Roaccutan!
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, goranai
Re: Roaccutan!
Pre mislim da ti je stezanje u grudima od nervoze. Meni se to desavalo ponekad, tj. kad sam povecavala dozu leka.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Mar 08, 2007 2:55 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
delajla napisao:Meni se bila pojavila ta alergija po rukama, ali trajala je samo 3,4 dana i mazala sam neuteogenu za suvu kozu i proslo je. a sto se bolova ledja tice, mene boli povremo gornji dio i ramena, a takodje mi se javlja bol geudnog kosa, kao stiskanje neko...
ja mazhem pantenolom i kao manje je dosta , ali nije bas da je proslo

Evo i mene..
Sin pije već mesec dana 30 mg na dan, dva puta je radio analize i bilo ok..sad ima kontrolu u utorak.Nadam se da će biti sve u redu..
On je prezadovoljan bubuljice su na ledjima nestali ima par ali kako izbiju tako se povuku po licu isto jedino sa strane i u kosi mu onako izadju one agresivne...nuspojava nema za sad nikakvih..
E sad neki virus ga izgleda zakačio i neznam dali sme nešto za temperaturu ..brufen ili Ferveks? Antibiotike znam da se nesmu ali kako ide sa ovim lekovima?
Sin pije već mesec dana 30 mg na dan, dva puta je radio analize i bilo ok..sad ima kontrolu u utorak.Nadam se da će biti sve u redu..
On je prezadovoljan bubuljice su na ledjima nestali ima par ali kako izbiju tako se povuku po licu isto jedino sa strane i u kosi mu onako izadju one agresivne...nuspojava nema za sad nikakvih..
E sad neki virus ga izgleda zakačio i neznam dali sme nešto za temperaturu ..brufen ili Ferveks? Antibiotike znam da se nesmu ali kako ide sa ovim lekovima?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Jan 08, 2012 3:59 pm
Sme sve lekove sem tetraciklina cini mi se. Tako je meni receno...
Hvala bassivity ..neka popije onda ferveks jer ga baš lomi.
Ja sam juce dobio rezultate krvne slike i mokrace, sve je na mestu, zdrav sam ko dren! 
4 meseca ce mi trajati terapija, kaze doktor, sto me raduje. Ja sam prezadovoljan rezultatom, i nadam se cu biti isti i nakon terapije.

4 meseca ce mi trajati terapija, kaze doktor, sto me raduje. Ja sam prezadovoljan rezultatom, i nadam se cu biti isti i nakon terapije.
-
- Aktivan član
Odlichno Bojane !!
Evo i ja da se javim , sredio sam manje vise ono crvenilo na shakama - pantenolom !!
Juce sam imao bol jedan ostar u tetivama , ali primirilo se !!
Evo i ja da se javim , sredio sam manje vise ono crvenilo na shakama - pantenolom !!
Juce sam imao bol jedan ostar u tetivama , ali primirilo se !!
Roaccutane utice na kosti, misice i tetive. Preporucuje se sportistima npr. da smanje intenzitet treninga jer lakse moze doci do povreda... Ja na svojih 84-5 kilograma pijem 40mg i ne osecam neku razliku, ali verujem kada bih pio jacu dozu da bi se to odrazilo bas na misice i tetive. Bitno je paziti se.. 

-
- Aktivan član
Da da , znam da utice , imao sam vec jednu epizodu toga , pa je prestalo , i evo sad u nekom blazhem obliku ponovo 

-
- Aktivan član
E ljudi, znam da je ovo pitanje postavljeno 1001 put, ali cisto hocu da cujem ostale...kakav vam je odnos sa hranom? Jel ima nesto cega se uzdrzavate, sto ne kusate nikako? Meni je dr rekla dok sam bio na terapiji da se hranim normalno, mozda i sa malo masnijim obrocima zbog boljeg resorgovanja leka...sada posle terapije mi je rekla da sve smem apsolutno sve i da se ne trebam uzdrazavati ni od cega... ali ja opet nesto teze prihvatam slatko, imam neku barijeru u glavi 

-
- Aktivan član
Ja jedem apsolutno SVE , stavise i meni je dermatolog rekao da slobodno jedem masnije jer se roakutan onda max resorbuje. Sto se slatkog tice - maltene svaki dan jedem i to ponekad u prilicnim kolicinama.
Opusti se slobodno sto se tiche hrane , meni je samo bzvz sto ljudi ne shvataju ozbiljno cinjenicu da ne smeju alkohol da konzumiraju ili gazirano npr , a to sam izvalio na jos jednom forumu !
Opusti se slobodno sto se tiche hrane , meni je samo bzvz sto ljudi ne shvataju ozbiljno cinjenicu da ne smeju alkohol da konzumiraju ili gazirano npr , a to sam izvalio na jos jednom forumu !
Moze se jesti sve,nema prepreka,slatkisi nece opet povratiti bubuljice (ja ipak vodim racuna o ishrani jer sam sportista,tako da nije ono da jedem sto stignem)bassivity91 napisao:E ljudi, znam da je ovo pitanje postavljeno 1001 put, ali cisto hocu da cujem ostale...kakav vam je odnos sa hranom? Jel ima nesto cega se uzdrzavate, sto ne kusate nikako? Meni je dr rekla dok sam bio na terapiji da se hranim normalno, mozda i sa malo masnijim obrocima zbog boljeg resorgovanja leka...sada posle terapije mi je rekla da sve smem apsolutno sve i da se ne trebam uzdrazavati ni od cega... ali ja opet nesto teze prihvatam slatko, imam neku barijeru u glavi
meni se juce pojavio otok ispod desnog oka i mislim da mi i danas ne prolazi, osecam da me malo svrbi a i boli u isto vreme.. da li je neko imao slican problem i da li je lek potencijalni uzrok?
-
- Aktivan član
Ja sam u toku terapije imao bolove oko oka, kao da me je neko udario, ali bas bolove, ne peckanje...nije se primecivao neki otok ali nisam mogao ni da zmirkam normalno, nzm od cega moze biti to, ja sam se drzao toga da je to od suvoce ociju.dana85 napisao:meni se juce pojavio otok ispod desnog oka i mislim da mi i danas ne prolazi, osecam da me malo svrbi a i boli u isto vreme.. da li je neko imao slican problem i da li je lek potencijalni uzrok?
Zavisi ko sta podrazumeva pod normalnom ishranom... Normalna ishrana je 4-5 puta na dan, 3 glavna obroka (dorucak, rucak, vecera) izmedju toga 2x uzina. Poenta je da kolicina hrane koju unosimo svakodnevno bude rasporedjena u vise obroka kako bi se podstaklo ubrzavanje metabolizma. A dobar metabolizam znaci bolje reagovanje na lek 
Sto se tice alkohola meni je doktor rekao ovako: "pij lek uz rucak, jer racunam da ponekad uvece ides sa drustvom da popijes po koju..."
Nije roaccutane antibiotik pa da sa alkoholom ubijas njegovo dejstvo, ali ipak ne bi trebalo konzumirati alkohol bez obzira na sve..

Sto se tice alkohola meni je doktor rekao ovako: "pij lek uz rucak, jer racunam da ponekad uvece ides sa drustvom da popijes po koju..."

Nije roaccutane antibiotik pa da sa alkoholom ubijas njegovo dejstvo, ali ipak ne bi trebalo konzumirati alkohol bez obzira na sve..