pretpostavljam da je sa drugom terapijom veca shansa da dodje do konachnog izlechenja, iako nikada to nije 100% da ce biti uspeshna i sve na kraju zavisi od sluchaja do sluchaja. ja nemam nekih posebnih smetnji, krvna slika mi je super i mogla bih da nastavim da pijem, uz kontrole, i ponovo ako treba, ali jedino shto ne mogu da podnesem to je cimanje za recept za roakutan, to bi me dotuklo. a sa druge strane je onda tu finansijski momenat, tako da zaista vishe od svega zhelim da se u sledeca dva meseca reshi to.
kako je tebi sada? da li su prestale da izlaze ili ih josh imash? meni od kontrole nishta novo nije izashlo, samo da se ne ureknem sad...
@kayaa
chula sam josh negde da trazhe tu naznaku "produzhetak bolnichkog lechenja", meni nikada nisu pravili problem oko toga, a ni ljubici koliko znam, koja isto uzima na recept, tako da mozhda pokushaj u drugoj apoteci ili kod druge apotekarke. ne znam da li zavisi iz kog si grada, mislim da je josh jedan dechko ovde, strale85, spominjao da je imao takvih problema u svom gradu. ili pokushaj da nadjesh drugu lekarku opshte prakse koja ce imati vishe razumevanja da ti to napishe i pomogne da dobijesh lek. ili podigni kredit da finansirash terapiju kad su tolki kreteni