Ljubice,
ja sam kupila 2 kutije od 10mg, dnevna doza mi je 40mg pa pijem po 2 pilule ujutru i uvece. Te dve kutije sam platila nesto jace od 3000 din, ja mislim.
Do prve kotrole ce mi trebati jos dve ili tri kutije od 10mg....tako nekako, nisam tacno racunala.
Niko mi nista nije rekao za farbanje kose u toku trajanja terapije, niti sam tako nesto procitala u uputstvu leka/koje je pritom izuzetno detaljno i ovo koje sam ja dobila je samo na engleskom, nema na srpskom/. Ja sam bas bila kod frizera pre 4 dana (!), farbala sam se i sve je ok.
Pocele su da mi izlaze prilicno velike potkozne bubuljice u predelu brade i vrata, poslednjih par dana mi se koza pogorsala prilicno. A ja mislim da je ovo tek pocetak
Svasta sam citala o ovom leku, i uglavnom nije preporucljivo koriscenje nekih agresivnih proizvoda, cackanje bubuljica a pogotovo ne odlasci kod kozmeticara, jer sve to moze da napravi oziljke posto je koza mnogo osetljiva. Mislim da je najbolje resenje da stisnes zube, cackas minimalno i sacekas da pogorsanje prodje-jer ce posle samo ici na bolje. Procitaj malo neke od prvih postova na ovoj temi, pa ces videti sta ljudi kazu!
@Igor90
kada je tebi pocelo pogorsanje? U prvom mesecu ili tek kada se povecala doza? Sada, posle 4 meseca, jel si zadovoljan?