Roaccutan!
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Avg 02, 2013 11:38 pm
Re: Roaccutan!
Da li si ti svestan/svesna koliko saobracajnih nesreca se dogadja na svetu svakog dana pa ipak izlazis iz kuce?:) Ovo je bolest koja se mora ozbiljno leciti a ja ti zelim puno srece sa prodajom travcica:)
Ljudi i ja krecem sa Rocautanom uskoro i zanima me posle koliko da ocekujem suva usta,da li ste imali problema sa suvom kosom i peruti, i na sta bih jos trebalo da obratim paznju?:))
Ljudi i ja krecem sa Rocautanom uskoro i zanima me posle koliko da ocekujem suva usta,da li ste imali problema sa suvom kosom i peruti, i na sta bih jos trebalo da obratim paznju?:))
Da li si ti svestan/svesna šta unosiš u sebe i kakvom se riziku izlažeš, kao i druge, a nećeš trajno rešiti problem. Niko ga sa hemijskim sredstvima nije ni rešio. Ti ćeš biti unikat ako to uspeš. Valjda će te doktor nagraditi kad ti to pođe za rukom.
Ja sam ovde ponudio trajno rešenje bez posledica.
Ja sam ovde ponudio trajno rešenje bez posledica.
Inače to o čemu ti pričaš, ne znaš ni da napišeš pravilno. Lek se zove Roaccutane, a ne onako kako si ga ti nazvao/la.
Pročitaj posledice još jednom http://www.alims.gov.rs/ciril/files/201 ... ijente.pdf
Pročitaj posledice još jednom http://www.alims.gov.rs/ciril/files/201 ... ijente.pdf
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Avg 02, 2013 11:38 pm
Procitala sam sve rizike ali moje misljenje je da bez rizika nema uspeha, ne samo vezano za lice nego u zivotu. Rizik je svuda oko nas.
Upravo sam procitala veci deo ove teme a preporucujem i tebi isto da vidis koliko pozitivnih iskustava ima. Pretpostavljam da nisi doktor i zaista je glupo da plasis ljude koji treba da krenu da piju i dodju da se informisu na ovom forumu (poput mene recimo) a pretpostavljam da niti si pio/pila ovaj lek niti si video/la kod nekoga sve ove strasne nuspojave o kojima pricas. E a ja sam vecinu ovih nuspojava vec dozivela zahvaljujuci problemima sa licem bez ikakvog leka pa sam ziva i zdrava i jedva cekam da za 6 meseci ocistim svoje lice. Inace bila sam i kod dermatologa i kod hirurga i kod travara i 3 godine nista nije pomoglo.

Upravo sam procitala veci deo ove teme a preporucujem i tebi isto da vidis koliko pozitivnih iskustava ima. Pretpostavljam da nisi doktor i zaista je glupo da plasis ljude koji treba da krenu da piju i dodju da se informisu na ovom forumu (poput mene recimo) a pretpostavljam da niti si pio/pila ovaj lek niti si video/la kod nekoga sve ove strasne nuspojave o kojima pricas. E a ja sam vecinu ovih nuspojava vec dozivela zahvaljujuci problemima sa licem bez ikakvog leka pa sam ziva i zdrava i jedva cekam da za 6 meseci ocistim svoje lice. Inace bila sam i kod dermatologa i kod hirurga i kod travara i 3 godine nista nije pomoglo.

Много ти хвала за упутство!AlexAlbek napisao:Da li su oni koji žele da koriste ovaj preparat sigurni da su pročitali njegovo dejstvo i nuz pojave? Ako nisu evo linka
http://www.alims.gov.rs/ciril/files/201 ... ijente.pdf
Pored ovakvih neželjenih efekata, ne želim ni da znam za ovaj lek.
Ali zato znam za određene biljne preparate koji su 100% efektni u roku od 1 do 3 meseca.
Kome treba savet, neka mi se javi [email protected]
Сада ми је кристално јасно због чега су неки велики "стручњаци" са овог форума направили читаву хајку на мене када сам само затражио да ми неко достави упутство за Роакутан.
Значи да је Роакутан тератоген, мутаген....... Страшно.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Avg 02, 2013 12:54 pm
Па све ово сам знала и прије. Ништа страшно. Сасвим је нормално да жена не смије да затрудни јер плод не може да се формира без лоја. Роакутан дјелује на лојне жлијезде само из тог разлога не смије се бити трудна.
Лијек као и сваки други.
Лијек као и сваки други.
Prepisao mi je doktor na VMA sona gel, sta mislite o ovome jel ga neko kosritio?
Navodno rekao mi je da nemam potrebe za roakutanom jer nemam ozbiljan problem sa bubuljicama. Zaista meni izadje po koja ona bela, jednom izadje i ona upaljena potkozna ali nista strasno,moj najveci problem su mitiseri. Doktor mi je rekao da ce sona gel doprineti ciscenju mitisera pa me zanima ako je ovo neko koristio da iznese utiske?!
Navodno rekao mi je da nemam potrebe za roakutanom jer nemam ozbiljan problem sa bubuljicama. Zaista meni izadje po koja ona bela, jednom izadje i ona upaljena potkozna ali nista strasno,moj najveci problem su mitiseri. Doktor mi je rekao da ce sona gel doprineti ciscenju mitisera pa me zanima ako je ovo neko koristio da iznese utiske?!
CaoMickoSAS napisao:Prepisao mi je doktor na VMA sona gel, sta mislite o ovome jel ga neko kosritio?

Ja nisam koristila sona gel, ali iz iskustva moje sestre vocne kiseline resavaju problem...ona je svoje lice resila tog problema pomocu tretmana vocnim kiselinama.
Hvala na odgovoru Artina... Dobro je da jos ovde ima clanova da daju n eka svoja misljenja
Ja sam cuo da je sona gel ustvari tecni roakutan,ne bas bukvalno ali da ima nekes sastojke,citajuci na forumima. Verovatno mi on to dao jer nemam nekih bubuljica potkozna izadje po koja i to jednom mesecno, sada dok je ovako toplo ume da izadju one pune sa onim belom mascu,inace mitiseri su mi problem jer ih imam bas onako puno oko t- zone i na obrazima. Nisu primetni izdaleka ali kada se priblizim vide se uocljivi su. Nadam se da ce sona to ocistiti, to mi je rakao i dermatolog no videcemo kako ce sve to reagovati nakon par nedelja
Ja sam cuo da je sona gel ustvari tecni roakutan,ne bas bukvalno ali da ima nekes sastojke,citajuci na forumima. Verovatno mi on to dao jer nemam nekih bubuljica potkozna izadje po koja i to jednom mesecno, sada dok je ovako toplo ume da izadju one pune sa onim belom mascu,inace mitiseri su mi problem jer ih imam bas onako puno oko t- zone i na obrazima. Nisu primetni izdaleka ali kada se priblizim vide se uocljivi su. Nadam se da ce sona to ocistiti, to mi je rakao i dermatolog no videcemo kako ce sve to reagovati nakon par nedelja
Uvek 
Javi nam kako napredujes i srecno.

Hocu bicu cesce ovde iznosicu svoje stanje ...ArtInna napisao:Uvek
Hvala punoo

-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Apr 07, 2013 6:02 pm
Dan 58. Jos uvek najveci problem mi je raspolozenje, znaci neverovatno kako moze da rotira za toliko brzo vreme. 
Oustalom, lek nije opasan... ne slusajte svakoga sta prica jer 98% njih nikad ga nisu ni koristili.

Oustalom, lek nije opasan... ne slusajte svakoga sta prica jer 98% njih nikad ga nisu ni koristili.

Ја никога нисам слушао. Само сам прочитао упутство за употребу лека.Grasshopper napisao:...Oustalom, lek nije opasan... ne slusajte svakoga sta prica jer 98% njih nikad ga nisu ni koristili.
>
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
Sona gel sadrzi adapelen. Inace radi se o odlicnom leku. Nadam se da ce ti pomoci.MickoSAS napisao:Hvala na odgovoru Artina... Dobro je da jos ovde ima clanova da daju n eka svoja misljenja
Obicno je potrebno je da se koristi tri meseca da bi se videlo znacajnije poboljsanje.
Neretko na pocetku da i pogorsanje, tako da znas da se ne zabrines ukoliko se to desi. Ako se to desi mozes se javiti dermatologu da dobijes nesto od terapije sto bi to korigovalo. Takodje je neophodna adekvatna hidratacija koze tokom terapije.
Krajem novembra punim 21-nu godinu, imam uvek u proseku po 3-4 potkoznih bubuljica a i po neka bubuljica sa belim vrhom, zanima me vase mislenje dal da pocnem terapiju sa roakutanom?