Ljudi još sam pod utiskom tako da moram da se izjadam ovde. Završio sam terapiju pre nešto više od mesec dana i od tada nisam imao nekih problema. Jednom su mi iskočilo tri bubuljice u jednom danu, ali tada sam imao jaku temperaturu, i verovatno je zbog toga. One u prošle, nove se nisu pojavljivale tako da sve u svemu nije bilo loše. Meni je posle terapije bio preporučen Zorac, međutim nisam odmah počeo da ga koristim već sam počeo tek pre nekoliko dana. Tačnije, do sada sam ga naneo 3 puta. Prva dva puta sam ga stavio u baš malom sloju i nisam imao nikakvih problema, bukvalno kao da ništa nisam stavio. Treći put je bio u sredu veče i stavio sam ga u malo većoj količini. Tada sam reagovao tako što se koža dosta perutala, tako da sam sinoć preskočio nanošenje. Koža je nastavila da se peruta iako sam preskočio jedno veče, tako da sam više puta na dan nanosio Pantenol krem gel. Sve bi to bilo ok da se nije desilo ovo večeras. Naime, krenuo sam u grad i pre nego što sam pošao naneo sam krem gel, čisto da neutrališem suvoću kože i sve je bilo u najboljem redu. I dešava se bukvalno neverovatna stvar. Dolazim kod drugara jednog i odmah ulazim u WC, pogledam se u ogledalo i vidim kožu koja odavno bolje nije izgledala, možda sam lud ali čini mi se kao da su se samo od tri nanošenja Zoraca fleke smanjile, znači sve sasvim dobro izgleda. Baš sam bio srećan. Nakon toga sam popio tri piva i osećam da me malo svrbucka koža. Idem u WC i ne verujem šta vidim u ogledalu

Svaka fleka je neverovatno jarka, čak i na mestima gde nisam imao fleke pojavilo se nekakvo crvenilo, veoma slično aknama. Izledam kao da su me izujedali obadi, ali bukvalno. Odmah sam otišao u hitnu pomoć gde predpostavljaju da je alergija nekakva i dobio sam injekicju neku. Mene sada koža veoma svrbi i izgledam kao da imam 300 ogromnih bubuljica, međutim koža je potpuno glatka. Ja nemam pojma šta ovo može da bude, pio sam i za vreme terapije i posle terapije i nikakvih problema nisam imao. Verovatno je nekakva reakcija na to pivo ili nešto drugo što sam popio ili pojeo, ali ne znam zašto do sad nisam imao nikakvih problema???! Javiću vam sutra kakva je situacija, nadam se da će proći sve kako treba, samo se užasno bojim da ne dobijem neku trajnu alergiju na pivo ili da nije neki drugi problem zbog kog će mi se akne vratiti.
Izvinjavam se zbog dužine, ali morao sam negde da se olakšam. Baš sam u strahu šta će biti. Ako neko ima ikakvu ideju šta je u pitanju nek napiše.
Pozdrav.
P.S. Zaboravio sam da napišem da su mi i leđa slično odreagovala, svaka fleka je veoma jarka, tako da verovatno Zorac nije problem, jer ga nisam nanosio na leđa.