Roaccutan!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Sep 24, 2008 3:09 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ja furam vec treci mesec sa terapijom i ide mi odlicno.Suve usne iritaraju jako ali mora da se istrpi.
Za nedelju dana idem na kontrolu kod doktorke.
Zanima me sme li da se radi neko ciscenje lica?
Imam slucajno Garnier "3 in 1 deep cleanser" i "Nivea visage oxigen power" gel za ciscenje lica ali mi frka dok se ne konsultujem sa doktorkom.Lice mi je jako osetljivo,znaci ponekad zaboravim pa se obrisem peskirom umesto da se istapkam i umrem koliko me pece.
Poz
Za nedelju dana idem na kontrolu kod doktorke.
Zanima me sme li da se radi neko ciscenje lica?
Imam slucajno Garnier "3 in 1 deep cleanser" i "Nivea visage oxigen power" gel za ciscenje lica ali mi frka dok se ne konsultujem sa doktorkom.Lice mi je jako osetljivo,znaci ponekad zaboravim pa se obrisem peskirom umesto da se istapkam i umrem koliko me pece.
Poz
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Sep 24, 2008 3:09 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ja juce bio na redovnu kontrolu i savete kod moje doktorice ali avaj! Nije radila a roacc nisam imao vise te se odlucih za ambulantu i random doktora.Greska! Progutao sam njenu neljubaznost i objasnio joj zasto sam dosao(da mi samo napise tj prepise izvestaj specijaliste) i frapirao sam se kada mi je rekla da smanjim dozu na 20mg dnevno obzirom da mi je ovo treci mesec.Plus da mazem exfoliac losion.Naravno uz obaverzno pitanje zasto pijem roaccutane kad mi je lice cisto? Morao sam da joj pokazujem zadnjicu da bi videla zasto...
I ne budem lenj vec odem privatno kod moje doktorke koja mi,zamislite,POVECA dozu na 50mg dnevno jer sam ionako pio minimalnu obzirom na kilazu.Takodje mi kaze da Exfoliac ,za koji nisam cuo i ne znam sta je,ne treba da mazem jer nema svrhe...
I ne budem lenj vec odem privatno kod moje doktorke koja mi,zamislite,POVECA dozu na 50mg dnevno jer sam ionako pio minimalnu obzirom na kilazu.Takodje mi kaze da Exfoliac ,za koji nisam cuo i ne znam sta je,ne treba da mazem jer nema svrhe...
Pozz,ja imam 17 godina i doktorica mi je dala da pije roaccutan i da svako jutro i vece medom istrljam lice.....Prije par dana otisao sam kod nje i ona je rekla da prestanem da pije roaccutan,i da pauziram 1 mjesec,a ako se opet budu pojavile da cu opet 2 mjeseca piti roaccutan....
1)Da li je roaccutan ima ikakve efekte samo na dva mjeseca?(hoceli mi se opet pogorsati bubuljice kao sto su prije bile,ili ...)
Sada mi opet izadje bubuljica i ponovo su se pojavile crne bubuljice?
2)Koji je najbolji,najbolji lijek za uklanjanje crnih bubuljica?
3)Predlozite mi nesto ako mozete da mi neizlaze vise bubuljice :S..
1)Da li je roaccutan ima ikakve efekte samo na dva mjeseca?(hoceli mi se opet pogorsati bubuljice kao sto su prije bile,ili ...)
Pozz,ja imam 17 godina i doktorica mi je dala da pije roaccutan i da svako jutro i vece medom istrljam lice.....Prije par dana otisao sam kod nje i ona je rekla da prestanem da pije roaccutan,i da pauziram 1 mjesec,a ako se opet budu pojavile da cu opet 2 mjeseca piti roaccutan....
Roaccutan sam pijo 2 mjeseca..
Roaccutan sam pijo 2 mjeseca..
al u mom gradu i u blizini nema nijedan lijekar koji daje tablete roaccutan,znaci ko da nisam ni pio roaccutan.Ta dva mjeseca su mi bezveze otisla ......... :Svojislava napisao:Roaccutan se tako ne daje.
Promeni dermatologa, pod hitno.
Je li sirce dobar preparat za bubuljice(jedna kasika sirceta na pola litre vode) da li da ga stavljam na lice svako vece?