Čitao sam po nekim forumima i u nekim člancima po internetu iskustva ljudi koji su koristili Roaccutane. Neki od njih kažu da su dobili posle korišćenja neku od inflamatornih bolesti creva (koje su inače vrlo teške za lečenje i opasne), pa su se onda mnogi žalili na depresiju i na nekakva čudna psihotična stanja, gubitak memorije itd. Na medicini sam i ne bih smeo sebi da dozvoljavam takve stvari. Ne znam koliki rizik nosi sa sobom ovaj lek, ali definitivno ovakve bolesti nisu cena koju bi trebalo plaćati za izlečenje od akni, koji same po sebi uopšte nisu opasne, izuzev što su ružne..
Ne znam šta da radim. Na terapiji sam već desetak dana i svaki dan se pitam da li da prekinem ili ne... Primetio sam da se i dermatolozi jako razlikuju i da mnogi baš i ne znaju sve što bi trebalo da znaju.. O ostalim lekarima da i ne govorim....
Naravno, ne mogu da znam da li su ti izvori na internetu gde sam sve to našao verodostojni i da li sve to tačno... U svakom slučaju, mislim da cu ovih dana da odem kod dermatologa i da je detaljno ispitam o svemu ovom, pošto mi prvi put nije apsolutno ništa rekla i objasnila. Prepisala mi je Roaccutane kao što bi mi neki drugi lekar prepisao Andol.

Ko bi ga znao..