Roaccutan!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Re: Roaccutan!
Koliko god ja bila u jednom momentu odlucna da ga pijem, ipak ne mogu bez misljenja lekara. Pogotovu sto dr kod kog sam bila odobrava roaccutan i prepisuje ga pacijentima. Tako da ako je on rekao da nisam za to, sumnjam da ce drugi doktori reci da jesam.. Ne znam, videcu sta ce biti. Ali ne verujem da cu opet koristiti slicne gluposti od pre. Od svega toga mi je bukvalno bilo gore, iako lekar tako ne misli.
@success M
ja sam sada na 30mg devno, 7.dan danas, pijem 10mg ujutru i 20 mg uvece;
inace nemam nikakve nezeljen efekte jos uvek, usne mi se uopste ne suse (doduse mazem ih stalno) a lice me samo malo vise boli na dodir, i ima utisak da su mi se jos vise upalile akne na obrazu i na ledjima..i bole i svrbe vise nego inace, to je sve
inace nemam nikakve nezeljen efekte jos uvek, usne mi se uopste ne suse (doduse mazem ih stalno) a lice me samo malo vise boli na dodir, i ima utisak da su mi se jos vise upalile akne na obrazu i na ledjima..i bole i svrbe vise nego inace, to je sve
happycow napisao:@success M
To ce proci ...tako je i meni bilo ...i bila sam uglavnom razocarana kako slabo napredujem ...ali sad je vec poboljsanje vidno, a i koza mi se rapidno susi i ljusti ... mi so hepi

@_lea_ a koliko ga dugo ti pijes? i da, svrbi me koza glave i ledja aaarrrr
Nesto vise od 2 i po mjeseca. Svrbi, svrbi, svrbi i - prestanehappycow napisao:@_lea_ a koliko ga dugo ti pijes? i da, svrbi me koza glave i ledja aaarrrr

evo i meni prolazi 7. dan...
nemam nikakve nezeljene efekte, ako ne racunamo povecanu gorusicu (zel. kiselinu) sto sam i ranije imao s vremena na vreme....
primetio sam da mi se lice manje masti, neam neke nove velike upale, ali izadje po koja samo na bradi od celog lica....
ne bole me glava, ledja, misici i sl., usta su mozda za nijansu suvlja ali iam eucerin lip balm koji to regulise....
dakle, za sad sve ok, sem te povecane zeludacne kiseline....pre roakutana bih to resio nexiumom ali sad ne znam da li su kontraindikovani...
dakle, zadovoljan sam...
pozz
@ljubica
pazi, ako si stvarno ocajna, a verujem da jesi, znam kako ti je , ja sam 5 god isao od jednog do drugog i svi su mi govorili da nije to za roakutan nego za neka sranja koja nisu delovala...idi kod karadaglica, on je u fazonu da ima 3 koraka lecenja akni:topikalno, oralno antibiotici i roakutan... ako ne upali 1. korak on ide na 2., ako 2. ne radi on ide na roakutan...po automatizmu....nema mnogo price
))
nemam nikakve nezeljene efekte, ako ne racunamo povecanu gorusicu (zel. kiselinu) sto sam i ranije imao s vremena na vreme....
primetio sam da mi se lice manje masti, neam neke nove velike upale, ali izadje po koja samo na bradi od celog lica....
ne bole me glava, ledja, misici i sl., usta su mozda za nijansu suvlja ali iam eucerin lip balm koji to regulise....
dakle, za sad sve ok, sem te povecane zeludacne kiseline....pre roakutana bih to resio nexiumom ali sad ne znam da li su kontraindikovani...
dakle, zadovoljan sam...
pozz
@ljubica
pazi, ako si stvarno ocajna, a verujem da jesi, znam kako ti je , ja sam 5 god isao od jednog do drugog i svi su mi govorili da nije to za roakutan nego za neka sranja koja nisu delovala...idi kod karadaglica, on je u fazonu da ima 3 koraka lecenja akni:topikalno, oralno antibiotici i roakutan... ako ne upali 1. korak on ide na 2., ako 2. ne radi on ide na roakutan...po automatizmu....nema mnogo price

Fedja, mnogo ti hvala na podrsci. Znas kako je, dosta mi je vise podcenjivanja problema i vrtenja u krug, a problem stoji ne resen. Za Karadaglica sam cula ovde na forumu. Jel on radi privatno ili drzavno? Koliko ima god?
hej fedja, pa mi smo na istom danu, heheh, pa poredicemo se...
ljubica_ napisao:Fedja, mnogo ti hvala na podrsci. Znas kako je, dosta mi je vise podcenjivanja problema i vrtenja u krug, a problem stoji ne resen. Za Karadaglica sam cula ovde na forumu. Jel on radi privatno ili drzavno? Koliko ima god?
striktno privatno

ne znam koliko ima, dovoljno valjda... ja sam bio kod njega 2 puta i oba puta mi je prepisao roakutan iako su drugi bili protiv leka u mom sluchaju.... nije moj lekar, ali znam da sa njim nije problem dogovoriti se oko terapije rokishkom....
srecno !!!!
Aj napisi mi na pp telefon i ulicu.
neam pojma, probaj na netu...mislim da se lako nalazi....ljubica_ napisao:Aj napisi mi na pp telefon i ulicu.
Pa gde si ti isao kod njega?
jel me lozis ili sta?ljubica_ napisao:Pa gde si ti isao kod njega?
idi na net, ukucaj google, zatim karadaglic ordinacija ili tako nesto...
ja sam bio u a. geprata pre 2-3 godine, ali mislim da vise nije tamo....

Ok, hvala. Nisam znala gde radi, pretpostavila sam da ces napisati s'obzirom da se lecis kod njega..
Sorry, tek sad vidim da si napisao da i ti ides kod Zeljka...
Hmm, jel imas bese umerene akne? Jer je meni dr Zeljko rekao kako misli da nisam za roacc, valjda jer mi lice nije dovoljno masno..
Kako je stanje kod tebe, sto se toga tice? I jel dr bio odmah za roacc ili si imao neku terapiju kod njega pre te?

Hmm, jel imas bese umerene akne? Jer je meni dr Zeljko rekao kako misli da nisam za roacc, valjda jer mi lice nije dovoljno masno..