Pozdrav ljudi!
35 dana koristim Roaccutane, 40mg dnevno.
Vukao sam 7 godina folikulitis, imao sam bubuljice po kosi, pored toga izlazile su mi i po bradi, grudima, ledjima, ispod pazuha, prepone, gde god sam imao malo ostrije dlake tu su izlazile. Bio sam ocajan! Nisam mogao da se brijem posto mi lice bukne isti dan i dlake krecu da mi urastaju i gnoje, nisam mogao da se sisam kod svakog frizera zbog gnojavih bubuljica po glavi itd..
Treniram u teretani 9 godina, pa sam mislio da sam to navukao od prljavih sprava i slicno, sve dok nisam saznao da je to ustvari hormonski poremecaj.
Doktor me pitao da li koristim steroide ili bilo koje suplemente, odgovor je naravno negativan posto sam ceo zivot trenirao "na suvo", pa mi je prepisao roaccutane.
Par meseci pratim svoje fizicko stanje i uporedio sam rezultate sa onaima pre koriscenja ovog leka. 188cm, 84.6kg, 11.6% sala, 43.6% misica, BMI 23.9 (indeks gojaznosti), visceral fat 5 (unutrasnja mast - oko organa). Rezultati su isti kao i pre par meseci, cak sam dobio jos koji kilogram cistih misica. Hocu da kazem da ova doza leka ne utice na fizicke sposobnosti, osecam se isto kao i pre, nisam izgubio volju za treniranjem, hranim se zdravo itd..
PREZADOVOLJAN sam sa rezultatima! Bubuljice su se 99% povukle, izadje po koja sitna na ramenima ili ledjima i to je to! Koza mi je bila masna, neravna, sa mitiserima i sirokim porama a sada je neverovatno cista, sjajna i glatka, pore su mi se suzile i skoro da uopste nemam mitisere! Prve dve nedelje mi se perutala koza najvise na licu, mazao sam hidrantnu kremu i resio problem, sada kremu mazem 1-2 puta dnevno. Jedino sto su mi usta jos uvek suva ali sam to lako sredio sa najobicnijim labelom od 90 dinara

Danas su mi rezultati krvi, nadam se da je sve ok!
Drzite mi palceve