Roaccutan!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Re: Roaccutan!
hvala na podrsci bude lakse kad se cuje tako nesto 

drago mi je da procitam da super napredujete. kod mene nazalost nije dobro stanje. uskoro ulazim u peti mesec ali mi se stanje lica znacajno pogorsalo iako sam imala povecanje doze.. idem ponovo ovih dana na kontrolu pa cemo videti sta ce biti
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Jan 08, 2012 3:59 pm
Dano, secas se kada sam se pozalio na blago pogorsanje poslednji put, ja sam vec bio u petom mesecu, imas jos 2 meseca do kraja, bice sve kul, mora.dana85 napisao:drago mi je da procitam da super napredujete. kod mene nazalost nije dobro stanje. uskoro ulazim u peti mesec ali mi se stanje lica znacajno pogorsalo iako sam imala povecanje doze.. idem ponovo ovih dana na kontrolu pa cemo videti sta ce biti

Pozdrav svima!
Danas sam poceo svoju terapiju Roacutanom, doktor mi je prepisao 80mg dnevno na mojih 72-3 kg, i jos nekih kremica za usne i kozu. Koza glava je na odredjenim mjestima puna sitnih bubuljica , dok na 2-3 mjesta imam strasno velike upale to su te nodule pune gnoje, pecata mi ne fali tako da se krecem sa marama medju ljude
.
Pisacu o svom napretku u nadi da cu nekom pomoci. Roakutanci ne dajmo se!
Danas sam poceo svoju terapiju Roacutanom, doktor mi je prepisao 80mg dnevno na mojih 72-3 kg, i jos nekih kremica za usne i kozu. Koza glava je na odredjenim mjestima puna sitnih bubuljica , dok na 2-3 mjesta imam strasno velike upale to su te nodule pune gnoje, pecata mi ne fali tako da se krecem sa marama medju ljude

dano nije ni kod mene.u poslednjih par dana mi se pogorsalo izlaze neke bolne i velike sto mi se nije desilo ne pamtim.tesila sam se da je od slatkisa jer sam se iskreno razvaljivala od njih par danadana85 napisao:drago mi je da procitam da super napredujete. kod mene nazalost nije dobro stanje. uskoro ulazim u peti mesec ali mi se stanje lica znacajno pogorsalo iako sam imala povecanje doze.. idem ponovo ovih dana na kontrolu pa cemo videti sta ce biti

srecno sa terapijom i da to sve bude dobro! :)prepisano ti je 80mg na 70kg?Roakutann napisao:Pozdrav svima!
Danas sam poceo svoju terapiju Roacutanom, doktor mi je prepisao 80mg dnevno na mojih 72-3 kg, i jos nekih kremica za usne i kozu. Koza glava je na odredjenim mjestima puna sitnih bubuljica , dok na 2-3 mjesta imam strasno velike upale to su te nodule pune gnoje, pecata mi ne fali tako da se krecem sa marama medju ljude.
izlaze mi tamo gde nisu nikad do sada, a bolne su uzasno.. sutra idem na kontrolu pa javljam sta mi je dr rekla 

srecno sa terapijom i da to sve bude dobro! :)prepisano ti je 80mg na 70kg?[/quote]Roakutann napisao:Pozdrav svima!
Danas sam poceo svoju terapiju Roacutanom, doktor mi je prepisao 80mg dnevno na mojih 72-3 kg, i jos nekih kremica za usne i kozu. Koza glava je na odredjenim mjestima puna sitnih bubuljica , dok na 2-3 mjesta imam strasno velike upale to su te nodule pune gnoje, pecata mi ne fali tako da se krecem sa marama medju ljude.
Da prepisao mi je 80mg, razmisljao se da mi da 60mg ali je odlucio 80 jer ipak koza glave mi je blago receno u poprilicnom haosu.
sredice je roki ne brini 

Bila sam danas na kontroli. Stanje nije sjajno, dobila sam i lokalnu terapiju akne krem da koristim uvece. Postoji mogucnost da imam hormonski poremecaj. Mada, zajednickim snagama, i dr i ja verujemo da nije to u pitanju i da ce roki uspeti da efikasno resi problem.
bice to sve ok dano ne brini ima jos dosta vremena za poboljsanje.sredice se
Cijena roakutana u CG je 33 eu, u Srbiji je 19eu. Sigurno nekog zanima, ovo je informacija iz prve ruke.
Kad sam ja bio na terapiji prije pola godine cijena Roakutana je u C.G bila 35 eura u Srbiji 22 eura (pricam o kutiji od 20 mg,30 tab.)
Inace evo da se javim zavrsio sam terapiju oko 20 maja (znaci blizu 7 mjeseci je proslo) imam 16 god. imao sa ogromne probleme,danas da kucnem nista,fleke su ostale,vidjecu da ih nekako sredim pilinzima..
Inace evo da se javim zavrsio sam terapiju oko 20 maja (znaci blizu 7 mjeseci je proslo) imam 16 god. imao sa ogromne probleme,danas da kucnem nista,fleke su ostale,vidjecu da ih nekako sredim pilinzima..
Da i ja pricam o kutiji od 20mg. Ova informacija je iz prve ruke jer sam obisao skoro sve apoteke u Podgorici i u Valjevu.ivan0 napisao:Kad sam ja bio na terapiji prije pola godine cijena Roakutana je u C.G bila 35 eura u Srbiji 22 eura (pricam o kutiji od 20 mg,30 tab.)
Fleke neka te ne opterecuju vrijeme ce da ucini svoje kroz godinu/dvije to ce se dosta povuci, ne brini nista.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Jan 08, 2012 3:59 pm
Ljudi jel treba da me brine bubuljicica sa yadnje strane vrata s' obzirom da sam zavrsio terapiju pre nedelju i po dana?
A ne brate,mene su izlazile i posle terapije.Danas posle 7 mjeseci od kraja terapije izadje mi poneka ali odma prodje i nije vidljiva sto je najvaznije,al dobro ja sam jos u pubertetu (16 godina) pa je vjerovatno drugacije kod mene.bassivity91 napisao:Ljudi jel treba da me brine bubuljicica sa yadnje strane vrata s' obzirom da sam zavrsio terapiju pre nedelju i po dana?
Ali i mene su izlazile posle terapije,kasnije sve manje i na kraju je iscezlo