Za mesec dana ce biti 2 godine od zavrsetka terapije... Sad shvatam da sam skoro i zaboravio da sam imao problema sa aknama.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
secerlema.ana2 napisao:Pozdrav ljudi, opet ja. Jao kazite mi ima li mi pomoci, juce sam ceo dan bila na sunca, morala sam, i namazala sam faktor 50, ali izgleda da nisam dobro namazala zadnji deo nadlaktice i sinoc su mi se pojavile crvene fleke, koje se ni danas nisu povukle. Nije toliko strasno i upecatljivo ali ipak postoji. Toga sam se najvise plasila i eto sta mi se dogodilo.![]()
![]()
A jednom kada sam bila u suknjici i baletankama stopalo- gornji deo naravno, mi je pocrneo jer sam tu zaboravila da namazem kremu... Dakle bez fleka. Ima li neko resenje? Hoce li se povuci?
![]()
Meni je 5.mesec terapije ja se nadam i poslednji, doktorka mi nista ne govori, a smanjena mi je doza sa 60, na 50mg, cisto da kazem posto se neko pitao kako ide to pred kraj terapije.
Nadam se da cemo svi biti dobro, ja sam bas strpljiva, ali sad ovo sa ovim crvenilom na rukama me je sludelo, ocajna sam.
ja sam se mazala stalno tom 50icom i uspelo je i preko toga da mi pocrni lice! belina je nemoguca zbog potresa u Fukusimi i zracenje je sada jako kao u avgustusecerlema.ana2 napisao:Pozdrav ljudi, opet ja. Jao kazite mi ima li mi pomoci, juce sam ceo dan bila na sunca, morala sam, i namazala sam faktor 50, ali izgleda da nisam dobro namazala zadnji deo nadlaktice i sinoc su mi se pojavile crvene fleke, koje se ni danas nisu povukle. Nije toliko strasno i upecatljivo ali ipak postoji. Toga sam se najvise plasila i eto sta mi se dogodilo.![]()
![]()
A jednom kada sam bila u suknjici i baletankama stopalo- gornji deo naravno, mi je pocrneo jer sam tu zaboravila da namazem kremu... Dakle bez fleka. Ima li neko resenje? Hoce li se povuci?
![]()
Meni je 5.mesec terapije ja se nadam i poslednji, doktorka mi nista ne govori, a smanjena mi je doza sa 60, na 50mg, cisto da kazem posto se neko pitao kako ide to pred kraj terapije.
Nadam se da cemo svi biti dobro, ja sam bas strpljiva, ali sad ovo sa ovim crvenilom na rukama me je sludelo, ocajna sam.