Roaccutan!

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

Kotoderma je apoteka koja radi odlicne magistralne preparate, ali potrebno je poznavati i patogenezu akni. Ono srto mnogi ne zele da shvate to je da akne imaju svoj zivot koji moze biti od 5-15 godina. na kraju one same prestanu. A ne znamo zasto. Najvaznije je da u medjuvremenu ne ostanu oziljci. Da ste na vreme uzeli Roaccutan- Akne bi se primirile tokom 3-4 godine, uzeli bi im pola zivota a oziljaka ne bi bilo. ja sam to srecom jos uvek na vreme saznala, srecom zbog mojih pacijenata. Ali nbajvaznije je da ste Vi zadovoljni!
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
mirja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 26, 2005 6:31 pm

kotoderma

Post od mirja »

goranai napisao:Kotoderma je apoteka koja radi odlicne magistralne preparate, ali potrebno je poznavati i patogenezu akni. Ono srto mnogi ne zele da shvate to je da akne imaju svoj zivot koji moze biti od 5-15 godina. na kraju one same prestanu. A ne znamo zasto. Najvaznije je da u medjuvremenu ne ostanu oziljci. Da ste na vreme uzeli Roaccutan- Akne bi se primirile tokom 3-4 godine, uzeli bi im pola zivota a oziljaka ne bi bilo. ja sam to srecom jos uvek na vreme saznala, srecom zbog mojih pacijenata. Ali nbajvaznije je da ste Vi zadovoljni!
:P Mozete li reci gde se nalazi ta apoteka :P Hvala na odgovoru
goranai
Saradnik

Post od goranai »

Apoteka se koliko je meni poznato nalazi negde u okolini autokomande. Mozda bi Vam Uranuum mogao pomoci sa tacnom adresom i brojem telefona
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Uranium
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 23, 2005 8:13 pm

Post od Uranium »

Laboratorija-apoteka, oni rade magistralne preparate, i u njoj su zaposlene mislim chetiri mr pharm, kozmetolozi. Princip je da odete tamo, na pregled, koji je besplatan, i dobijete savet koje preparate da koristite. Ogromne su guzve, tako da prreporuchujem da se tel raspitate oko toga kada da dodjete na prvi pregled. Vecina ljudi koje sam tamo sreo su izuzetno zadovoljni uchinkom.
tel je 2653345, nalaze se na Autokomandi, bul JNA ili JA, kako ga vec krste br 20.
mirja
Aktivan član
Aktivan član

apoteka

Post od mirja »

Uranium napisao:Laboratorija-apoteka, oni rade magistralne preparate, i u njoj su zaposlene mislim chetiri mr pharm, kozmetolozi. Princip je da odete tamo, na pregled, koji je besplatan, i dobijete savet koje preparate da koristite. Ogromne su guzve, tako da prreporuchujem da se tel raspitate oko toga kada da dodjete na prvi pregled. Vecina ljudi koje sam tamo sreo su izuzetno zadovoljni uchinkom.
tel je 2653345, nalaze se na Autokomandi, bul JNA ili JA, kako ga vec krste br 20.
:lol: Hvala Uranium :P Pozdrav!
Uranium
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 23, 2005 8:13 pm

Post od Uranium »

Nema na chemu! Puno srece..... :)
ps zaboravih da kazem, shto se tiche izbora mr, moja preporuka je Marijeta, jer ima najvishe iskustva......
mirja
Aktivan član
Aktivan član

Post od mirja »

Uranium napisao:Nema na chemu! Puno srece..... :)
ps zaboravih da kazem, shto se tiche izbora mr, moja preporuka je Marijeta, jer ima najvishe iskustva......
:lol:OK javicu se Marijeti Hvala jos jednom pozdrav!
Korisnikov avatar
admin
doktor.rs tim
Pridružio se: Uto Avg 14, 2001 2:00 am
Kontakt:

Post od admin »

Uranium napisao:Laboratorija-apoteka, oni rade magistralne preparate, i u njoj su zaposlene mislim chetiri mr pharm, kozmetolozi. Princip je da odete tamo, na pregled, koji je besplatan, i dobijete savet koje preparate da koristite. Ogromne su guzve, tako da prreporuchujem da se tel raspitate oko toga kada da dodjete na prvi pregled. Vecina ljudi koje sam tamo sreo su izuzetno zadovoljni uchinkom.
Na adresi http://doktor.rs/sbtrade/ mozete pronaci formular za zakazivanje besplatnog pregleda.
Boris the Turk
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 13, 2005 9:20 pm
Kontakt:

Post od Boris the Turk »

OPOZORENJE
Prošli su 3 mjeseci odkad sam završio sa Roaccutanom, a crvene fleke na licu ponekud i duže ostaje. Možda če izginut posle par mjeseci ili godina.... tko zna ??
Možda je bio problem u tome, što sam prije početka i u početku tretmana u lice zbadao sa iglom kako bi akne očistio.
Prie nego sam koristio Roaccutane, nikad nije ostala crvena boja, ali kad sam uzimao taj ljek, kao da bi se tetovirao, sve se promenilo.
Ostali su problemi savršeni. Postoje malene bubuljice... ma nije to ništa.

ima li itko koji savjet ?
MilanBL
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 12, 2005 2:14 am

Post od MilanBL »

Za nekoliko dana ce biti mjesec kako sam prestao koristiti Roaccutane, i za sada je sve OK, osim sto mi je malo pomasno lice...da li je to normalno?
Prije koristenja lijeka je bilo punooo masnije, ali...bojim se da ta masnoca nece izazvati ponovo akne!?
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm

Post od mr ph. Silvio »

Moguce je da po prestanku uzimanja leka koza pocne ponovo da bude masnija, ali ne znaci uvek da ce se pojaviti akne u istoj formi kao pre pocetka terapije.
MilanBL
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 12, 2005 2:14 am

Post od MilanBL »

Postoji li nacin da se uklone oziljci, ne pravi oziljci, vec rupice od bivsih mitesera i akni??

Na koji nacin i da li da koristim klindasome gel, nakon terapije? (terapiju sam prekinuo prije 2mj.)
goranai
Saradnik

Post od goranai »

Oziljci-rupice se mogu ukloniti CO2 hirurskim laserom ili dermoabrazijom ili IPL laserom ili hemijskim pilinzima 40%, 70 % glikolna ili trihlorsircetna... ili IPL sonda za rejuvenaciju bar 5 tretmana u razmacima od po 1 mesec.
Klindazome je dobar preparat ali vise za pocetne i sekundarne zapaljene akne. Nije za oziljke. Bolje probajte tretinoin ili vocne kiseline
koli55
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 20, 2005 11:51 am

Post od koli55 »

Pozdrav svima.

Interesuje me da li je iko od prisutnih upoznat sa "likom i radom" Dr. (ne znam koje jos titule idu dalje) Sinisom Kojicem (radi u Beogradu), u vezi sa terapijom roakutanom i problemima sa oziljcima?

Mnogo vam hvala na pomoci!
Shpi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 17, 2005 12:31 pm

Post od Shpi »

Pozdrav svima,
Pijem roaccutane mesec dana i za sada sve tece ok,moja jedina dilema je trenutno to sto nailaze praznici i znam da je alkohol kontraindikovan sa lekom :o ,tako da je moje pitanje da li bi casa vina tu i tamo :D izazvala neke nezeljene efekte.
Odgovori