Roaccutan!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Re: Roaccutan!
Znas kako, max factor je prilicno teska sminka i ume da stvara probleme. Znam dosta ljudi koji su imali perfektno lice i koje su tom sminkom upropastili. Najpre njihovim tecnim puderima. Savetujem ti da pogledas cliniqueov i shiseidov kompaktni, ako te vise volis od tecnih. Jesu skuplji, ali su oil free, ne komedogeni, alergijski ispitani i jako kvalitetne tekstute.
Moja koza je kako kad, recimo kad treba da dobijem 10 dana pre je katastrofa, tokom. Ali posle par dana bude bolje. Tad da me neko vidi ne verujem da bi mi prepisao roaccutan. Moje akne nisu toliko strasne, problem je u flekama i crvenilu. Ali problem je zato konstantan i uporan. Mada svi znamo da ako nista ne izlazi ni toga nece biti. Zato ja mislim da bih mozda mogla da probam roaccutan.
Moja koza je kako kad, recimo kad treba da dobijem 10 dana pre je katastrofa, tokom. Ali posle par dana bude bolje. Tad da me neko vidi ne verujem da bi mi prepisao roaccutan. Moje akne nisu toliko strasne, problem je u flekama i crvenilu. Ali problem je zato konstantan i uporan. Mada svi znamo da ako nista ne izlazi ni toga nece biti. Zato ja mislim da bih mozda mogla da probam roaccutan.
Ja koristim coverderm perfect face, i vrlo sam zadovoljna! Odlicno prekriva, non-comedonic takodje!
a kakav je coverderm? uvek sam mislila da je isuvise mastan i tezak za moju kozu koja je ionako premasna.
btw, lepo je sto smo svi poceli negde u slicno vreme pa smo tu da dajemo jedni drugima podrshku
btw, lepo je sto smo svi poceli negde u slicno vreme pa smo tu da dajemo jedni drugima podrshku

U mom slucaju coverderm je odlican! Pre svega ne masti mi lice i samim tim nemam posle njega neke dodatne bubuljice niti akne, ali ono sto je takodje bitno je da jako dobro prekriva bukvalno sve na licu! Ali, ja se bas retko sminkam, mozda jednom u dva meseca u poslednje vreme i ne znam kako bi bilo kada bih ga svakodnevno koristila..mada na uputstvu pise da je bas za kozu sklonu aknama.
Evo sutra ce biti 4.dan terapije, i moram da kazem da se psihicki osecam mnogo labilno mada suvoce na kozi jos nemam. Stalno sam placljiva i radzrazljiva, a danas ni trening nisam mogla da odradim kako treba. Doduse i u pms-u sam, pa cu videti kako ce biti kad prodje...
(
Evo sutra ce biti 4.dan terapije, i moram da kazem da se psihicki osecam mnogo labilno mada suvoce na kozi jos nemam. Stalno sam placljiva i radzrazljiva, a danas ni trening nisam mogla da odradim kako treba. Doduse i u pms-u sam, pa cu videti kako ce biti kad prodje...

Happycow, jel tebi ovako lice manje vise ok bez sminke? Pitam posto sam pomislila da cim pijes roaccutan imas problem i da stavljas sminku da bi ga pokrila. Polazim od sebe, jer bukvalno ako idem negde ja je stavim, moglo bi se reci da je stalno koristim...
Inace ko proizvodi coverderm? Gde se on kupuje?
Inace ko proizvodi coverderm? Gde se on kupuje?
Ljubice, na zalost nije mi lice ni najmanje OK bez sminke. Meni je u stvari, ok celo, nos i deo ispod ociju, od sredine obraza i donji deo obraza je horor! Ali ja stvarno ne mogu da se opterecujem time u smislu da moram da stavim puder gde god krenem, narocito ga ne stavljam leti, evo sada ima sigurno i cela tri meseca da sam bukvalno samo jendom stavila puder,uvece. Znaci , stavljam ga ako izadjem uvece, a to je retko u poslednje vreme.
Inace je italijanski proizvod, ima ga samo u apotekama. Cena mu je oko 3500 ako se ne varam, tako da sudeci po tome trebalo bi da je dobar!
Inace je italijanski proizvod, ima ga samo u apotekama. Cena mu je oko 3500 ako se ne varam, tako da sudeci po tome trebalo bi da je dobar!
happycow, ne sekiraj se za placljivost, od pmsa je 100%
mislim da ova do sada uneta doza roakutana jos nije ni pocela da deluje.
mislim da ova do sada uneta doza roakutana jos nije ni pocela da deluje.
Boga mi, nije to jeftino..
Sobzirom da najpoznatiji brandovi sminke imaju tu cenu.

Pa na zalost nije jeftino
mada, za nekog ko se retko sminka, isplati se zaista!
@arwena: da , nadam se da je zbog toga..
da li neko zna jel dobro jesti belo pilece meso i odmah posle toga uzeti lek, jer je meni sinoc bila neka muka nakon svega?

@arwena: da , nadam se da je zbog toga..
da li neko zna jel dobro jesti belo pilece meso i odmah posle toga uzeti lek, jer je meni sinoc bila neka muka nakon svega?
Happycow, jel kod trebe krenulo susenje koze i usana?
Ne, ne.. koza mi je masna, kao i obicno. Na usne od prvog dana mazem grozdjanu mast na svakih sat, dva.. a na lice sam samo dva puta stavila apaisac oko ustiju, ispod obrva i oko nosa.. videcemo na dalje..
Valjda je to susenje individualno, a i zavisi od doze.. Nekom krene odmah,a nekom malo kasnije.
Inace zaboravila sam da te pitam koju dozu imas? I jel ti je dr rekao da ce se povecavati ili da ce ti ostati ista?
Inace zaboravila sam da te pitam koju dozu imas? I jel ti je dr rekao da ce se povecavati ili da ce ti ostati ista?
Imam 30mg dnevno, 10 ujutru i 20 uvece. Rekla mi je da dodjem na kontrolu za tri nedelje. Nista vise... Na koliko si ti sada?
Ja sam od onih koji se razmisljaju da li da ga piju.. Idem kod novog dr-a u cetvrtak, pa cu videti sta ce mo reci..
Inace jel ima/imao neko od vas jako crvenilo lica? Posto sam citala da je to cesta pojava, cak se nekad i ne moze bas prekriti sminkom..