Roaccutan!

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
strale89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 24, 2009 12:51 am

Re: Roaccutan!

Post od strale89 »

cao,evo drugi dan kako sam poceo sa roacuthanom...pijem po 50mg dnevno,3 ujutru sa obrokom,2 uvece sa obrokom...imam problema sa bubuiljicama vec 5 godina i nista mi nije pomoglo...klasicna prica,probao sam ovo,probao sam ono i nista ne pomaze...roaccutan sam ubedjen da ima dejstva...pre nego sto sam poceo da ga koristim svih 117 stranica sam presao 2 puta,da bih video sta kako:)
samo imam jednu nedoumicu,posto jako puno treniram(teretana svakodnevno,trcanje 4 puta nedeljno,treniram kung fu treninzi 2 puta nedeljno),a pise da ne bi trebalo previse napora,to me muci...
dal se ne preporucuje ili onim upozorenjem kazuju da organizam ne moze da izdrzi(tj da je invidualno od coveka do coveka)?
svakodnevno cu posecivati forum,jer svojim pracenjem terapije pomoci mnogim novim korisnicima(kao sto ste vi meni pomogli vasim postovima.....)
ljubica_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 14, 2008 2:09 pm

Post od ljubica_ »

Mozes slobodno da treniras. Ja sam isto pitala dr-a i to mi je rekao.
Srecno sa terapijom!
igor90
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 10, 2009 10:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od igor90 »

strale89 napisao:cao,evo drugi dan kako sam poceo sa roacuthanom...pijem po 50mg dnevno,3 ujutru sa obrokom,2 uvece sa obrokom...imam problema sa bubuiljicama vec 5 godina i nista mi nije pomoglo...klasicna prica,probao sam ovo,probao sam ono i nista ne pomaze...roaccutan sam ubedjen da ima dejstva...pre nego sto sam poceo da ga koristim svih 117 stranica sam presao 2 puta,da bih video sta kako:)
samo imam jednu nedoumicu,posto jako puno treniram(teretana svakodnevno,trcanje 4 puta nedeljno,treniram kung fu treninzi 2 puta nedeljno),a pise da ne bi trebalo previse napora,to me muci...
dal se ne preporucuje ili onim upozorenjem kazuju da organizam ne moze da izdrzi(tj da je invidualno od coveka do coveka)?
svakodnevno cu posecivati forum,jer svojim pracenjem terapije pomoci mnogim novim korisnicima(kao sto ste vi meni pomogli vasim postovima.....)
mozes slobodno trenirati,samo ces verovatno primetiti kasnije da vise nemas takvu volju i snagu i da ti se mnogo vise spava.....

@ljubice,ja sam upocetku koristio akne fug oxid wash za celo lice i ledja,a kasnije samo na pojedinacne upale (po preporuci mog dermatologa)
elenam
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 17, 2009 3:26 pm

Post od elenam »

Hvala svima na savetima sutra idem kod lekara pa cu videti da li vam se pridruzujem. Jako bih to volela posto mi to izgleda kao jedino resenje,a sve drugo gubljenje vremena.
ljubica_
Aktivan član
Aktivan član

Post od ljubica_ »

@igor90
Sta bih mogla da stavim a da nije mnogo jako?
issy___
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 06, 2009 1:12 am

Post od issy___ »

@ arwena, vidjela sam da si nasla broj dr. Mijuskovica, pa bih bila zahvalna ako bi mogla da mi ga das...:)
arwena
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Mar 18, 2006 12:41 am

Post od arwena »

issy, imas broj na *REKLAMA*. to je privatna ordinacija u kojoj radi dr mijuskovic. a radi i na vma.
issy___
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 06, 2009 1:12 am

Post od issy___ »

hvala ti puno, arwena!
arwena
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Mar 18, 2006 12:41 am

Post od arwena »

nema na cemu ;) pozuri samo ako hoces na pregled zato sto nece biti tu u drugoj polovini oktobra (ja mislim, a ljubica moze da potvrdi).
igor90
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od igor90 »

ljubica_ napisao:@igor90
Sta bih mogla da stavim a da nije mnogo jako?
ne znam sta bi mogla,sve sto koristis treba da bude odobreno od dermatologa,ja sam ti rekao sta je meni bilo preporuceno.......
Resivoje
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 14, 2009 1:28 pm

Post od Resivoje »

Ljudi, treba mi pomoc! Totalno sam zbunjen. Jos malo, pa ima mesec dana od kako sam poceo da pijem roakutan. Lice mi se susi, usne... Mazem sve redovno... Ono sto me buni, jeste taj vremenski razmak izmedju prvog i drugog uzimanja tableta na dan. Doktorka u domu zdravlja mi kaze da se pije na 12 sati. Na kutiji mi je pisalo jedna posle dorucka i jedna posle rucka... Zanima me kako ste vi pili roakutan.
happycow
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 06, 2009 12:35 pm

Post od happycow »

Prvi put cujem da mora na 12 sati...meni je doktorka rekla da pijem posle dorucka i posle vecere, mozda je to nekad 12 sati ali uglavno nije..slusaj ti sta ti tvoj dermatolog govori
ljubica_
Aktivan član
Aktivan član

Post od ljubica_ »

Meni je dr rekao, dva puta, posle dorucka i posle vecere. Takodje mi je rekao da to ne mora biti u isto vreme svaki put, i da to nije od znacaja dokle god se lek pije ujutru i uvece. Procitala sam detaljno i uputstvo i pise da se pije dva puta ili jednom. Ne pise nista za vremenski period na koji se uzima. Najvaznije je da je posle obroka i dva puta dnevno.
igor90
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od igor90 »

a meni je receno da pijem 4 istovremeno uz rucak.......
_Lea_
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 05, 2009 6:44 pm

Post od _Lea_ »

A meni uz rucak i veceru :lol:

Nisam se javljala neko vrijeme da ne bacam ostale u bedak, jer mi je stanje poslije puna 3 mjeseca i pocetnog poboljsanja nepromjenjeno! :cry: I dalje sam optimisticna, al' sad se vec polako nerviram :roll: Osim sto mi je cijelo tijelo nenormalno suvo i imam stalni ekcem na rukama, a ranice koje se stvaraju i na obicno cesanje uopste nece da prodju, efekti na akne su minimalni.

btw. za djevojku koja je pitala da li smije da se depilira, iskreno ti to ne preporucujem, jer sam ja poslije nekog vremena osjetila da mi i brijac smeta, a vosak na ovako isposcenoj kozi ne mogu ni da zamislim.

pozz (:
Odgovori