Ovako, imam vise mitesera koji ne stoje, ajde oni i nekako, otpasce nema veze, ali pored njih su mi izasli i neki upaljeni i par bubuljica. Cak i jedna potkozna.

A dugo nije i osecaj je bio divan, jer su i fleke delovale bledje i bilo je dobro. Sada bukvalno pola fleka izgleda kao bubuljica i stalno ih gledam da vidim jesu li ili ne. I tako se strecam. Ujutru sam prala kosu, i stavila kremu i isfenirala se. Posle ne znam koliko vremena sam stavila prah i otisla u kupovinu. Posle vise sati kada sam se pogledala u ogledalo u radnji na jakim svetlima, videla sam ne toliko fleke vec prokleto crvenilo koje izbija iz sminke. Rekla sam sebi smiri se, to je crvenilo od roaca, fleke i bubuljice su iste, to je crvenilo. U sustini to i jeste to, jer sam shvatila da kada stavim kremu pa posle nekog vremena puder, lice bude onako suvo i ne primi prah dobro, kao da spada brze. A kada odmah stavim puder posle kreme sve je kul. Jer puder u prahu nije mastan, plus je oil free i ne hidrira kozu vec je malo i dodatno isusi. Tako da je sada kada koristim roac dovoljno da se koza od fena zasusi cak i kad imam kremu i posle se zacrveni. E to me nervira!

Tako da verovatno su ta pogorsanja koja imamo sada od povecane doze, jebes mu mater nek izadje sta mora da izadje! Samo neka posle bude ok i da crvenilo nestane. Znam da ce nestati, to barem svi koji su roac pili kazu..

P.S. Depilacija bolje povrsinska, ne vosak i ne epilator! Obrve pincetom.