Evo ja da se javim, završio sam terapiju pre otprilike 40-ak dana. Nema akni, eventualno izađe po neka sitna, ali ne ostavlja fleku i dok je tako ne smeta mi, jer se jedva i vidi. Koristim Zorac gel, mada ne redovno, nekad se desi da ne namažem po 2-3 dana, znam da to nije dobro, ali mi je nezgodno leti da mažem redovno, jer često i ne spavam kući, stalno sam u pokretu itd... Sad ću pokušati malo redovnije da mažem, verovatno svako drugo veče...Fleke stvarno blede, dosta su bleđe nego na kraju terapije, mada ih ima još poprilično po čelu i leđima, ali se nadam da će one još malo proći. Naročito po čelu jer mi više smetaju, a i na njega nanosim Zorac. Uglavnom, lice mi je solidno, mada mi je neshvatljivo da toliko zavisi od osvetljenja, u nekim slučajevima je toliko dobro, kao sa reklame, dok sa druge strane ponekad izgleda još uvek problematično, sa flekama i neravnotežnom tena. Mada kada se setim kako je bilo nekad, kad po jakim svetlom nisam smeo da se pogledam u ogledalo, sad je odlično u poređenju sa tim. Valjda će i dalje ići na bolje, pa će napokon izledati odlično pod bilo kakvim svetlom...
Što se tiče onih problema sa alkoholom, to je prošlo samo od sebe.

Ja sam bio ubeđen da je to alergija na alkohol, jer sam pronašao na internetu takve slučajeve, bukvalno isti simptomi kao što su bili kod mene (ogroman broj jarko crvenih fleka po koži), tako da sam odlučio da prestanem sa pićem dok ne proverim sve i hteo sam da idem na Torlak da dam uzorak krvi, ali sam posle neke pauze od 7 dana odlučio da bojažljivo probam još jednom i nije bilo nikakvih problema.

Posle sam još koji put pio i opet ništa, jednostavno je prošlo. Mada, sad svaki put sam nekako bojažljiv, malo malo pa idem u WC da proverim dal ima problema. Valjda ih više neće biti...
Uglavnom, čujemo se i dalje i puno sreće svima, meni je napokon solidno lice i što je još važnije konstantno ide na bolje.. Pozdrav.