Ako te interesuje od mene,ovako je to kod mene biloRoakutann napisao:Koliku si ukupnu dozu ovog lijeka ti unio, i koliko ti je tacno trajala terapija. i ako ti nije crnjak da obimno pises, da mi kazes kako su ti se kretale doze iz mjeseca u mjesec?bassivity91 napisao:I jos nesto, pitao sam je da li joj se desavalo u praksi da se njenom pacijentu vrati problem...rekla je da se desilo dva puta od brdo pacijenata, i to, naglasila mi je, zbog nedovoljno unesene kolicine leka...mora se popiti minimum 120mg po 1kg...
Kad zavrsite terapiju Roakutanom nerealno je ocekivati da vam se nikad nece pojaviti po koja manja akna i sitna bubuljicica, koliko svakodnevno sretam ljudi koji imaju po neku bubuljicu ili aknu a "potpuno su zdravi" tako da ih nazovem, za razliku od nas koji imamo malo dublje probleme.

Poceo sam terapiju 15 Novembra 2011,trajala je do 15 Maja 2012 (6 mjeseci),imao sam oko 70 kg,poceo sam sa 60 mg dnevno,prva dva mjeseca sam pio 60 mg dnevno,naredna dva mjeseca 40 mg dnevno i preostala dva mjeseca 20 mg dnevno,ukupno sam unio oko 125-130 mg po kg.
Ja sam pio sve doze odjednom tj. nisam imao raspored 20 mg ujutro,20 mg popodne,20 mg uvece,vec mi je dermatolog rekao da svih 60 mg posle rucka.U pocetku mi je bilo to strasno pogotovo kada sam imao tablete od 10 mg pa kad odjednom popijem 6 tableta posle rucka

Naravno meni sada cesto izadju neke sitne bubuljice ali to je bas sitno i nije vidljivo,al dobro ja sam u pubertetu 16 godina,pa valjda i to doprinosi