Dobar dan svima!
Do svoje 3 godine gimnazije nisam imao jednu jedinu tacku na faci,znaci kad su svima izlazile bubuljice meni je lice bilo prelepo i svi su mi se divili kozi i pitali kako bre svima izlaze a jedino meni ne,likovao sam godinama do pocetka 4. godine srednje...kad su pocele svima da prolaze,tu je pocela moja prica o bubuljicama.po licu imam neke mitisere uglavnom u predelu brkova,kod brade mi izlaze bolne velike kraste,nije bas fatalni slucaj niti bog zna kako ozbiljan,al svakako je primetno da imam problema sa bubuljicama
Tu je pocela moja borba,prvo sam otisao kod kozmeticara,bio sam na 3 tretmana na koje sam dao ukupno 4500 dinara plus 2000 dinara prirodnih preparata,nista mi se nije popravilo,cak stavise mi se lice jos vise upalilo i zapalilo,tu je kozmeticar nasao razlog u brijanju kao,ali prekasno,vec sam ga otkacio zbog neprofesionalnosti,onda sam promenio 3 dermatologa,probao sam sve moguce preparate,od benzoil peroxyda do adapalena,nisu uopste bili jeftini,jedino mi je pomogao losion klindomicin,koji mi je u jednom trenutku otklonio 90 posto bubuljica!medjutim moja radost je trajala oko 4,5 meseci,ubrzo su bakterije postale rezistentne i sve mi se vratilo jednom divnom upalom,tad sam zakljucio da kreme i losioni sluze da ti uzmu pare i daju nadu,ne znam coveka kome su ove stvari pomogle na dugi rok,a koje sam pare tu ostavio,ne zelim da brojim...elem
Svako ko ima bubuljice zna kolika je ovo muka,iako mislim za sebe da imam vrlo lepe crte lica i da sam lepo gradjen,bubuljice su razlog zasto mi je muka da se pogledam u ogledalo,svako jutro kako ustanem gledam da li mi je jos neka izasla,uvece cesto bdim na novim bubuljicama koje mi "tek tako" izadju i stavljam alkohol bezuspesno pokusavajuci da ih odvratim,a kad mi je drugarica izbrisala sliku iz diskoteke sa fotoaparata zato sto su mi bubuljice bile u prvom planu,dosta je bilo,rekao sam,ILI BUBULJICE,ILI JA,treceg nema,prihvaticu rado svaki nuz efekat,pa cak i da ima efekte na moju buducnost,posto zaista,ove 3 godine su mi bile vrlo frustrirajuce i teske....i ne mogu vise...
Sta ja zelim da pitam
1.)Da li je suvoca bas vidljiva?da li kad te drugi vide takvo suvog su u fazonu au brate sta to uzimas?sta ti je?ili se preparatima moze to ublaziti do granice gde ljudi to ne primecuju,da li ce to moja devojka primetiti?
2.)Aktivno treniram u teretani,pa kakav to uticaj ima na teretanu,cuo sam da ne smeju tegovi ali inace vecina vezbi u teretani su upravo u dizanju nekih tegova...uzimam takodje i preparate,radi se o gejneru...
3.)Molio bih nekoga da mi navede sve preparate koje je uzeo kako bi ublazio suvocu da se spremim na vreme,trebao bih uskoro da pocnem sa mojom kurom pa bolje na vreme da sve isplaniram
izvinjavam se na duzem postu i hvala unapred!