Roaccutan!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kotoderma je apoteka koja radi odlicne magistralne preparate, ali potrebno je poznavati i patogenezu akni. Ono srto mnogi ne zele da shvate to je da akne imaju svoj zivot koji moze biti od 5-15 godina. na kraju one same prestanu. A ne znamo zasto. Najvaznije je da u medjuvremenu ne ostanu oziljci. Da ste na vreme uzeli Roaccutan- Akne bi se primirile tokom 3-4 godine, uzeli bi im pola zivota a oziljaka ne bi bilo. ja sam to srecom jos uvek na vreme saznala, srecom zbog mojih pacijenata. Ali nbajvaznije je da ste Vi zadovoljni!
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
kotoderma
goranai napisao:Kotoderma je apoteka koja radi odlicne magistralne preparate, ali potrebno je poznavati i patogenezu akni. Ono srto mnogi ne zele da shvate to je da akne imaju svoj zivot koji moze biti od 5-15 godina. na kraju one same prestanu. A ne znamo zasto. Najvaznije je da u medjuvremenu ne ostanu oziljci. Da ste na vreme uzeli Roaccutan- Akne bi se primirile tokom 3-4 godine, uzeli bi im pola zivota a oziljaka ne bi bilo. ja sam to srecom jos uvek na vreme saznala, srecom zbog mojih pacijenata. Ali nbajvaznije je da ste Vi zadovoljni!

Laboratorija-apoteka, oni rade magistralne preparate, i u njoj su zaposlene mislim chetiri mr pharm, kozmetolozi. Princip je da odete tamo, na pregled, koji je besplatan, i dobijete savet koje preparate da koristite. Ogromne su guzve, tako da prreporuchujem da se tel raspitate oko toga kada da dodjete na prvi pregled. Vecina ljudi koje sam tamo sreo su izuzetno zadovoljni uchinkom.
tel je 2653345, nalaze se na Autokomandi, bul JNA ili JA, kako ga vec krste br 20.
tel je 2653345, nalaze se na Autokomandi, bul JNA ili JA, kako ga vec krste br 20.
apoteka
Uranium napisao:Laboratorija-apoteka, oni rade magistralne preparate, i u njoj su zaposlene mislim chetiri mr pharm, kozmetolozi. Princip je da odete tamo, na pregled, koji je besplatan, i dobijete savet koje preparate da koristite. Ogromne su guzve, tako da prreporuchujem da se tel raspitate oko toga kada da dodjete na prvi pregled. Vecina ljudi koje sam tamo sreo su izuzetno zadovoljni uchinkom.

- admin
- doktor.rs tim
- Pridružio se: Uto Avg 14, 2001 2:00 am
- Kontakt:
Na adresi http://doktor.rs/sbtrade/ mozete pronaci formular za zakazivanje besplatnog pregleda.Uranium napisao:Laboratorija-apoteka, oni rade magistralne preparate, i u njoj su zaposlene mislim chetiri mr pharm, kozmetolozi. Princip je da odete tamo, na pregled, koji je besplatan, i dobijete savet koje preparate da koristite. Ogromne su guzve, tako da prreporuchujem da se tel raspitate oko toga kada da dodjete na prvi pregled. Vecina ljudi koje sam tamo sreo su izuzetno zadovoljni uchinkom.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Maj 13, 2005 9:20 pm
- Kontakt:
OPOZORENJE
Prošli su 3 mjeseci odkad sam završio sa Roaccutanom, a crvene fleke na licu ponekud i duže ostaje. Možda če izginut posle par mjeseci ili godina.... tko zna ??
Možda je bio problem u tome, što sam prije početka i u početku tretmana u lice zbadao sa iglom kako bi akne očistio.
Prie nego sam koristio Roaccutane, nikad nije ostala crvena boja, ali kad sam uzimao taj ljek, kao da bi se tetovirao, sve se promenilo.
Ostali su problemi savršeni. Postoje malene bubuljice... ma nije to ništa.
ima li itko koji savjet ?
Prošli su 3 mjeseci odkad sam završio sa Roaccutanom, a crvene fleke na licu ponekud i duže ostaje. Možda če izginut posle par mjeseci ili godina.... tko zna ??
Možda je bio problem u tome, što sam prije početka i u početku tretmana u lice zbadao sa iglom kako bi akne očistio.
Prie nego sam koristio Roaccutane, nikad nije ostala crvena boja, ali kad sam uzimao taj ljek, kao da bi se tetovirao, sve se promenilo.
Ostali su problemi savršeni. Postoje malene bubuljice... ma nije to ništa.
ima li itko koji savjet ?
-
- Saradnik
- Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Oziljci-rupice se mogu ukloniti CO2 hirurskim laserom ili dermoabrazijom ili IPL laserom ili hemijskim pilinzima 40%, 70 % glikolna ili trihlorsircetna... ili IPL sonda za rejuvenaciju bar 5 tretmana u razmacima od po 1 mesec.
Klindazome je dobar preparat ali vise za pocetne i sekundarne zapaljene akne. Nije za oziljke. Bolje probajte tretinoin ili vocne kiseline
Klindazome je dobar preparat ali vise za pocetne i sekundarne zapaljene akne. Nije za oziljke. Bolje probajte tretinoin ili vocne kiseline
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.