Roaccutan!
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, goranai
Re: Roaccutan!
Pozdrav svima!
Poceo sam da koristim ovaj lek pre 7 dana, i za sada imam samo blago ispucala usta i peruta mi se koza oko brkova i nosa.. Pijem 40mg na dan, i zanima me koju kremu da mazem za perutanje koze i sta da stavljam na usta sem labela? Doktor mi je prepisao bariderm balzam za usta, kosta soma i nesto dinara, pa sam batalio kupovinu toga..
Poceo sam da koristim ovaj lek pre 7 dana, i za sada imam samo blago ispucala usta i peruta mi se koza oko brkova i nosa.. Pijem 40mg na dan, i zanima me koju kremu da mazem za perutanje koze i sta da stavljam na usta sem labela? Doktor mi je prepisao bariderm balzam za usta, kosta soma i nesto dinara, pa sam batalio kupovinu toga..
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Mar 08, 2007 2:55 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
B0jan napisao:Pozdrav svima!
Poz , evo ja sam usao polako u trecu nedelju terapije , sve tvoje simptome imam , za usta koristim onaj beli labello , ne obican , ali mazem na svakih pola sata , i zavrsava mi posao , cim malo preskocim , sushe se usne , jedan dan nsiam bio kod kuce i nsiam bio u prilici da mazem , i skroz su mi ispucale bile. Samo ti mazhi labello , bele boje , spf 15 pise , i bices ok ali moras non stop da mazhesh, ostali balzami su bacanje para, nista bolji nisu a mnogo su skuplji.
Sto se kreme tice , ja sam zadovoljan sa La roch kremom za aknoznu kozhu.
Da li neko ovdje ima iskustva sa pojacanom maljavoscu, mislim na cure?
Meni kao da su se pojavile neke dlacice koje nisam imala prije, a pijem lijek nesto vise od mjesec dana.
Pomoglo bi mi necije iskustvo
Meni kao da su se pojavile neke dlacice koje nisam imala prije, a pijem lijek nesto vise od mjesec dana.
Pomoglo bi mi necije iskustvo

meni na bradi.. pre sam imala dve koje su mi se pojavljivale, a sad 4-5.. tako da ne brini
Kupis Pantenol mast (nije vise od 1,5 EUR-150 dinara) i rijesio si problem.B0jan napisao:Pozdrav svima!
-
- Aktivan član
Ok je to kad je kod kuce , ali gde ce na faxu / poslu / napolju ... prljavim rukama da macka ustaivan0 napisao:Kupis Pantenol mast (nije vise od 1,5 EUR-150 dinara) i rijesio si problem.B0jan napisao:Pozdrav svima!

Pa brate,ima labela,raznih,sto kostaju par eura i odlicni su.Predrag78 napisao:Ok je to kad je kod kuce , ali gde ce na faxu / poslu / napolju ... prljavim rukama da macka ustaivan0 napisao:Kupis Pantenol mast (nije vise od 1,5 EUR-150 dinara) i rijesio si problem.B0jan napisao:Pozdrav svima!
Poceo sam da koristim ovaj lek pre 7 dana, i za sada imam samo blago ispucala usta i peruta mi se koza oko brkova i nosa.. Pijem 40mg na dan, i zanima me koju kremu da mazem za perutanje koze i sta da stavljam na usta sem labela? Doktor mi je prepisao bariderm balzam za usta, kosta soma i nesto dinara, pa sam batalio kupovinu toga..)) Ako bude imao suve usne u meri u kojoj ja imam - morace da stavlja na pola sata - sat vremena !!
Ja sam jedno vrijeme koristio cini mi se labelo "Melem" i mislim da je kostalo oko 3 eura.
-
- Aktivan član
Ja sam na tvoju preporuku jurio zagrebacki melem ali u 2 apoteke nisam nasao , ali u jednoj sam nasao " beogradski melem " kazhe apotekarka da je odlican , i ona ga koristi , kad istrosim ovo , probacu pa javljam , pritom na usni mi je izasla kao neka gromuljica , fistulica , ne znam ni ja , ne znam jel ima veze sa svim ovim , ali nikad to ranije nsiam imao
A meni su se pojavile neke dlacice po licu, uglavnom sa strane blize kosi...uvijek sam imala po malo ali su bile svijetle i to mi se nije primjecivalo a sad ili su mi se nove pojavile ili su mi potamnjele pa sad imam i crnih, cini mi se da mi se bas vide sad i tako se nerviram jer znam da to ne smije da se dira ali mi smeta strasno
da li bi smjela da se koristi ona krema za izbjeljivanje dlacica na licu, dok se pije lijek? i da li ce to da mi otpadne kad zavrsim sa terapijom? heeelp 

-
- Aktivan član
Pogledaj da li se medju nezeljenim afektima nalazi i pojacana maljavost , meni to nesto nije poznato. Pogledaj u uputstvu .Vodi racuna jako sta koristis od bilo kakvih medikamenata i kozmetickih proizvoda dok si na roakutanu.delajla napisao:A meni su se pojavile neke dlacice po licu, uglavnom sa strane blize kosi...uvijek sam imala po malo ali su bile svijetle i to mi se nije primjecivalo a sad ili su mi se nove pojavile ili su mi potamnjele pa sad imam i crnih, cini mi se da mi se bas vide sad i tako se nerviram jer znam da to ne smije da se dira ali mi smeta strasnoda li bi smjela da se koristi ona krema za izbjeljivanje dlacica na licu, dok se pije lijek? i da li ce to da mi otpadne kad zavrsim sa terapijom? heeelp
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jan 12, 2013 11:02 pm
Evo ovako: posle raznih tretmana, krema, antibiotika, pocela sam da uzimam roakutan , a usput pijem i diane 35 zbog ustanovljenih policisticnih jajnika...Ovo mi je poslednja sansa da se sredim, ali sam optimista i strpljivo cu izgurati terapiju 
Videla sam dosta pozitivnih komenatara o roakutanu, sto me jako raduje!

Videla sam dosta pozitivnih komenatara o roakutanu, sto me jako raduje!

Deco moja evo i mene...znači evo 10 dana kako sin pije Roacutane i jedino što ima od nuspojava je ispucale usne i peckanje u očima tako da žmirka kao semafor...za lice na nekim predelima maže Pantenol kremu,za usne Labelo ali neznam za oči šta da mu uzmem...
Danas je opet išao da ponovi laboratoriju i holesterol 5.1 ..trigliceridi 1.65...
AST 21..ALT 22..znači bolje je nego pre 10 dana tada je bio holesterol 6.2..uglavnom nastavljamo dalje..
Danas je opet išao da ponovi laboratoriju i holesterol 5.1 ..trigliceridi 1.65...
AST 21..ALT 22..znači bolje je nego pre 10 dana tada je bio holesterol 6.2..uglavnom nastavljamo dalje..
-
- Aktivan član
Poz , imas u apotekama vestacke suze , ja za sada nemam taj problem , a nadam se da necu ni imati , ali dermatolog mi je rekao da to kupim ako se ta nus - pojava javi .
ljudi kako ste kako napreduje terapija?bassivity ivane dano kako je kod vas stanje?
Sto se tice usana probajte sledece-umesto silnih labela balzama i sl.probajte najobicniji vazelin!imate u apoteci za 150-200din necete se pokajati mene je to spasilo a probala sam i eucerine ona oba u tubici i s crvenim i s plavim poklopcem i razne balzame i sl.koje moras da stavljas bukvalno svakih pola sata,narocito sto terapija vise odmice,a s ovim ste mirni par sati sigurno
takodje sto se tice dlacica po licu i meni se ucinilo isto ali je poenta u sledecem-koza je tanja suvlja i belja i automatski se one vise vide, blize su povrsini a i kad je koza suva mnogo vise se vide probaj da hidriras necim lice povremeno nemoj sad maltretirati kozu kremama za izbeljivanje ni slicno. Ja se raspisah
Sto se tice usana probajte sledece-umesto silnih labela balzama i sl.probajte najobicniji vazelin!imate u apoteci za 150-200din necete se pokajati mene je to spasilo a probala sam i eucerine ona oba u tubici i s crvenim i s plavim poklopcem i razne balzame i sl.koje moras da stavljas bukvalno svakih pola sata,narocito sto terapija vise odmice,a s ovim ste mirni par sati sigurno
takodje sto se tice dlacica po licu i meni se ucinilo isto ali je poenta u sledecem-koza je tanja suvlja i belja i automatski se one vise vide, blize su povrsini a i kad je koza suva mnogo vise se vide probaj da hidriras necim lice povremeno nemoj sad maltretirati kozu kremama za izbeljivanje ni slicno. Ja se raspisah

Da vas pitam dali ima neka kontraindikacija tipa kočenja i žiganja desne strane kao u predelu srca sad zamislite da je na desnoj srce e tamo ga koči i ne može da udahne vazduh...naravno javi mi to a on u školi ja sad treba da svisnem..
Dali je neko imao to neko žiganje i nedostatak vazduha ili je to u pitanju prehlada?
Dali je neko imao to neko žiganje i nedostatak vazduha ili je to u pitanju prehlada?