Roaccutan!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 26, 2005 4:58 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pa ja sam vec spominjao prije...a on je imao neke pokusaje ali nije islo!
Tako da je sad i on rekao.
Nisam forsirao da mi to prepise ali mi je drago sto je odlucio!
Iduci tjedan idem kod njega pa ce mi sve napisati, objasniti itd (koliko bude imao vremena)
Ima i sestra problema u zadnje vrijeme...onak bas jako, tak da ce i ona na Roacutan iako njena borba traje tek par mjeseci ali po meni vidimo u kojem ce smjeru to voditi.
Tako da je sad i on rekao.
Nisam forsirao da mi to prepise ali mi je drago sto je odlucio!
Iduci tjedan idem kod njega pa ce mi sve napisati, objasniti itd (koliko bude imao vremena)
Ima i sestra problema u zadnje vrijeme...onak bas jako, tak da ce i ona na Roacutan iako njena borba traje tek par mjeseci ali po meni vidimo u kojem ce smjeru to voditi.
Cao drustvo,
Nemam puno vremena,ali ponekad svratim i vidim da ima ljudi koji krecu na terpiju Roaccutanom,i samo zelim da vam pozelim srecu,dao Bog da vam uspeh zablista na kozi kao meni.
Nikada necu zaboraviti sta je Roaccutane za mene uradio,volim sebe i svoj zivot.Cak sam skupila snage da odem u solarijum posto sam bila u strahu da mi ne povredi kozu,i naprotiv dobih bojicu i super izgledam
Nema ni flekica ni akni.
Roaccutane
Pozdrav svima i srecno
Nemam puno vremena,ali ponekad svratim i vidim da ima ljudi koji krecu na terpiju Roaccutanom,i samo zelim da vam pozelim srecu,dao Bog da vam uspeh zablista na kozi kao meni.

Nikada necu zaboraviti sta je Roaccutane za mene uradio,volim sebe i svoj zivot.Cak sam skupila snage da odem u solarijum posto sam bila u strahu da mi ne povredi kozu,i naprotiv dobih bojicu i super izgledam

Pozdrav svima i srecno

-
- Aktivan član
Ovaj tjedan bi trebao krenuti sa terapijom.
30 mg dnevno, ujutro uz dorucak.
Sutra idem vaditi krv i sve provjeriti jel u redu (nadam se da je).
Malo me strah pogorsanja?!
Da li bas mora doci do tog ili...mozda budem imao srece pa ne bude strasno?!
Bolje mi je i ovak nego da me ubiju akne u 7 dana!!!
30 mg dnevno, ujutro uz dorucak.
Sutra idem vaditi krv i sve provjeriti jel u redu (nadam se da je).
Malo me strah pogorsanja?!
Da li bas mora doci do tog ili...mozda budem imao srece pa ne bude strasno?!
Bolje mi je i ovak nego da me ubiju akne u 7 dana!!!
-
- Aktivan član
Jesam ja jedini koji ce pisati na ovu temu u iduce vrijeme?!
Evo meni 5. dan na Roaccutanu.
Za sad sve ok...valjda ce tako i ostati!
Nadam se da ce me pocetno pogorsanje zaobici jer sam bio kod kozmeticarke i dobro mi je ocistila pore i lice...mozda zbog tog bude manje problema!
Ali tek je 5. dan...ko zna sta ce biti za jos 5...i jos 5!!!
Evo meni 5. dan na Roaccutanu.
Za sad sve ok...valjda ce tako i ostati!
Nadam se da ce me pocetno pogorsanje zaobici jer sam bio kod kozmeticarke i dobro mi je ocistila pore i lice...mozda zbog tog bude manje problema!
Ali tek je 5. dan...ko zna sta ce biti za jos 5...i jos 5!!!
Nisi jedini.
Ja krenuh prije 12 dana.
Mogu ti reci da odmah trebas poceti da se stitis od sunca. Ja sam kontao da treba oko mjesec dana da pocne lijek da djeluje, ali.. Vec drugi - treci dan sam primjetio da mi se faca crveni. Tih dana je bilo bas sucano, a ja sam lunjao dosta po gradu. Elem, ja koristim ovdje savjetovani Hyseke 25.
Negdje deseti dan je lice pocelo da se guli, to je valjda znak da je pocelo. Nabavio sam ovlazivac Apaisac.
Sto se tice pogorsanja, za sad ga na licu nemam, mozda malo po ledjima. No, jos je rano, vidicemo.
Pozdrav
Ja krenuh prije 12 dana.
Mogu ti reci da odmah trebas poceti da se stitis od sunca. Ja sam kontao da treba oko mjesec dana da pocne lijek da djeluje, ali.. Vec drugi - treci dan sam primjetio da mi se faca crveni. Tih dana je bilo bas sucano, a ja sam lunjao dosta po gradu. Elem, ja koristim ovdje savjetovani Hyseke 25.
Negdje deseti dan je lice pocelo da se guli, to je valjda znak da je pocelo. Nabavio sam ovlazivac Apaisac.
Sto se tice pogorsanja, za sad ga na licu nemam, mozda malo po ledjima. No, jos je rano, vidicemo.
Pozdrav
-
- Aktivan član
Meni za sada nesto malo onih bijelih izbilo, ali bitno je da nisu one upale...valjda nece u iduce vrijeme!
Meni se lice pocelo guliti i perutati vec 2-3 dan.
Usne mazem svaku noc...a lice svaku drugu...kako kad!
Primjetio sam da sam malo crveniji u licu, koju nijansu
Malo su mi se fleke od prijasnjih akni izjednacile!
Ja se iskreno nadam da ce to ici dobro!!!
Kupio sam danas kozmetiku Uriage.
Kremu za lice i onaj stick za usne.
Usput sam si kupio i njihovu pjenu za brijanje pa da vidimo jel ok radi, odnosno dal se razlikuje od drugih!
Ajd bas fino da nisam solo ovdje!
Izvjestavaj nas kako napredujes (ili nazadujes
-valjda necemo)...
Ja cu se isto javljati cesto jer do najvecih promjena dolazi bas prvi mjesec!
Ja sam na 30 mg dnevno-jednokratno!
Meni se lice pocelo guliti i perutati vec 2-3 dan.
Usne mazem svaku noc...a lice svaku drugu...kako kad!
Primjetio sam da sam malo crveniji u licu, koju nijansu

Malo su mi se fleke od prijasnjih akni izjednacile!
Ja se iskreno nadam da ce to ici dobro!!!
Kupio sam danas kozmetiku Uriage.
Kremu za lice i onaj stick za usne.
Usput sam si kupio i njihovu pjenu za brijanje pa da vidimo jel ok radi, odnosno dal se razlikuje od drugih!
Ajd bas fino da nisam solo ovdje!
Izvjestavaj nas kako napredujes (ili nazadujes

Ja cu se isto javljati cesto jer do najvecih promjena dolazi bas prvi mjesec!
Ja sam na 30 mg dnevno-jednokratno!
I sam znam da nije lako doci do doktora koji hoce da prepise Roakutan. Moras se strpiti malo dok vidim da li ti ja mogu pomoci po tom pitanju.
U svakom slucaju, mene su savjetovali da uzmem uput za Klinicki, pa ce tamo da procjene da li sam za R. Doktorka koja mi je to rekla je rekla i da ja nisam "taj slucaj". Probaj tako, pa javi rezultat.
Pozdrav
U svakom slucaju, mene su savjetovali da uzmem uput za Klinicki, pa ce tamo da procjene da li sam za R. Doktorka koja mi je to rekla je rekla i da ja nisam "taj slucaj". Probaj tako, pa javi rezultat.
Pozdrav
-
- Aktivan član
Ja stvarno ne znam zasto je to kod vas takav problem!?!?
Mozda zato sto ne ide na recept?
Kod nas u Hr ga dobijemo na recept tak da ne mora platiti punu cijenu nego nesto malo...ovako bi to u eurima bilo...
180 kn => 25 eura (jedna kutija dovoljna za 10ak dana...30 tableta po 10 mg)
A ja sam platio 30 kn => cca 4-5 eura
Nisam od nikog cuo da nije dobio, a recimo da je inzistirao na tome!
Ja sam odlucio da cu se sam lijeciti ak me nece moj dermatolog...pa je na kraju i on procijenio da nema smisla vise s nicim se za*ebavati nego da je to preostalo!
Mozda zato sto ne ide na recept?
Kod nas u Hr ga dobijemo na recept tak da ne mora platiti punu cijenu nego nesto malo...ovako bi to u eurima bilo...
180 kn => 25 eura (jedna kutija dovoljna za 10ak dana...30 tableta po 10 mg)
A ja sam platio 30 kn => cca 4-5 eura
Nisam od nikog cuo da nije dobio, a recimo da je inzistirao na tome!
Ja sam odlucio da cu se sam lijeciti ak me nece moj dermatolog...pa je na kraju i on procijenio da nema smisla vise s nicim se za*ebavati nego da je to preostalo!
100 puta se na forumu pominjao DR Karadaglic koji hoce da prepise Roaccutane i on je u Beogradu.Ja sam lecena u inostranstvu,ali sam bar ovde za tog doktora cula.
Zelim vam svima izlecenje,videcete Roaccutane leci akne.Na raznim forumima citam kako ga pljuju bas oni koji ga nisu koristili,nazivajuci ga otrovom, i nemam komentara ni vremena da objasnjavam ljudima da se ne zaludjuju time, i gube dragoceno vreme jer akne bujaju i treba im gasenje,a ne cekanje da se namnoze,i sta na kraju biva,svi koji su ga pljuvali, ili dozive starost sa aknama, ili na kraju uzmu Roaccutane i cute kao ribe.
Bitno je imati doktora koji kontrolise krv i vreme ce vam pokazati dobre rezultate.
Poz
Zelim vam svima izlecenje,videcete Roaccutane leci akne.Na raznim forumima citam kako ga pljuju bas oni koji ga nisu koristili,nazivajuci ga otrovom, i nemam komentara ni vremena da objasnjavam ljudima da se ne zaludjuju time, i gube dragoceno vreme jer akne bujaju i treba im gasenje,a ne cekanje da se namnoze,i sta na kraju biva,svi koji su ga pljuvali, ili dozive starost sa aknama, ili na kraju uzmu Roaccutane i cute kao ribe.
Bitno je imati doktora koji kontrolise krv i vreme ce vam pokazati dobre rezultate.
Poz