Roaccutan!

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
bassivity91
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jan 08, 2012 3:59 pm

Re: Roaccutan!

Post od bassivity91 »

Ja nikada nisam obracao paznju na to, i kada sam cuo da od Rokija moze, bas sam u nekom tripu i stalno gledam da mi nije neka dlaka otpala. Ponekad kada prodjem rukama kroz kosu ostane mi dlaka (sto je donekle normalno) e sad ne mogu da tvrdim od cega je jer pre nisam kontrolisao tako. Pa dobro ljudi, i ako je tako, recite mi da to prestaje kad prestanemo da se kljukamo? U suprotnom ne valja :/
Roakutann
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 27, 2012 9:18 pm

Post od Roakutann »

Ljudi, koliko vremenski treba da bi se poceli videti prvi rezultati ovoga lijeka?
bassivity91
Aktivan član
Aktivan član

Post od bassivity91 »

Roakutann napisao:Ljudi, koliko vremenski treba da bi se poceli videti prvi rezultati ovoga lijeka?
Sve to zavisi, nije kod svakog isto, ja sam video poboljsanje posle otprilike dva meseca, ali je i dalje bilo manjih naleta, evo sada, dva dana pred kraj terapije je odlicno hvala Bogu :)
Roakutann
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 27, 2012 9:18 pm

Post od Roakutann »

Milo mi je to da cujem. Kako si ti podnio cijelu terapiju i koliko ti je tacno trajala? Kao i svi, i mene je strah samo da se posle terapije ove napasti ne vrate :D
kuki :)
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jun 28, 2012 7:45 pm

Post od kuki :) »

pisala sam doktorki i dobila sam odgovor da to nije od roakutana jer je to proces koji je poceo odavno.naglasavam da sam ja na polovini terapije.e sad znam inace da je u ovo doba godine to sasvim normalno jer se regenerise.govorim za zene.za muskarce ne govorim jer NE ZNAM da li je i kod, njih a ne zato sto jeste ili nije.
Bassivity kakvo ti je lice vidim da zavrsavas :)
Korisnikov avatar
Dulee
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 04, 2011 8:00 pm

Post od Dulee »

Ako vam malo opada kosa to nije ništa strašno jer je mnogo suva.
Ako počne da opada na pečate to je opasno i tada se prekida sa terapijom ili se smanjuje doza.
bassivity91
Aktivan član
Aktivan član

Post od bassivity91 »

Kapiram da ima veze sa suvocom... Kuki, super je, bas sam zadovoljan, kao i ljudi oko mene :) zavrsavam u subotu :D za korisnika "Roakutan", ok sam podneo terapiju, suvoca usana i po malo ociju su normalne pojave, u subotu ce biti 5 i po meseci od pocetka :)
delajla
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 30, 2012 1:59 am

Post od delajla »

zdravo svima!
treba da pocnem sa roaccutanom za koji dan, i uglavnom sam upoznata i informisana, izmedju ostalog zahvaljujuci i ovom forumu.
medjutim, interesuje me sledece. posto imam uglavnom umjereno suvu kozu, a vidim da vecinom ljudi sa aknama imaju masnu i da se tokom terapije njihova koza isusi sto im i donekle odgovara jer im je bila masna...ali kako je sa suvom kozom, da li dolazi do jos veceg isusivanja i da li ce to meni biti veci problem nego osobama sa masnom kozom? to me zbunjuje.
unaprijed hvala
Stalni član
Stalni  član

bassivity91 napisao:Kapiram da ima veze sa suvocom... Kuki, super je, bas sam zadovoljan, kao i ljudi oko mene :) zavrsavam u subotu :D za korisnika "Roakutan", ok sam podneo terapiju, suvoca usana i po malo ociju su normalne pojave, u subotu ce biti 5 i po meseci od pocetka :)
bas mi je drago zbog tebe da si resio problem i da je sve na kraju kako treba :) a imas li probleme sa flekama i oziljcima sada?
bassivity91
Aktivan član
Aktivan član

Post od bassivity91 »

kuki :) napisao:
bassivity91 napisao:Kapiram da ima veze sa suvocom... Kuki, super je, bas sam zadovoljan, kao i ljudi oko mene :) zavrsavam u subotu :D za korisnika "Roakutan", ok sam podneo terapiju, suvoca usana i po malo ociju su normalne pojave, u subotu ce biti 5 i po meseci od pocetka :)
bas mi je drago zbog tebe da si resio problem i da je sve na kraju kako treba :) a imas li probleme sa flekama i oziljcima sada?
Paa oziljaka ne, mozda par maaaalih, stvarno nevidljivih :) flekica onako, nisu upadljive i stvarno brzo blede da ne poverujes, tako da ja necu nista vise sa licem raditi, nikakve pilinge, msm da nema porebe :) kako tebi napreduje?
vuja777
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 11, 2012 11:24 pm

Post od vuja777 »

Ima skoro 30 dana da sam zavrsio sa terapijom.Pojavile su mi se 3-4 akne na ledjima.Da li je to normalno? Da li smijem konzumirati alkohol ? :D
bassivity91
Aktivan član
Aktivan član

Post od bassivity91 »

vuja777 napisao:Ima skoro 30 dana da sam zavrsio sa terapijom.Pojavile su mi se 3-4 akne na ledjima.Da li je to normalno? Da li smijem konzumirati alkohol ? :D
Koliko si popio mg po kg? trebalo bi da moze alkohol :)
Stalni član
Stalni  član

bassivity91 napisao:
kuki :) napisao:
Paa oziljaka ne, mozda par maaaalih, stvarno nevidljivih :) flekica onako, nisu upadljive i stvarno brzo blede da ne poverujes, tako da ja necu nista vise sa licem raditi, nikakve pilinge, msm da nema porebe :) kako tebi napreduje?
uf blago tebi.znaci ti si skroz zavrsio :D jer ti fleke brzo blede inace ili kako zavrsavas terapiju?onako,nesto je u poslednje vreme usporilo kao da se nista ne desava,cak su mi izasle 2 nove,a vec mesec i po dana je bilo bez ijedne i nisu izlazile. :/
vuja777 bolje sacekaj jos malo s alkoholom,i dalje je to opterecenje za jetru
vuja777
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 11, 2012 11:24 pm

Post od vuja777 »

bassivity91 napisao: Koliko si popio mg po kg? trebalo bi da moze alkohol :)
Pio sam 80 mg na mojih 85-90 kg .Imam sada oziljaka i crvenila,ali sam zadovoljan. Za alkohol pitam jer sam imao neka slavlja pa se malo popilo pa da vidim utice li to ista? :D
bassivity91
Aktivan član
Aktivan član

Post od bassivity91 »

Vujo, msm koliko si popio ukupno mg po kg, da li si ispunio dozu? koliko dugo ti trajala terapija? :) Kuki cini mi se kako je odmicala terapija da su bledele, inace pre terapije nisam ni mogao da zakljucim zato sto su na svaka dva dana nove izlazile tako da nisam pratio kako se povlace :) A to sto kazes, meni na mesec i po pred kraj izadju neke dve velike na bradi, ja u soku :D medjutim za nedelju dana prodjose :D sve se sredi u svoje vreme...tako da opusteno skroz, meni je lepo doktorka rekla..ne ocekuj da neces imati nove dok ne ispunis kumulativnu dozu, i to mi je bila ohrabrujuca recenica :D
Odgovori